|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako ostale pridejo do bolniške?
30.10.2006 7:56:52   
zrak
Zanima me eno vprašanje: a ginekologu moram jokat, da ne zmorem , pa da mi dela slabo.. pa da sem utrujena ali kako, da opazi da enostavno ne vzdržim cel dan v službi..
Imam zelo stresno službo, pa moram skakat po Uradih, vsi hočejo nekaj od mene.. Na žalost sem edina in imam vse načez.

prva nosečnost se je končala pred tremi leti z ss v 10 tednu.. Mantrala sva se praktično dve leti in zdaj ko je ratalo , enostavno sem naročena na pregled. Hodim v službo, toda ob 12 -13 uri enostavno ne zmorem več. Glava mi čisto odpove.. samo razmišljam kako bi šla spat, ker sem tako utrujena..

A naj mu to povem ali kako naj reagiram.. sem čisto nemočna, ker ne znam jokat pri zdravniku..
Saj še kadar sem bolna enostavno hodim v službo.. Toda tokrat ne zmorem, pa tudi nisem sama, imam nekoga, ki bi ga rada spravila na ta svet.

Priporočajte mi kaj, naj naredim.
Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako ostale pridejo do bolniške?
30.10.2006 8:22:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zrak
A naj mu to povem ali kako naj reagiram.. sem čisto nemočna, ker ne znam jokat pri zdravniku..


Saj ne rabiš jokat user posted image .

Normalno mu povej, kako se počutiš, kaj želiš in da si imela ss.
Možnost imaš tudi delati s polovičnim delovnim časom.

(odgovor članu zrak)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kako ostale pridejo do bolniške?
30.10.2006 8:53:48   
t_t_y
Verjamem, da ti ni lahko - jaz sem pri prvem user posted image  delala do konca, pa čeprav sem odštevala vsako minuto za domov (prej sem pa delala po 16 ur) - no, ker pač nisem pojamrala pri G, tudi nisem dobila bolniške. Sedaj, ko sem drugič user posted image , me je pa pred mesecem in pol dala G sama na bolniško (pri 25 tednih), zaradi nevarnosti prezgodnjega poroda (odpiranje in krajšanje MV), poleg navedenega imam pa doma 1,5 letnika  in v službo sem se v eno smer vozila 100 km. Mi je pa sama G rekla, da večina ji takoj ko zanosi zateži za bolniško in jo da kljub temu na bolniško le če sama oceni da je potrebno, tako da če je tvoj G podoben, potem ne boš rabila jamrat, če ni, pa pač poskusi nekako dobiti bolniško - mogoče vsaj za kak dan/teden, da malo prideš k sebi. Je pa res, da če nimaš kakih posebnih težav oz. bo G ocenil, da nosečnost poteka Bp, te v bistvu ne bo imel za kaj dat na bolniško, ker je utrujenost...čist normalno stanje v nosečnosti, vsaj do neke mere.
lp
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kako ostale pridejo do bolniške?
30.10.2006 9:18:44   
2 Sraki
Jest sem imela podoben problem kot ti. Ker nisem dovolj jokala in tarnala G, mi ni hotela dati nobenega dobrega priporočila za bolniško. Ko pa sem opazila, da mi drugega ne preostane in ko sem prišla enkrat čist fertik k njej na pregled, je ženska doumela, da tako naprej pač ne gre. Mi je napisala dobro priporočilo, ki ga je kasneje tudi komisija sprejela. Sicer pa ti za en mesec bolniške lahko predpiše navaden osebni zdravnik, od G potrebuješ šele, ko bo šla prošnja za nadaljevanje bolniške na komisijo. Zavedaj se da ima G res zelo veliko moč pri vplivu na komisijo, zato je pomembno da pri njej res poveš kako si, ne boj se pojamrati, ker tistega kar ne poveš, drugi ne vedo!!!!!


(odgovor članu t_t_y)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kako ostale pridejo do bolniške?
30.10.2006 9:31:39   
Anonimen
lepo realno opiši sliko kot si jo tu. sej ti ni treba it na čisto porodniško. mene je bolel križ od 8 urnega sedenja za rčunalnikom in mi je dala bolniško za  ure in je blo prov super. 4 ure delaš 4 ure si pa na bolniški, pa še kontrolirat te noben ne more, tako da greš tudi v štacuno lahko normalno naprimer

(odgovor članu 2 Sraki)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kako ostale pridejo do bolniške?
30.10.2006 10:19:16   
smotka lonib
Glede na to, da si imela prej spontani splav mislim, da ne bi smela tvoja G komplicirat zaradi bolniške. Povej ji glede službe, pa boš videla kaj bo. Nimaš kaj izgubiti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kako ostale pridejo do bolniške?
30.10.2006 10:51:20   
žiža
tud jaz mislim, da so težave z zanositvijo in ss kar tehten razlog, da ti ginekolog napiše bolniško. Ti mu lepo opiši situacijo v službi in svoje počutje pa bo. Pa čestitkeuser posted image

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kako ostale pridejo do bolniške?
30.10.2006 11:04:03   
srki
Jaz pa verjamem, da morajo eni dobesedno jokat pri zdravnikih in pri ginekologih, kar se tiče bolnišk. Žal, nimamo vsi tako razumevajočih G in zdravnikov in eni, predvsem podeželski, prav šparajo na bolniškah! Ja, res je tako, pol pa dobijo zato miljonsko nagradouser posted image .

In zakaj bi morala povedati, da je imela ss? Verjetno je to že itak v njenem kartonu napisano, ali ne, in verjetno ima G oči, pa brat zna tudi, a ne.

Take stvari me pa tako podražijo: Tisti, ki res rabijo bolniško, je ne dobijo, in ja, res samo zato, ker ne znajo nalagat in blefirat, tisti, bleferji, pa takoj dobijo.

Upam samo, da boš dobila to bolniško in da boš še naprej srečka user posted image .

Eno user posted image  zate.

(odgovor članu t_t_y)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kako ostale pridejo do bolniške?
30.10.2006 12:24:45   
neisha
Pri meni je blo ravno tako kot pri tebi. Od 12 tedna naprej sem na bolniški, s kratko prekinitvijo, ki sem jo sama želela. 

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?