Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

in me zanima vse od A do Ž. Sem pa iz Kranja.
in sicer v sedmem mesecu. Kar se tiče povedanega MŠ se mi zdi ena velika beda in izguba časa, ker že v porodnišnici sestre povejo drugače kot v MŠ in potem še patronažna drugače in potem še pediater drugače in tudi v praksi, ki si jo dobiš sama je spet drugače....
Med drugim me je najbolj me je motilo njihovo zatrjevanje in pametovanje, da naj ne kupujemo cunjic manjših od št.62, ampak jaz pojma nisem imela o oblačenju dojenčkov in potem še tiste prevelike cunje...., da o tem, da lahko katera mamica rodi prej in je otroček še bolj droben in ima po nasvetu Mš doma samo oblekice od št.62 naprej.....Ko sem bila jaz na predavanjih so niso omenile kako poteka porod, če se kaj zakomplicira in ima mamica cr, vsa predavanja so bila na temo poroda, kar se pri meni ni zgodilo...Glede sedenja na stopnicah, meni ni nobena od predavateljic poiskala stola niti mi ga ni odstopiln noben od novopečenih očkov, pa tudi nisem edina