|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
8.11.2006 18:30:37   
kapica
Maza to mas pa prav, nekaj narobe delamo user posted image . Jaz se tudi spomnim lanskega leta, ko sem mislia saj bo decembra sigurno kaj, pa nic. Letos je isto. Tako da ne vem kaj naj, storklja ne prinese, bozicek ne prinese, kdo se ostane, na katerega se res lahko zanesemo user posted image ? Aja,mogoce velikonocni zajcek. Ja saj ce ne bo sedaj nic ratalo, pa na njega cakamo user posted image .
Misek, ne vem ce avtomatsko pod rizicno nosecnost spadas, pa ce sem iskrena, ne bi rada bila cel cas v bolniski. Mi bo prevec dolgas. Sicer pa upam, da ce bom noseca, da me bodo v sluzbi drugace gledali, opravljala bom itak samo se cisto lahka dela in bom pravzaprav uzivala. Tako da bolniska gor al dol, men bo lepo doma al v sluzbi. Samo da sem nosecka.

Jaz sem bila takoo pridna  danes, vse postorila, sedaj sem pa tako zmatrana, da naslednjih nekaj dni nic vec ne delam, razen kuhanja. Sem kr ponosna na sebe user posted image .




_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ayolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 201
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
8.11.2006 18:37:37   
Sulfinija
Ojla!

Joj punce ne morem verjeti kok ste že napisale.Pozneje pa si resno morem vzeti čas,da vse prečikiram kaj ste te dneve napisale,da bom ja na tekočem.Držim vam močne in ogromne pesti vsem,ki sodelujete v tem čveku.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 202
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
8.11.2006 18:55:14   
kapica
Haj Mojca! Lepo da si se oglasila, a je pri tebi kaj novega? Me cveke vsak dan kaj dobrega povemo user posted image , jaz sploh ne vem kako bi te dni brez RR zdrzala.

Sedaj sem sla gledat spet med julijke in avgustovke ( saj vem da sem smotana, pa ne morem si pomagat no), pa sem videla da me je ze 5-ti dan po ET-ju zacel bolet trebuh kot pred M. Tokrat pa ni se nic, razen tistega pred par dnevi, kar se vedno sumim na hormoncke. Tako da sem optimisticna, bom vsaj bolj mirno spala danes user posted image . Sem ze veckrat poskusala svoje poste, ki jih pisem shranit, da imam za spomnim, pa ne razumem zakaj ne gre. Napise da je preobsirno in da naj skrajsam (?), ni mi jasno. In sicer sem hotel shranit v Wordu. A mi zna mogoce katera pomagat?

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 203
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
8.11.2006 19:42:28   
Ninika1
pozdravljene punce user posted image
sem kar rabla čas, da sem vse prebrala....čveke...čvekave user posted image  user posted image  user posted image
Mišek res ti je prav, da uživaš na toplem nas pa že kar trese...mi se oblačimo ti pa slačiš user posted image

Vidim, da ste danes vse nekaj pucale in da se vam stanovanja in kleti svetijo...jutri pa lahko še k meni pridete, se je tud že veliko nabralo za spucat user posted image user posted image

Poopsi držim pesti za tebe v petek...da bo vse kot mora biti in seveda takoj potem poročaj kako je šlo!! ZA srečo user posted image user posted image user posted image

Ja res nas je vedno več in upam, da se bomo hitro vse znašle na sosednjem forumu user posted image

Vse čakajoče držim pesti za vas!!
Vam jutri poročam kako je z mojimi jajčki user posted image  

Lp vsem,



_____________________________

Ninika

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 204
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
8.11.2006 21:08:51   
RoniF
Ninika1, ne vem, če še kaj zaideš v klub klomifenk, zato ti tule sporočam, da tudi moja inseminacija ni bila uspešna.user posted image user posted image user posted image Je bilo ob prihodu user posted image zelo hudo, saj sem si seveda namislila že vse znake, ki jih sicer pred M nimam. In sedaj v drugi krog, ne več na K, ampak z Gonalom, ki sem si ga začela špikat danes. Kolikokrat si bila v na inseminaciji?? In kako se odločili, da greš na IVF?

Vse novembrke in decembrke, držim pesti za vas!!! user posted image user posted image user posted image


(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 205
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
8.11.2006 21:14:13   
Sulfinija
Kapica!

Včeraj na 27.dan od prejšnje user posted image  sem opazila rumen izcedek,ponoči pa že rdeč izcedek ki se je vlekel še danes,vendar oreng vlilo se še ni,se bo pa najbrž jutri točno na 28.dan.No če po pravici povem niti nisem nič drugega čakala saj sem v času O fasala zelo hude glivice in sem se zdravila.No pa še mamo drugi meesc malo fora,da kaj naštimamo preden dobnimo pošto za ponovni IVF.Če bo vse po sreči bom že januarja na Femodenih in bom začela z pripravami.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

_____________________________

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu RoniF)
Neposredna povezava do sporočila: 206
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
8.11.2006 23:23:13   
pikovit
Živjo punce,
Midva pa bova letos naredila eno lepo neumnost.In namreč dogovarjava se da bi za novo leto odšla v Dominikansko republiko.Pa me zanima ali je katera že bila.Še prej pa naju čaka postopek ,potem pa bomo videli kaj se bo zgodilo.
Moj dragi me je zelo lepo presenetil, mene pa je malo strah da bi šlo lahko kaj narobe saj veste avion pa taka razdalja,lahko se zgodi marsikaj.Sem bolj ziheraš.
Mišek kaj pa ti a si preživela let.Koliko časa si se vozila?Druga najina destinacija je tudi Dubaj se še morava odločit.Mogoče mi lahko kaj predlagašuser posted image .Sem ugotovila da bi se nama  nama res prilegel en tak izlet po 5 ali več letih matranja,ki še vedno ni obrodilo nobenega sadu.
Če je katera že bila v Dominikanski me res zanima kako to izgleda.
No tako jutri imam prvi dan ko moram dati kri.Upam da bo šlo vse po reglcih in da bo vs kul.
Imejte se najlepše in se še kaj beremo in pišemo.Nočko vsemuser posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 207
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
9.11.2006 4:54:15   
Anonimen
Estera a misliš ti posta, kjer se je kaj meni dogajalouser posted image . tega ni, se je kar v resničnem svetu to dogajalo, izven RR.

Kapica, pa ni več štrunfeta, ampak 4 peresna deteljicauser posted image user posted image user posted image , tale bo sigurno prinesla srečo. Štrunfeta itak vedno poje ti dam, ti dam, ti dam, pa ni še nikoli nobenmu nič dalauser posted image user posted image user posted image . Štiriperesna deteljica pa je srečauser posted image user posted image

Pikovit pred leti sta šal ena moja prjatla dol in sta rekla, da je fantastična, sanjska dominikanska republika. Same hvale in slave, oh in joj, kolk lepo. Lani sem ap že slišala govorice, da ni več tak fajn, celo letos ali kdaj so bili uni hudi spopadi v sosednjih državicah. Takrat je cena tudi ful upadla in tudi turizem. Kako je zdaj nimam pojma. Bi res rabila sveže informacije in iz prve roke. Kar se tiče leta in prehrane tam dol, milsim, da če vama uspe, ne bo imelo nobenga vpliva na ss (nekateri se tega zelo bojijo). je pa problem, ker so prvi meseci res kritični in lahko ss pride iz katerega koli razloga in je lepo, če se pozanimaš kako je zdravstvo tam, ali je v bližini, cene, plačila itd, itd. To sem pobrala od pušenjaka, ker ga je ena punca spraševala, da bi letela v ameriko. jaz sem preživela let, sva šal direktno iz dunaja in je trajalo 6 ur. Hm kaj ti naj predlagam???? Kaj pa bi rada vedela?? Če si želiš samo sprostitev in ležanje pod palmo, tisto ta pravo turistično poležavanje, ti raje priporočam dominikansko, če pa želiš še nekaj avanture vmes pa dubaj. Midva sva za najino poročno potovanje ubrala 3-4 dni dubaja in 10 dni mavriciusa. To je zame idealno. Najprej aml šoping v dubaju, pogledaš tistih nekaj znamenitosti, pol ap greš uživat pod palmo. Poleg tega ima mavricius velik naravnih zanmenitosti, tako, da tudi ne rabiš cele dneve samo preležat. edino malo preveri kaka je kje klima, da ne bosta uletela, ko bo največ dežja. pri dubaju ne moreta zgrešit, ker ga itak pade največ 5 dni v letu.

(odgovor članu pikovit)
  Neposredna povezava do sporočila: 208
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
9.11.2006 6:57:48   
Ayolinca
Jutro!!!

Kapica, kako lepa deteljica user posted image - upam, da ti bo prinesla velik sreče!!!
Al nam sporočaš spremembe v vaši družini? Ste 4?? (user posted image +user posted image +user posted image ) Upam in resnično ti želim velik sreče!!!!





(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 209
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
9.11.2006 7:10:24   
Saša27
Jutro tudi od mene, kako ste kaj pupe?
Mišek danes sem pa jaz pristavila za kavico, a jo boš?

(odgovor članu Ayolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 210
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
9.11.2006 8:29:56   
Anonimen
Jutroooouser posted image !

Pismo, en dan se nisem oglašala pa ste že načvekale 2 straniuser posted image ,pridne punceuser posted image user posted image user posted image .

Vsem skupaj naprej hvala za lepe želje...danes sem že kar malo napeta, ker se petek tako hitro bliža, sej komaj čakam ampak vseeno me malo panika grabi oz. neprijeten občutek. Mah, če sem prvič preživela brez svečke bom tudi sedaj ane?user posted image

Kapica kako luštn avtaruser posted image user posted image user posted image  upam, da ti bo prinesla srečo tale deteljica in da  jo boš tudi nam posodilauser posted image .
Pridna si in bravo za pogum, da se tako dobro držišuser posted image user posted image user posted image . to je pravilen odnos do vsega in vem, da bo tokrat vse tako kotmora bitiuser posted image user posted image user posted image user posted image .

siskamiska:zdej pa uživaš ane?user posted image se potepaš, piješ sokce in se nastavljaš sončkuuser posted image user posted image ,jst ti kmalu sledim. Sem računala v petek punkcija, v ponedeljekobm imela že verjetno transferuser posted image user posted image tko, da potem tudi jst možgane na off in relaksacija!!!!user posted image

Mojca tebi želim vse lepo in upam,d ačimprej dobiš pošto za naslednji postopekuser posted image user posted image

pikovit: Dominikanska,juhuhuuser posted image Moja prijateljica je bila s fantom lansko leto in ni in ni mogla prehvalt kako super jeuser posted image user posted image Tako,da če imata možnost pojdita, naužij se sona, sprosti se, uživaj in pridi nazajuser posted image user posted image user posted image Pa vse naj naj v postopkuuser posted image

Saša: a tudi meni skuhaš kavico?user posted image user posted image

Maza, helouuser posted image . Kako si?

MIŠEK, temu tvojemu Mohamedu pa dobr kažejo rezultati. Iskreno upam,d aje res tako dober in naj se pokaže na tebi vsa njegova strokovnost in profesionalnostuser posted image user posted image Bodi ti dodaten % uspehauser posted image user posted image user posted image

Punce moje, za vse en velik user posted image , eno veliko user posted image za srečo in da se vse čim prej poberemo( ne morem drugače rečiuser posted image )iz tega foruma na čvekanje v pričakovanjuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 211
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
9.11.2006 9:05:08   
kapica
Jutro pupe!
A ste opazile novo slikice,kaj? Jaz tudi upam da bo to za sreco, saj me je takoj na to spomnilo ko sem videla slikico.
Ninika, a ne kako hitro gre, jutri je UZ, ce se ne motim. Drzim pesti da bo uspesen user posted image .
RoniF zal mi je da ni uspelo user posted image , kaj naj drugega recem kot da upam da bo naslednji krog uspesnejsi in da zberes dovolj poguma in moci za nove zmage.
Mojca tebi tuidi enako zelim. Upam da ivf prinese zeljen rezultat user posted image user posted image .
Pikovit tebi pa zelim cudovit izlet, kjerkoli da bosta, vazno da das glavo na off in uzivaaas user posted image .
Misek, kako da nisem se nikomur kaj dala. To pani res user posted image , vsak dan vam posiljam objemcke in pestke in sreco, a to pa nic ne steje user posted image .
Maza sporocam vam takoj ko bom vedla, ce sploh sva vec kot dva user posted image . Srcno upam da ja. HJvala za pestke.
Sasa jaz kavice ne bi, ampak mogoce en kakav, na tega pa rada pridem user posted image .
Popsie, tebi pa velikoo poguma jutri , in zlatega mozeka zraven, da te vzpodbuja.  Upam s tabo na najboljse in takoj ko bos lahko seveda porocaj user posted image .
Tako , sedaj pa mislim da sem vas vse dala skozi.
Danes je tako dezeven dan, pri meni je se vse v redu, upam da ostane naprej tako.

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 212
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
9.11.2006 9:11:51   
Anonimen
jutro kapica!

Danes me pa kar malo zvija....že vidim da bo dolg dan...Ampak jst se ne damuser posted image user posted image user posted image ,komaj čakam,da bo jutri minilo in da sem najhujšega rešena...Vikend bom preležala potem pa če bo vse ok. bom imela verjetno v ponedeljek transfer.Zdej se morajo moja jajčka izkazatiuser posted image user posted image ,upam, da bodo dobra, kalitetna in da se bo čim več semenk prijelouser posted image .
Sem mislila da bom bolj mirna ampak me prov baše....sej te nočem obremenjevati, ker ti moraš mislit na tvoji dveuser posted image user posted image ...bojim se..pa ne bolečine ampak vsega tega kar me čaka..čakanja...saj bo, danesje očitno tak dan in se bom spokušala vzeti v rokeuser posted image , da ne bom tečnarla po forumu, ve rabite vzpodbudonepa eno prestrašeno pupsikouser posted image .

AKaj boš pa danes počela lepega? Jst bom šla verjetno poslužbimalo v šoping..sem rekla da si obm kaj lepega kupila, da prežen misli in da se malo razveselimuser posted image user posted image


(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 213
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
9.11.2006 9:12:51   
Anonimen
sori za vse napake, tako hitro pišem,da me v službi kdo ne zalotiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 214
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
9.11.2006 9:24:22   
kapica
Ah, moja Poopsika, ti si res zlata user posted image . Tukaj smo zato da se vzpodbujamo in opogumljamo, dobro ves da ima vsaka od nas dneve ko jamra in rabi tolazbo od drugih. Za to se prosim ne opravicuj, sploh zato ker mislim da vse tukaj zelo dobro poznamo taksne obcutke ki jih opisujes.
Vem da bo tvoj delovnik danes dolg, zato poskusi na to gledati tako, da si samo se danes tam. To je verjetno tvoj zadnji dan in se veseli za to. Sprosti se, pokazi dobro voljo, naj vidijo da jih ne bos zalostna zapustila ker so te tako nesramno odslovili.  Po sluzbi pa kot si rekla en fajn sopiing, kavico z projateljico ali pa kaksna vecerjica z tvojim dragim. Al pa se boljse, mogoce gresta v kino, a? Tako se bo vecer zavlekel in bos prisla pozno domov, potem bos pa od utrujenosti takoj zaspala user posted image .
Jutri pa ves da smo tukaj me, ki ti zelo mocno stiskamo pestke in mislimo nate. A si pozabil akako te je Resko hvalil da si dobra koklja, torej ves da bos jutri veliko jajck prinesla user posted image . Koliko se jih bo oplodilo, pa lahko vse skupaj samo pestke drzimo da cimvec, da jih bos imela, ce bo treba , se za drug krog.
da je cel postopek zeloo naporen, pa je zal tako, da ne moremo drugace kto iti skozi to res, ni druge. Zal. Tistih koncnih 14 dni pa je prav ubijalskih, ti lahko s prve roke recem user posted image , cperav prej mislis saj bo slo, saj bo hitro minilo, itd. A ko pa pride ta cajt pa ti je kr slabo, od vsega straha na neuspeh .
Ampak ostati moremo pogumne, pozitivne, ker ce tokrat ne uspe, pa dobro, saj imamo se moznosti. Nihce ni rekel to je zadnjikrat.
Tako da pogum v roke, nasmeh na usta in lepo skozi dan user posted image .

Jaz pricakujem pocasi eno prijateljico, pride na obisk z svojo hcerkico, na katero je tudi cakala tri leta! Ona tudi ve o tej moji tezavi, tako da imam vsaj nekoga tukaj za vzpodbudo v zivo, ce mi ze druzina manjka!

Glede napakic pa nic hudega, jaz imam cas in lahko v miru pisem, ve ko ste pa v sluzbi pa je cisto razumljivo da vas ne smejo zasacit. Tako da brez skrbi, tega sploh ne opazimo user posted image .

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 215
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
9.11.2006 9:24:35   
Saša27
Ja seveda Poopsie, kavica tudi zate, pa Kapica tvoj kakav je že tudi na potiuser posted image , me veseli, punce, da ste polne optimizma.
Poopse, saj si mogoče že napisala, mene pa vseeno zanima, a boš sedaj po transferju v bolniški ali pa boš zopet šla v službo, jaz namreč premišljujem, da bom naslednjič, ko bom šla po zamrzjenčke šla po treh dneh kr v službo, bomo videli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 216
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
9.11.2006 9:30:53   
kapica
Sasa, jaz mislim da bom naslednjic tudi tako naredila. Sla kr v sluzbo, ker ce dvakrat ne bo uspelo da sem v bolniski po transferju, potem vem da nima smisla doma ostajat. Poleg tega cas hitreje mine kot ce si doma.
Poopsie pa mislim da bo ostala doma, ce se ne motim.

Sasa, hvala za kakav , je bil takoo dober user posted image .

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 217
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
9.11.2006 9:50:19   
Anonimen
kapica moja, kako si lepo napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kaj bi jst brez tebeuser posted image !!!
Hvala ti resuser posted image user posted image user posted image
Seveda bom pogumna in zelo zelo močna, ker moram biti za moje pikice. Kaj bodo pa rekle, če bodo občutile in videle,  da je mami taka boječkauser posted image !
Res mi polepšaš dan s svojimi lepimi besedami..res te imam radauser posted image user posted image

Saša: jst bom domauser posted image user posted image tko semse odločila, ker se mislim res čuvati in čim manj stresnih situacij.

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 218
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
9.11.2006 10:00:50   
Anonimen
aja, to sem pa pozabila...super, da dobiš na obisk prijateljicouser posted image user posted image ...čas ti bo hitro minil, kaj luštnega se bosta pogovarjali in če se je tudi ona takomočno trudila za otročka ti lahko njena družba pomaga in ti da upanje, da tudi tebe čaka srečauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 219
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
9.11.2006 10:00:58   
Saša27
 
Bravo Poopsie, čuvaj se in ne se preveč živcirati, pri meni je ravno to napaka, ker se ne znam sprostitiuser posted image , teh 14 dni ko sem bila doma nisem eno noč spala, kot se reče, zbujala sem se sredi noči čisto prepotena in nisem mogla nazaj zaspati.

Jaz nisem imela moči iti v službo, sedaj po 4 postopkih pa bom šla, ker vidim, da kljub temu, da sem ležala in se čuvala in tako naprej, še dozdaj ni ratalo. Sej mogoče si bom pa premislila, še mam 3 mesece do takrat.
Me moja zdravnica avtomatsko da v bolniško, ker drugače nimam bolniške nikoli, tak da vidi, da ne izkoriščam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 220
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
9.11.2006 10:04:13   
Ninika1
Ojla,
da se vam na brzino javim iz službe na kratko......

NA punkcijo grem v nedeljo!! Sem imela kar nekaj jajčk a jih nisma štela user posted image  (mislim, da jih je okrog 10).Upam samo, da bodo "polne".Zdaj samo upam, da dobim svečke do sobote!

RoniF..ja včasih še malo skočim pokukat med klomifenke ampka v glavnem sem tukaj. Ja, je tud meni Reš reku, da je zelo malo možnosti za uspeh pri IUI-ju. In tako naslednji mesec sva se kar odločila sampolačniško za IVF, ker sma že sita vsega tega čakanja in se nič ne premakne. Poleg tega je reku, da lhko, da bomo še sedaj ugotovili kaj in kako...ker trenutna diagnoza je nepojasnjena neplodnost.

Punce bodite fajn in se vam kaj javim po službi, ker prej najbrž ne bo časa in prilike.
LP.

_____________________________

Ninika

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 221
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
9.11.2006 10:12:11   
Saša27
Ninika1, si pa pridna, veliko si pridelala. Upam, da bo pošta od Mišeka prispela pravočasno, če bi imela jaz še kakšno svečko, bi ti jo sigurno odstopila, pa sem imal samo dve.

To pa vam še nisem povedala. Ko sem bila v zadnjem postopku, na zadnjem UZ-ju, so mi prešteli 5 foliklov, ter več manjših. Sem bila zelo zaročarana, pol na punkciji mi je pa spunktiral 10 foliklov, in od tega je bilo 7 celic, bravo ja, a ne.

(odgovor članu Ninika1)
Neposredna povezava do sporočila: 222
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
9.11.2006 10:13:48   
Anonimen
halo pupe, hvala za kavo saša, amapk je bila ful sladka, tolk ste pocukrane in vaše besede so tolk sladke, da  mi je kava čist usta zalimalauser posted image user posted image .
jaz sem zdaj iz kofeta, smo se s slovenkami srečale in mal počvekale.
zdaj pa še mal z vami počvekam.
najprej anj mal okregam kapico. nikoli nisem rekla, da nič ne daš. rekla sem da štrunfeta to govori. nisem ap mislila, da si ti štrunfeta, ampak da tebi skoz govori, da ti da, na koncu, ti pa nič ne da, štiriperesna pa ti bo prinesla srečo. KAPIŠuser posted image

no zdaj mi je ap zmanjkalo, ap ne vem več kaj naj še napišem. a me je ktera kaj vprašalauser posted image , ji moram kaj odgovorit. jaz vse preberem pol pa pozabim, same neumnosti mi ponavadi ostanejo v glaviuser posted image user posted image . Počasi ratuje brinetka in zgleda, da me malo dajeuser posted image .

ja pikovit, saj sem ti rekla, uživanje pod palmo, dominikanska, fenomenalno. nisem pa vedela kako je zdaj po onih spopadih. Ej pa maldivi al pa bora bora. A punce, tolk keša sem že zmetala vstran zaradi user posted image , ki ga še sploh ni, da bi si lahk najbolj luksuzne počitnice privoščila. Pa mi na kraj pameti ne bi pršlo, da bi si jih privoščila, za tole naše user posted image pa takoj vržeš vstran. če glih sem iemla zdaj pomisleka ali naj dam milijon ali ne, sem vedela, da bom. hudoooooo, če ne boja ta deca pridna in zlata, pol bojo videli user posted image . user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Saša27)
  Neposredna povezava do sporočila: 223
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
9.11.2006 10:14:55   
Anonimen
svečke so bile včeraj popoldan poslane, tako, ad bi jih mogla že v petek dobit

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 224
   RE: IVF, ICSI- novembrke in decembrke
9.11.2006 10:17:54   
Anonimen
ja ninika, včasih se šele v postopku ugotovi kak vzrok. pri nama sta se kar 2 našla. hvala bogu da sta se, tako vsaj vem akj pričakovat in nisem v dvomih. mi je pa reš to takoj 1 mesec ugotovu, v lj gk pa so 3 leta rabili pa nič. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?