|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jaz OK - zdaj pa je na vrsti moj dragi
20.11.2006 12:03:11   
upanje-upanje
1,5 truda...končno nam uspe...ampak za kratek čas...saj sledi abrazija. Eno leto po abraziji...nič..zato najprej HSG, ki je bil ok, nato septembra laparo...ki je bila tudi b.p. . In komaj zdaj so se odločili, da bi pogledali mojega dragega. Vse kar sem do sedaj dala skozi sem lažje prenesla (psihično) kot zdaj to, da se bojo lotili še mojega dragega. Zelo me je strah, strah pred tem, da bojo izvidi slabi. Povejte mi prosim, kakšne so možnosti v kolikor bo izvid slab. Ves čas imam v glavi, da bi bilo bolje, da bi mi pri laparo kaj našli pa porihtali, samo da bi bilo z dragim ok... Morda sem čudna in napačno razmišljam..ampak si ne morem pomagati.
Kako se pri moškemu pomaga v kolikor vse ok?  Oglasite se prosim tiste, ki ste se srečale s tako situacijo. Hvala in vsem SREČNO!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jaz OK - zdaj pa je na vrsti moj dragi
20.11.2006 12:10:09   
Anonimen
Pregled spermiograma bi bil že pred tvojo prvo operacijo nujno potreben ampak kar nekako vedno mislijo, da je ženska problem, no pa se izkaže tudi drugače.

Zdaj bosta vsaj vedela kako postopati naprej, tudi če je njegov spermiogram slabši, sicer se pa spermo lahko popravi z vitamini in že čez mesec dni je lahko boljša.

Nikar obupat, njega itak nič ne bo bolelouser posted image bosta pa vsaj vedela na čem sta.

pa srečno!

(odgovor članu upanje-upanje)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: jaz OK - zdaj pa je na vrsti moj dragi
20.11.2006 12:18:00   
anadejka
To pa sploh ni res da je izvid lahko boljši že čez en mesec,saj se spermiji kolikor jest vem obnavljajo na 3 mesece,včasih celo na 6.Pa tudi ni nujno da vitamini vedno pomagajo (genetske napake)
Vendar mislim da se ni treba tako bati,saj vama je 1x že uspelo.Ne sekiraj se,saj s tem ne boš nič dobrega pridobila,ti držim pesti da bo vse O.K.
Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: jaz OK - zdaj pa je na vrsti moj dragi
20.11.2006 12:36:58   
Anonimen
točno tako,kot je napisla anadejka. pa nič bat, če je enkrat uspelo, potem bo še drugič, zato tudi najbrž niso dali dragega na spermiogram takoj. 

(odgovor članu anadejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: jaz OK - zdaj pa je na vrsti moj dragi
20.11.2006 12:40:21   
Anonimen
Absolutno se spermiji lahko obnovijo, če le ne gre za kakšno prirojeno napako a  če je z moškim vse OK, pa ima morda le počasne plavalce, to se da tudi že v mesecu dni urediti. Verjemi, ne bi to napisala če ne bi bilo res, to je preizkušeno!

(odgovor članu anadejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: jaz OK - zdaj pa je na vrsti moj dragi
20.11.2006 20:33:08   
Anonimen
Draga upanje-upanje.
Močno držim pesti, da bo pri tvojemu dragemu vse ok.user posted image

Midva sva pred tremi leti dala skozi HSG in spermiogram. Pri meni je bil super rezultat, pri njemu spermiogram tudi nekako povprečen. Zanosila sem po HSGju inimava sedaj 2,5 letnega sinčka.

Že 2 leti se trudiva za drugega user posted image . Jaz sem šla zopet na HSG in je zopet BP, moj dragi je šel na spermiogra ki pa je bil porazen. Samo tri plavalčke so dobili notri. user posted image  Ni nam jasno, kako je to možno. Sedaj boo čez 14 dni ponovili spermiogram.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: jaz OK - zdaj pa je na vrsti moj dragi
21.11.2006 8:43:24   
Anonimen
Anonimna....

Spermiji so se v vajinem primeru obnovili....srečneža. Pri vseh žal ni tako. Pri moji taboljši prijateljici in njenem partnerju so v večih spermiogramih našli 0 plavalcev. Vmes je jedel vse mogoče vitamine.....živel zdravo,....ne vem česa ni naredil, da bi se plavalci pojavili. Za na konec - naredili so punkcijo mod, pa tudi tam niso našli ničesar. Žal....razlog, po našem laičnem mnenju je ta, da je delal v steklarni nekaj let, pihal steklo, tam je grozna vročina in vsi plavalci tudi tisti v modih so pomrli. Vročina škodi plavalcem.  Trenutno po 4 letih se še vedno ni pojavil noben plavalecuser posted image .  Torej žal se zgodba ne konča vedno srečno.

Lp, anonimna

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
RESNIČNA ZGODBA: Sinu so zdravniki ohladil...
Bil je lep topel jesenski dan, za pregled v porodnišnici sem obula balerinke. Malčku se ni mudilo na svet, bila sem štir...




POROD
riba5

KAKO SE JE RODIL VAŠ OTROK

NARAVNO (83%)

CARSKI REZ (17%)


Število vseh glasov: 211

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!