|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 61 [62] 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
28.10.2006 19:07:14   
siskamiska
Živjo punce,

da  vam malo poročam, kako potekajo stvari pri meni.
Danes dobim stop injekcijo, v ponedeljek je pa punkcijauser posted image user posted image user posted image .
Imam 10 folklov, nevem od kje mi jih najdejo vsak dan večuser posted image . Najmanjši je 18 mm velik, ostali so pa 20 ali 21. Mislim da so to kar vzpodbudne noviceuser posted image user posted image .

Komaj čakam ponedeljek da jih vzamejo ven, ker sem že pošteno napihnjena, bajskauser posted image .

Lep večer vam želim...................

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
28.10.2006 22:12:03   
Bety
user posted image user posted image user posted image  za foliklčke in da vse skupaj uspe....


Držim pesti, da folikli ne bodo popokali do ponedeljka......Verjetno so ti dali še Centrotide...(da ne popokajo)....al pa ne...user posted image ......ne vem....

Jaz sem dobila štop injekcijo, ko je največji bil velik 21mm, drugi pa manj.....Pri vsaki ženski delajo drugače in tvoji folikli so kar zreli.....

Jaz bi, osebno, malo pazila, da nisem pod stresom, da ne delam težkega dela, da ne seksam.....z namenom, da ne popokajo....

Srečno!!!


(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
29.10.2006 4:45:08   
Anonimen
Siskamiska nič bat, da bi ti popokali. Jaz sem vprašala drobniča, pintarjevo in pušenjaka kaj naj naredim, da bi moja jajčeca bila bolj zrela, ap so mi vsi odgovorili, da naj poskusim z podaljšanjem časa med stop inekcijo in ounkcijo. Pa sem rekla, da se bojim, da bojo vsi popokali, ker je vseen ta čas namesto 36 ur, je 39 ur. In so rekli, da naj ne skrbim, ker ne bo noben popokal. Zato milsim, ad tudi ti nimaš kaj skrbet, če si pa pri REšu, potem pa itak imaš punkcijo čez 35 ur. To si pa res bila fenomenalna kurauser posted image user posted image user posted image . Sem ti zadnjič rekla, da bo še kak zraven pršu, pa čaki še na punkcijo, sigurno se še kak skriva za kakimuser posted image user posted image . Zato pa tudi najbrž take bolečine. Po punkciji pa res ne pozabi pit velik vode. Držim pesti, pa da bo punkcija čim manj boleča in da bo veeeeeeeeeeeeeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikoooooooooooo zdravih jajčec in seveda semenčec

(odgovor članu Bety)
  Neposredna povezava do sporočila: 1528
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
29.10.2006 9:41:39   
kapica
Siskamiska SUPER ! So res lepe novicke , ni kaj. Vidis, se malo zdrzis pa jih bos resena user posted image user posted image user posted image user posted image .
Drzim pesti da bo slo vse kot je treba user posted image user posted image user posted image .

Punce drage, a veste da je ze oktober pri koncu in da se pocasi zacne nova tema z novembrkami in decembrkami user posted image . In ce prav vem, bomo tudi nekatere iz te teme padle med novembrke. Tako da upam da si tam se naprej pisemo in porocamo user posted image user posted image user posted image .

Lep zacetek tedna vam zelim, jaz morem danes in jutri popoldan v sluzbo, potem sem pa koncno malo doma user posted image .

Poopsie, a si prezivela te dni v redu? Upam da si polna nove energije prisla nazaj in da te je dragi tako stiskal ko je prisel  domov, da te se danes vse boli user posted image .
Niovi, a ze stejes dneve, te prsti srbijo, upam da ne in da ostanes do konca tako mocna in se pozabis za par dni na vso stvar, bo se hitreje minilo user posted image .
Misek, zate user posted image user posted image user posted image , a imam prav da se bliza tvoj dan? Saj sem ti ze vse povedala,upam da bos dobila kaj lepega user posted image .

Pozdravcek!!!

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
29.10.2006 11:16:38   
siskamiska
Bety, Mišek in Kapica hvala vamuser posted image user posted image user posted image .

Veliko mi pomenijo vzpodbudbe besede. Saj sem fuuuul optimist, sem nekje zelo globoko v sebi prepričana da nama bo ratalo in da dobiva julija 2007user posted image user posted image .
Sem  toliko usekana da že planiram dopust za drugo leto ( seveda s prilagojenim programom za user posted image ).user posted image user posted image

Ali mogoče katera ve ob kateri uri je najbolj priporočljivo za punkcijo da si na Gineko v Lj?
Meni so sicer rekli da naj bom tam nekje od 8-8.30, samo se bojim da ne bo že gužva in da bom čakala do nevem kdaj da pridem na vrsto. Bo pa baje kar gužva jutri, vsaj tako mi je rekla včeraj ena sestra tam.

Koliko časa moraš še ležat tam da te spustijo domov po punkciji?

To moram vedet zato, ker me bo prišla prjatlca iskat, ker mora mojuser posted image nujno nazaj v službouser posted image .

Lepo sončkano nedeljo vam želim

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
30.10.2006 7:46:56   
Anonimen
ojla klepetuljeuser posted image !!

no, nekaj časa me ni bilo, sem se imela super in ful ful mi je pasalo...fino je bilo med starimi prijateljicami, cel dan sem kofetkala, zvedela polno novih stvari, skratka uživala sem maximalno. In še dragi je prišel en dan prej, tko da je bilo sploh super...user posted image user posted image user posted image sva se cartala do onemoglosti, ko je prišel nazajuser posted image .
Zdej sem pa najzaj med mojimi, tako kot je MIŠEK rekla, virtulanimi prijateljicamiuser posted image user posted image user posted image , pa še šrov fejst sem vas pogrešalauser posted image user posted image user posted image !!

Bioenergetik..kaj naj rečem...jst nikoli nisem verjela v te stvari oz. se niti nisem ubadala s tem, ampak ta gospod je pa fenomenalen, res..jst sem občutila takšne stavri, ki vam jih težko opišem. Vse skupaj zgleda kot nekakšna masaža duha in telesa, jst sem se res fino počutila ko sem šla od njega, dobila sem ful priporočila, češ kako je on res dober in ni mi žal, ker je res hud, hud, hud...
Doma sva z mojim user posted image razmišljala kaj najrest...jutri naj bi začela z inekcijami midva pa se vse bolj nagibava, da bi dala te oploditve na stran in da bi poskusila čisto drugače....Mislim da mi lahko bioenergetik pomaga ,d a se sprostim, da se prepustim življenju in da ne razmišljam ves čas samo o otroku, če mi lahko nudi to, da mi odstrani vse čustvene blokade potem je to to. Rada bi se sprostila in ne razmišljala o vsem skupaj, ker je res preveč naprno. Razmišljala sva, da bi res vse pustila, se posvetila nama, ljubezni in mogoče je to ključ do uspeha, umetna oploditev še zmeraj čaka na naju...kaj mislite?
Če bi se en mesec nazaj brala, nebi verjela temu kar pišem....verjamemv  medicino,. verjamem pa tudi, da lahko imem 7 OBMP ampak, če nisem sproščena in pripravljena na vse , potem ne more bit uspeha...

No, danes naj bi poklicala Reša in mu povedala, da bi rada prestavila...pa sem kr malo zmedena, me je strah...

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1531
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
30.10.2006 9:11:40   
Anonimen
Halo poopsieuser posted image . Lepo. da si uživala, me pa tudi dvomile nismo v to, da ti ne bi bilo lepo. Fajn je po dolgem časo srečat prijatelje lai družino. K nam so včeri pršli sestra z možem in sinekom. Pa sem jih tako vesela. Mali je pravi cortek, kar pojedu bi ga. Skoz neki čeblja, dela, vse mu je zanimivo, pa shodu je predkratkim, tako, da lahko sam šiba za našim pesekom. Se lovita, mene pa je ful strah, ker ne zaupam našemu peseku. Je tudi on carta in je ljubosumen. Ampak me oba presenečata, zaenkrat se kar razumeta.user posted image

Ja pa tvoj dragi je bil tolk fajn, da je prej pršu dam. A sta pristala na urgenci s polomljenimi kostmiuser posted image user posted image , al sta se obzirno stisnila in objela. Sta zažgala posteljouser posted image , od vročih poljubovuser posted image ???

te dni me najbrž ne bo preveč gor. Tebi poopsie pa edino svetujem, da se res oba pogovorita in kar vama bo srce velelo, to naredita. Glede na to da sta mlada, se vama res nikamor ne mudi. Res pa je da moraš biti psihično pripravljen na postopek.

lepo s e mejte punce in prijetno čebljanje

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1532
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
30.10.2006 9:25:06   
Niovi
Čau punce user posted image
Malce sem pavzirala, dala na stran vse skupaj, da ne mislim in se ne obremenjujem kako je z mano in kdaj test delat. Test je napovedan jutri, sem malce nervozna na momente ampak se trudim mislit na druge stvari.
Šiškamiška, držim pesti, da mine punkcija v najlepšem spominu user posted image
Poopsie, sledi svojemu prepričanju in dobro slišati, da si tako navušena in imaš tak občutek zaupanja, mogoče še kateri prav pride user posted image
Kapica, kmalu prihaja naslednji krog zate, bomo navijali user posted image
Mišek, uživa z obiski na toplem user posted image

...jaz imam mešane občutke in ne znam pravilno presodit kake znake imam ... no saj bomo jutri kaj več vedeli user posted image

Vsem user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
30.10.2006 9:25:31   
Crnitulipan
Punce, kolikokrat pa lahko greš v postopek - prej sem prebrala pri poopsie, da 7x ?
Tak dolgi z vsemi zdravili???
in ali se šteje tudi IVF z zamrznjenčki za postopek?
Hvala za odgovor


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
30.10.2006 9:37:10   
Anonimen
4 postopki so zastonj, ostale pa plačaš in jih lahk greš koliko te je volja. Postopek z zamrznjenčki ni posebi postopek, se kar šteje k enemu. 

(odgovor članu Crnitulipan)
  Neposredna povezava do sporočila: 1535
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
30.10.2006 13:44:03   
Crnitulipan
najlepša hvala za odgovor
in veliko sreče!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
30.10.2006 20:58:36   
kapica
Ojla pupe!

Jaz imam tudi dobre novice user posted image user posted image user posted image . Danes bila na ultrazvoku in sem ze tako dalec, hormoni so se postimali, to pomeni da grem v nov krog. In sicer jutri si dam STOP spiko, v cetrtek poklicem ce sta moja dva user posted image user posted image  uspesno odmrznjena in v petek transfer user posted image user posted image user posted image . Jaz sem tako vesela, se mi je kr smejalo ko sem sla iz ordinacije. Res super obcutek.  Tako da petek je MOJ dan. Potem sem pa dva tedna v bolnisaki, ker kot receno, je v sluzbi prevec sresno in nocem tvegat.

Poopsie , lepo da si se fajn imela, to z bioenergetikom, saj ves da ti me ne moremo povedat kaj naj. Ampak jaz sedaj trenutno ne bi bila tega sposobna, bi raje sla v postopek in potem poskusila z to drugo stvarjo. Predvsem zato ker prides pravkar na vrsto. Je pa res da smo se pravzaprav mladi in imamo cas, tako da se nam ne bi smelo tako brzinsko muditi. Tako da ce se ti zdi bolje biomedicina, potem si vzemi nekaj casa in probaj. Odlocitev pa seveda ostane pri tebi.

Niovi, a jutri imas ze test? JOJ; porocaj PROSIM kako bo, jaz sem ze radovedna. Drzim mocne pesti za user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image .

Misek, a obisk imas ze doma. Fajn, a ne, nic vec dolgcasa, imas komu pokazat vse kar si tam spoznala in jih malo vodit naokoli. Kr uzivaj, pa veliko slikic naredite, to ti bo potem pomagalo, ko bojo odsli, da se bos lazje spominjala.

Punce, jaz sem sedaj KONCNO dva dni doma, da se malo naspim in spocijem, sem tako utrujena, da so oci se komaj odprte.

Pozdravcek, kapica

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
31.10.2006 4:41:04   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej user posted image user posted image user posted image user posted image
kapica jupi.user posted image user posted image user posted image user posted image Zgleda da je to tvoj mesec. Izkoristi ga v nulo in naj ti rat v novembru zagledat user posted image user posted image . November je čarobni, jaz že vem, ker iamm takrat RDuser posted image user posted image
Držala ti bom fige, pesti, na rokah, na nogah, vse, samo da vama upse.


Dans sem vstala že mal pred 7, da si v miru spijem kavico in pozajtrkujem, ker potem bo že mala žaba vstala in bo treba šibat za njimuser posted image . Joj je razigrano to dete, jaz bi ga kar pojedla, tak cuker je. Pa tolk naju ma rad, nič se ne boji. Pa tudi z kužekom sta se kar fajn zastopila, upam, da bo tako ostalo.
ajd pupe mejte se in čvekajte, jaz mam ponavadi čas samo zvečer in zgodi zjutraj. aja, pa zdaj smo že 3 ure pred vami.

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1538
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
31.10.2006 9:40:25   
siskamiska
Živjo punce,

najprej Kapica user posted image user posted image user posted image user posted image , res sem vesela zate. Jaz bom z transferjem en dan za tabo, imam ga v soboto. Včeraj sem imela punkcijo. Imam 21 jajčkov.
Odločila sem se da odprem jurjo farmo in jaz bom gazda. Če kakšna želi jo lahko zaposlim, plača bo izplačana v otrobih, za stimulacijo pa vsak dan en krog dirkanja po farmi.user posted image user posted image user posted image
No zdaj pa malo resnosti. Bolelo je pa kot sam user posted image , sem bla cel popoldan napol nezavestna. Danes se lahko vsaj poberem iz postelje. Včeraj je bila pa res kriza. Upam da mi nikoli več ne bo treba it na punkcijo.

Upam samo še da se bojo vsi  jajčki oplodili in da damo fuzbal team zamrznit. Bom začela šparat za avtobususer posted image .

Niovi, zate držim pesti, danes je tvoj dan. Glej da ugledaš magičniuser posted image user posted image .
Za srečo ti pošiljam user posted image , user posted image  in user posted image .

Sporoči nam čim prej dobro novico.

Lepe praznike vam želim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
31.10.2006 10:09:10   
Bety
uuuaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuu user posted image user posted image user posted image ....

Končno se stvari premikajo......držim pesti za Kapico, Šiškomiško in ostale.....

Meni ni povsem jasno, kdaj odmrznejo zarodke?????Kakšen dan prej, ali tik pred ET????Prosim, če mi to pojasnite.

Jaz sem včeraj dobila svoje 3 zamrznjene user posted image user posted image user posted image ....trdijo, da so dobri....in sem na čakanju do 13.11. ........Koliko sebe poznam, bom že naslednji teden delala teste in hipnotizirala črtice......Zdaj samo ležim, sedim, jem, berem,gledam sonce.....

jooooooooooooooojjjjjjjjj.....če bi vsaj eden zdržal do konca 9.meseca, pa da že enkrat končam to agonijo z oploditvami.......joooj....vsaj eden....

LP

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
31.10.2006 10:12:51   
vampirka
Pupe, pozdravljene! Sem se v zadnjem času malo "potuhnila", ker sem se bala, da moje držanje pesti ne pomaga bog ve kaj... Najbolj vesela bi bila, če vaše teme sploh ne bi več našla pod "upajmo", ampak bi vse pridno čvekale na sosednjem forumu! No, ampak kot ostarela borka vam sporočam, da vas vse to prav kmalu čaka in da boste prav zaradi vaše vztrajnosti vesele, žareče nosečke, ki brez vsakršnih problemov prenašajo tegobe drugega stanja (in verjemite, res jih ni malo user posted image ).

En velik user posted image  vsem skupaj ter šopek user posted image  za vsako posebaj...user posted image user posted image  za srečo!
Pa naj vam user posted image  danes ponoči pričara user posted image user posted image ...vsem, ki še čakate na punkcijo, pa da bi bila bera tako dobra, kolikor je user posted image na štajerskih poljih!

_____________________________


http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
31.10.2006 10:44:59   
kapica
Dobro jutro punce user posted image !

Najlepsa hvala za vase pestke, upam da bojo tokrat bolj pomagale user posted image . Tako da dajte se prosim potrudit user posted image .

Siskamiska, a midve bova skupaj cakale, vauuu, super, se ze veselim, sicer bo pa Bety najprej sporocila super novicko, potem pa se midve, da bo mesec november resen user posted image user posted image user posted image . Seveda pa se sigurno pride katera zraven, a ne punce?
Aja, siskamiska, a 21 jajcec, jao, sem mogla dvakrat prebrat da vidim ce sem prav videla. ja hura za tebe, potem bosta pa res imela fusbalski tim. Ni cudno da te je tako bolelo, revica, tako da samo pocivaj in se spocij.

Bety, meni se zdi da jih en dan prej odmrznejo user posted image , ker meni so rekli da naj en dan prej poklicem in potrdim. Tako da predvidevam da je tako.

Vampirka, a ti si pa ze tako dalec user posted image user posted image user posted image user posted image . Super, ampak res tako hitro mine, neverjetno. Uzivaj se naprej s trebusckom, saj dolgo ga vec ne bos imela user posted image user posted image .


_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
31.10.2006 14:03:17   
kapica
Hej punce kje pa ste danes? A spite user posted image ?

Niovi, oglasi se, sem ze radovedna kako velik plus ti je test pokazal user posted image user posted image .

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
31.10.2006 20:47:24   
Niovi
Se oglašam, Kapica. Na mojem testu, danes ni bilo +. Sem pa to nekako vedela že od prejšnjega tedna, ker sem imela vse znake PMS. Sem ok, ker sem že prejšnji teden odtraumirala..... nč.... gremo naprej.

Vsem ki grejete svoje user posted image , držim pesti user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
31.10.2006 22:32:48   
siskamiska
Niovi ne obupaj dokler ne dobiš user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mislim nate.................

(odgovor članu Niovi)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
1.11.2006 4:46:32   
Anonimen
siskamiska neverjetna siuser posted image user posted image . evo pa še vampirka se nam je javila. Vampirka vso srečo v naprej in čim boljšo pripravo na porod in potem prihod tvojega sončeka. Siska miska gre kar po tvojih stopinjah, če se ne motim, si imela ti tudi čez 20 jajčec. Evo, zdaj mi pa lahko povesta recept kako pridelat toliko število jajčec. Siskamiska tolk si se sekirala, zdaj ap ta neverjetnostuser posted image user posted image user posted image user posted image , jaz ti tolk privoščim in sem tolk vesela zate. Sem še celo imela prav, da se ne sekiraj, da je za tvojimi folikelči še sigurno velik drugih, zato pa take bolečine. Še naprej pij velik vode, pretiravaj z vodo in toliko je bo treba tudi izločit. pri tolikih jajčecah bo ob ET skoraj sigurno hiperstimulacija neizogibna. Pij, pij pij, verjemi. Še enkrat čestitke, še kar ne morem dojet, moja rita pa tudi tako lepo ploska od veseljauser posted image user posted image user posted image user posted image . Evo punce, same dobre novice nas v novembru čakajouser posted image user posted image

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1546
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
1.11.2006 10:42:40   
siskamiska
MIŠEK VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN. Pošiljam ti user posted image , notri pa  je točno tisto , kar si najbolj želišuser posted image user posted image user posted image . Želim ti, da se ti uresniči čimprej.

Nekaj me zanima in ti bom poslala ZS.

Lep dan tudi ostalim puncam....................user posted image  za srečo.............

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
1.11.2006 14:56:07   
Anonimen
Hvala, hvala, hvala siskamiskauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1548
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
1.11.2006 19:07:36   
Sulfinija
Mišek vse naj,naj ob praznovanju rojstnega dneva.Pošiljam ti en velik user posted image  z user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
   RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE
1.11.2006 20:43:54   
kapica
Oj Niovi, zal mi je user posted image user posted image user posted image . Ce se prav spomnim je to bil drugi poskus, a ne? Upam da se bos pobrala in nabrala novih moci za nov poskus. Drzim pesti, da bo uspelo, ampak kakor si napisala, se ze "pobiras", saj bo. Ampak tezko je pri srcu, poznamo vse ta obcutek. user posted image user posted image user posted image  zate.

Misek, lepo praznuj user posted image user posted image user posted image , upam da si imela lep dan.

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 61 [62] 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 61 [62] 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?