Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Tija
Aleksej
to je vse za srečo
(Eva,..)
in da je to znak , da se bliža dan D.
, sem kar rekla v ordinaciji, da to pa boli. Tiste k vam tega ni treba ste lahko prav vesele.
.
. Moje G ni bilo, sem bila pri enemu čist kufrastemu G, ki je hotel že nekaj spodaj po rudniku brskat, pa si je premislil, ker mam CTG že v pon. 1. december vsaj z moje strani ne bo odprl našega meseca.
, sploh nisem take volje danes.
pot se počasi zaključuje postale bomo mame
, čeprav bi prav rada že cartala
za srečo!!
Pa še čestitke Tejkaz za Evo!
Do zdaj se še ni javla...Madonca, da nam ni tud ona že pobegnila.Moj_moj mi smo danes spet spali do 9.00, pa moram priznati, da bi se kar še valjala po postelji. Sicer pa zadnje dva dni spim precej bolje, ene dva obiska wc-ja sta obvezna, ampak zaspim pa takoj nazaj.
Uh zdele sem pa zrezirala kilo mandarin.Mjami so ble dobre.Sem čist nora na mandarince.Prej nikoli nisem bila tak norc na njih. Pa mi zadnjič ena prijateljica, ki ima 10 mesečnega lumpija, pravi, da je bila v času nosečnosti tud nora na mandarine.No ona se je precej (preveč?) poredila in je povedala G, da je sposobna zmalcat kilo mandarin.Pa ji G odvrne, da je vredu kakšno eno ali dve...Sem rekla kaj to ona o kilah al komadih. Ja valda je G govorila o komadih.
Kaj so čist nori-kaj pa sta dve mandarinci.
Mah mislim, da je boljš, da pohamam kilo mandarin kot kilo čokolade.
je stanje tako-tako, ampak gre na bolje. Kaj veliko od njega ne morem pričakovati, ker se mu očitno niti ne sanja kako je biti noseč.
Aleksej
)