|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova ovulacija
3.11.2006 7:55:25   
Klarita
MissLady, sva že dve za 7.11., jaz imam sicer za rezervo še 5.11, ker je prejšnji mesec user posted image  prišla tudi dva dni prehitro.  Tudi jaz imam občasno boleče prsi in bolečine v jajčnikih, ampak se bojim, da je to psiha in da spet nič ne bo. Bojim se razočaranja, ampak tiho upanje pa je.

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Nova ovulacija
3.11.2006 8:50:34   
Lona76
Čestitke Afnici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz pa sporočam, da je moja user posted image zopet prehitela. Namesto 5.11. me je obiskala že danes. Bomo morali biti naslednji mesec še bolj pridni. Vsem ostalim pa želim da zagledate user posted image .

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Nova ovulacija
3.11.2006 10:31:08   
chips
Živjo!
Jaz je tudi na pričakujem 16.11.
Uoam da je nebo in da bom dobila lepo darilo za rojstni dan ,ki bo 15.11.
Plodni dnevi oz.ovulacija je že mimo,mojuser posted image ni bil nič kaj zagret sva v tistih dneh samo 2X no dane sje še en dan ,upam da ne bo spet zaspal.
Gre Teo dat spat zvečer in kar zraven zaspiuser posted image .
A ve s svojimi vsaki dan??(se opravičujem za vprašanje).
Lp



_____________________________

6.11.2005 ob 13:04 se je rodila najina princeska TEA!!
23.8.2007 ob 11:13 se je rodil najin princ NIK!

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Nova ovulacija
3.11.2006 10:41:31   
Klarita
Midva sva na dva dni okrog ovulacije. Preveč itak ni dobro. Je pa bil prejšnji mesec tako napet in moj je delal včasih dvojne izmene, da sva samo na glavni dan ovulacije uspela, tako da vseeno upam, da nama je ratalo.

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Nova ovulacija
3.11.2006 12:22:44   
kepica
Joj, punce, zdej sem šele pogledala tole temo in vidim, da ste tukaj vse nečakajoče na M, jaz pa pišem še na staro temo in se čudim, zakaj se nobena nič ne oglasiuser posted image
V glavnem, kot sem že tam napisala... Danes je moj dan D in test je pokazal negativnouser posted image  M ni še od nikoderuser posted image  Jest sem pa čist slabe volje, ker je za mano že peti krog, rezultata pa nobenega. Tako lahko, kot nama je šlo v prvo, nama zgleda ne bo šlo več.
V glavnem, še zmeraj sem nečakajoča, čeprav po moje ta mesec ni več upanja. Zdej naj samo čimhitreje user posted image  pride, da gremo spet v akcijo... Vsekakor pa držim pesti za vse, ki je ne čakate.....

lp
kepica

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Nova ovulacija
3.11.2006 20:50:16   
andreja2000
Ej,kepica,nikar ne obupaj,jaz teram že sedemnajsti krog,pa še nisem obupala.Saj bo,boš videla,ene pač prej,druge poznej,samo vdati se ne.Da pa si razočarana,te pa popolnoma razumem,saj sem tudi jaz ob vsakiuser posted image ,popolnoma na tleh,vendar važno se je pobrati,a ne?
Če pa še le ne dobiš tečke user posted image ,pa probaj še enkrat s testoom,pa naj ti čim prej uspe ugledati srečouser posted image


jaz pa svoje tečkeuser posted image  ,ne pričakujem nekje v sredo,morda kak dan prej ali kasnej.Znakov do danes nobenih,razen nek občutek,da mi ni uspelo,a pustimo se presenetiti.

_____________________________

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Nova ovulacija
4.11.2006 7:01:21   
Afnica
Hvala vsem za čestitke. Danes sem še 1x delala test. Zaradi strahu pred lažno pozitivnim. user posted image In spet user posted image  user posted image .

Kot vidite vas še kar prebiram in čakam, čakam....na nove sotrpinke vse tja do julija. user posted image




_____________________________

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Nova ovulacija
6.11.2006 7:11:28   
kepica
Ojla punce!

Evo, M še vedno ni od nikoder. Danes je moj 36. dan od običajnih 28 do 32-ih. Upam, da je res ne bo, čeprav me je test v petek že prepričal, da ta mesec spet ni uspelo ampak upanja je malo še ostalo. Vsaj do M. V sredo bom test ponovila, takrat bi pa že moral pokazat realen rezultat.
Držim pesti za vse, ki vas user posted image  še ni obiskala.

lp
kepica

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 83
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?