|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   razočarana
20.8.2004 12:46:56   
Špelka
;)Ma, ej Bambi, ne ga srat...:)-:)-:)-

Kva si - na poročnem potovanju jokala???? Jest mislim da malo pretiravaš. Sploh pa ni 31 še nobena starost. PA še - enga pikija že maš. :bravo:

Pač mogoč še nis pripravljena na še enga. MAl se možeku posvet pa bo. :)

ej, res no, ne ga srat. Mislim, če je prvič v prvo ni rečen da bo tud v drugo. Kva nej pa rečemo tiste, k že več kot 1 leto v prvo čakamo?????????

Narava se na naše plane prou mal pobriga - ma svoje.

Tko da - veselo v življenje, pa stran z razbijanjem, jokanjem - ker ne bo nč pomagal.

(odgovor članu ŠTAJERKA)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   razočarana
20.8.2004 12:51:55   
Špelka
Res je, ni nedolžen poseg. Vem iz lastnih izkušenj. :(
Sam poleg tega filozofiranja lahko pogrunatata tud to, kam nej najstnice dajo otročke in same sebe, kva nej jejo??????

Mislim, obstajamo tud take, ki smo se pazile (zaščita) pa je pač zatajilo. No, kva pa rečeta na to?????

Tko da - ne obojajta takih in se z njimi ne primerjajta ker nista v njihovi koži!!!! Grrrr, kolk me to razpizdi, k so eni tko pametni, da kr škoduje!!!!! :((

bye

(odgovor članu ŠTAJERKA)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   razočarana
20.8.2004 13:17:43   
Gea1
Bom kar jaz odgovorila namesto Bambi. Upam, da mi ne zameri. Ona še nima nobenega otročka, je pa, ko je v prvo zanosila, rodila mrtvo punčko v šestem mesecu.

Pozdravček!

(odgovor članu ŠTAJERKA)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   razočarana
20.8.2004 13:26:46   
Mijavček
MAŠA dobrodošla,

štajerka, čakajoča in manja11 - ej ola punce -- kaj jezdaj to, ne se kregat zdaj!!! Če se lahko malo vmešam... vsak ima svoje razloge in svojo zgodbo in svoje življenje... pomojem punce nikogar ne obsojajo kar tako, kot sem jaz razumela jim (oz, nam, tudi meni), ne gre na živce dejstvo, da nekdo dela splav - vsak je gospodar svojega telesa..., na živce gre predvsem neodgovorno obnašanje in lahkomiselnost, s katero nekateri pač delajo otroke in potem brez kakršnekoli slabe vesti... pač splav.

Tega npr. jaz ne razumem in ne bom nikoli, razumem pa, da se včasih, kljub odgovornemu ravnanju zgodi in da velikokrat pač ni druge izbire... to je nekaj čisto drugega...

Zato prosim, ne bit užaljene. Upam, da sem pravilno povzela vse to.

en šopek rožic za vse :rozica::rozica::rozica::rozica:

Mijavček

(odgovor članu ŠTAJERKA)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   razočarana
20.8.2004 13:41:57   
ŠTAJERKA
MIJAVČEK JST SE POPLNOMA STRINJAM S TABO.JST SE ČIST NC NE KREGAM.MA PAČ VSAK SVOJE POGLEDE NA TO.KOT SEM ŽE POVEDALA MISLIM, DA JE VČASIH SPLAV EDINA PRAVA REŠITEV, MI PA GRE NA ŽIVCE- TAKO KOT PRAVI MIJAVČEK- NEODGOVORNO OBNAŠANJE NEKATERIH PUNC.AMPAK VSAK ZASE VE, KAJ DELA IN KAJ SE MU ZDI PRAV.JAZ SAMA SICER NIKOLI NISEM BILA ZAŠČITENA (NEVEM ZAKAJ), JE PA res da sem :sloncek: SAMO S SVOJIMI RESNIMI FANTI IN TUDI ČE BI DO ČESA PRIŠLO NEBI ŠLA DELATI SPLAVA (ČE BI BILE OKOLIŠČINE RES ZELO NEUGODNE, BI MORDA NAREDILA DRUGAČE, NEVEM).

MAŠA DOBRODOŠLA MED NAMI.NIČ NE SKRBI, VSE PRIDE OB SVOJEM ČASU.TUD JAZ SEM BLA DANES ZJUTRAJ MAL SLABE VOLJE, AMPAK JE ZE OK.LEPO PRIDNO :sloncek::sloncek::sloncek:PA BO.VERJEMI!!!



(odgovor članu ŠTAJERKA)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   razočarana
20.8.2004 13:49:00   
manja11
Uf kaj je nastalo iz skorajda nedolžne pripombe, ki sem jo dala. Vsem, ki še spremljate, še posebaj pa tistim, ki so delale splav, naj razložim (in ne mislim pametovati): jasno, da je splav v določenih primerih upravičen, jasno, da včasih zaščita zataji, samo ti dve punci (po njunem pogovoru sodeč), tam nista bili prvič. Sorry, enkrat je "ups", vsakič naslednjič pa malomarnost. Pa brez zamere.
In JA, tako kot je razložila Mijavček, to sem mislila s svojimi komentarji in NIČ drugega.

Pa ne se razp....za vsak stavek, ni vredno. Mnenje je pač mnenje, vsak ima pravico do njega. Tukaj smo zato, da si stojimo ob strani in si pomagamo, ne pa prepiramo;)

Lp :miska:

(odgovor članu ŠTAJERKA)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   razočarana
8.9.2004 6:55:33   
Špelka
Drage bodoče nosečke!

Čao!

Šele zdaj sem se vrnila z dopusta, zato odgovor tako pozno.

1. Glede splava: Res je, razlikujejo se taki in drugačni splavi in razlogi zanje. Vendar pa je spomin nanj pri meni sedaj, ko poskušam zanositi že 10 mesecev, zelo boleč. Pri prepričevanju same sebe, da pč takrat nisem mogla drugače, me takšne pripombe o lahkomiselnosti punc, ki gredo delat splav, zadanejo direkt v srce. Drugače pa ne zamerim nobeni: vsaka ima svobodo tako ravnanja kot mišljenja. ;););)

2. Za Bambi: :ups: Sorči, sorči, ampak res nisem vedela. Ampak veš, je že tako moralo biti. In tudi zate bo enkrat posijalo sonce, boš videla. :rozica:

Bye

(odgovor članu ŠTAJERKA)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
8 slabosti vsakodnevnega seksa, za katere ...
Kakšne so slabosti vsakodnevnega seksa? Ali nam lahko preveč seksa res škodi? To je vprašanje, ki si ga zastavlja veliko...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?