|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Abrazija in M
17.11.2006 8:43:26   
t*e*j*k*a
Pozdravljene!
Spet se obračam na vas z mojimi problemi.

Imela sem abrazijo (zaradi odmrtja ploda). Po njej sem krvavela še 3 tedne. Normalno je 1 teden. Krvavitve so bile zato, ker se maternica ni krčila in tudi vsega mi niso sčistili, vendar je G rekla, da je minimalno ostalo in če je tako malo ne dajo še enkrat na čiščenje, ampak se bo samo sčistilo ob naslednji M.

Tu pa zdaj nastane problem. M noče priti. Danes je že 53 dan po abraziji in M od nikoder. Tri dni že imam rjav izcedek-ampak to sploh ni podobno M.

Ali M zamuja zato ker sem po abraziji krvavela tako dolgo?

Bom počakala do konca meseca, potem pa grem h G, če ne bo nič.
Mi je pa že nerodno tja hodit, ker se mi zdi da sem vsak teden tam.

Upam, da mi bo katera lahko kaj svetovala in držite pesti da M pride čimprej!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Abrazija in M
17.11.2006 8:59:37   
Naja31
Živjo,

po abraziji se zna zgoditi, da kar nekaj časa traja, da se ciklus uredi.
A si za svak slučaj preverila, da nisi spet noseča? No, če je ta možnost, najprej to preveri.
Meni je moja G, ko sem bila pri njej na pregledu 30 dni po abraziji, dala kar Dabrostan za sprožitev M. Je rekla, da je maternica bila že lepo zadebljena, in da je čudno, da je še nisem dobila, ter mi je dala Dabrostan. Po 5ih dneh jemanja sem jo dobila.
Jaz sem tudi kar nekaj časa krvavela po abraziji. Sigurno vsaj 3 tedne, pa ne krvavela v dobsedenm smislu, ampak nekaj je pa bilo. Jaz sem to "opravičevala" s tem, da sem imela v 3eh dneh 2 abraziji, ker v prvo niso dobro očistili.

Srečno
Naja 

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Abrazija in M
17.11.2006 9:13:02   
teri
Tejka:jaz sem tudi po čiščenju krvavela 3 t.Pol sem pa 5t po abraziji dobila neke vrsteuser posted image .To je zgledalo tako:rjav izcedek,sploh se mi ni ulilo in je trajalo 3-4 dni.Pol sem pa dobila 2.user posted image 28 dan.Ta je trajala 5dni in tudi ni bla sveža kri.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Abrazija in M
17.11.2006 9:52:26   
t*e*j*k*a
Hvala obema za odgovore! Saj niti ne vem kaj bi brez vas.  :)

Teri zate pa še eno vprašanje. In iscer kako je izgledal ta izcedek. Tudi jaz sem ga namreč imela 3-4 dni, s tem da sem ga jaz dobila 6-7 tednov po abraziji.
Izgledal pa je 2 dni je na hlačkah bil kar opazen, potem pa je bil 1 dan komaj opazen.
Sploh ni bilo potrebe po kakšnem vložku, niti dnevnem ne.  Če po pravici povem sem mislila, da sem dobila kakšno vnetje. Sem se mogoče zmotila in je to bila kao user posted image ?

Teri prosim še za malo pomoči in nasvetov. Ti po tem izcedku nisi bila nič pri G in si lepo počakala 28 dni do naslednje M? In potem tretja M je bila normalna?
Kdaj sta potem znova začela delati na user posted image ?

Lepo prosim za odgvore in Uživajte!!

P:S:Naj še povem, da sta me obe ful pomirile, ker sem res mislila, da je že kaj narobe z mano!!  HVALA

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Abrazija in M
17.11.2006 11:24:57   
teri
Po 2tkrvavenja po ss sem šla k g,ker so mi vsi rekli da bi se po 1t mogla krvavitev ustavit.Na pregledu so mi ugotovili cisto na desnem jajčniku.Zato mi je predpisala KT (=takrat jajčniki počivajo in če je cista vodna bi mogla počit).Čez cca.2t po tem pregledu sem dobila takouser posted image kot ti opisuješ -3dni rjavkast izcedek,zelo zelo malo.Pol sem bla v dilemi če začet s 1. škatlico KT,ker nisem vedla če je to moj 1. danuser posted image .Vseeno sem začela jemat,ker to je bla 1.user posted image po ss.Verjetno ker sem tolko časa krvavela po ss,sem imela 1.user posted image tako rahlo.user posted image Pol sem normalno čez 28 dni dobila 2.user posted image .Mogoče so mi pomagale KT,da je bla 2.user posted image točna.Ne vem!Ta je trajala cca.5dni.V torek sem bla pri moji d.,ker sem mela UZ zaradi ciste.V glavnem je ni več-hvalaboguuser posted image !G. sem vprašala če po 3.user posted image ,ki bi mogla prit drug teden lahko začneva delat nauser posted image ,pa je rekla da ja in da naj že zdej začnem pit folno kislino.Tako da mam še 3KT za spit-v ned končam z njimi.Samo sem malo v dilemi če mogoče to ni prehitro zaradi KT.Se bojim da sluznica ne bo dovolj debela in se mi lahko ss ponovi.Tega mi je najbolj strah.Zato ne vem če lahko res že zdej delava nauser posted image !Sicer je res da sem jemala KT samo 2m ampak vseenouser posted image

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Abrazija in M
17.11.2006 11:53:10   
t*e*j*k*a
Joj Teri kaka smola se nas drži ej!!

Jaz hvala bogu nisem mela ciste, samo me vseeno zdaj tole mori al je ta izcedek user posted image ali ne!! Mogoče bi blo celo logično, da bi bla tako slaba user posted image zaradi tega ker je krvavitev po SS trajala tako dolgo. Sem že tudi sama razmišljala o tam. Sam ne vem!!!

Verjetno bi bilo zame najbolje, da svojo G obvestim o tem in da grem na pregled, samo ko mi ni za it pa bi najraje kar počakala na naslednouser posted image . Nimam pojma kaj naj nardim ej, čist sem zmedenauser posted image

Aja tebi pa čestitam da je cista izginla.  Glede user posted image  pa bi jaz tudi počakala kak mesec vsaj, da bi blo bol ziher. Po drugi strani pa če si bla na pregledu in je G rekla da lahk kar začneta-ona že ve.
Držim pesti da bo vse ok!!!!!user posted image

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Abrazija in M
17.11.2006 12:00:48   
teri
Če se ti je izcedek končal 3 t po ss in zdej si ga po 53 dnevu dobila spet, mislim da ni za delat panike.Počakaj da vidiš kolko časa ti to traja.Če ti bo več kot 1t greš k g.Tej izcedki so zoprni,po ss se to rado dogaja.Ker se je tvoje telo spremenilo in ga ne prepoznaš več.user posted image No tako bi jaz naredila na tvojem mestu, ti pa boš vidla kako bo.Vsekakor poročaj kako gre,lahko tudi na zs.
Jaz bom pa vidla.Res da mi je g rekla,da lahko začneva z akcijo samo jaz jim ne zaupam več,po taki izkušnji.Ah,ne vem več.Bomo vidli!

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Abrazija in M
17.11.2006 13:25:10   
t*e*j*k*a
hvala za nasvet, verjetno bom res počakala da vidim kdaj bo druga M, če upoštevam, da je to bila user posted image .

Se slišimo ČAO!!!!user posted image

(odgovor članu teri)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?