Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
! Joj, DORI ti si pa res na spidu.... Super! Jaz bi pa samo spala. Nikakor se ne morem naspat. Zjutraj še kar ok vstanem, ampak zvečer pa komaj čakam da grem spat.... Je včeri
reku, da že ma enga
, mene....

za prostovoljno likanje
.Vročina do 38.5.Sedaj po 5dneh pa še vedno precej kašljam in ponoči me grlo boli.Zdravil ne jemljem ,ker mi je moj g. odsvetoval vsakršnokoli zdravilo do 12t.Pojem pa veeeelikoooo sadja pa ponoči si kar fiziološko dam ,parkrat na noč.Me je pa strah tega prehlada ,da ne bi kaj vplival na bejbo ali pa se prehlad razširil v kaj hujšega.
,da komaj zdržim.Ko pa pridem domov in se uležem ,pa je spet vse vredu.Bom v ponedeljek omenila g.Drugač pa je slabosti manj in nonstop sem takoooo lačna.
pravi pojdi zmano v BTC ,
sedaj mi zelo diši zelje (kislo) in si ga bom šla kar pripravit potem pa se moram spravit nekaj perila zlikat drugače otroka ne bosta imela več kaj za obleči.A ja še to a katero boli kaj glava ?Jaz bi pila kavo pa tako smrdiiiiiiiiiiii.
in čau bau
.Nisem še prepričana ali naj bom vesela ali ne, ker sem se zdaj že malo sprijaznila, da bomo imeli 3. Ni mi jasno, kako sta bili 2 črtici, ampak ok.
.Muči me utrujenost in zaspanost,ampak je to ob enoletni hčerkici nekaj normalnega,mar ne?