Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
drage prosim kako naj pripravim posteljo za novorojenčka imam vse vendar nimam pojma kako da mo kovter nebo pretežak prosim za odgovor ala imam kovterček za kinderpete...

. To je pa res eno prijetno opravilo
.
) in nam je to dovolj, da segreva celo stanovanje. Sploh pa je ta peč v centru stanovanja - v dnevni, zraven dnevne je pa takoj spalnica. Na drugi strani so pa še kuhinja in ena otroška sobica, ki jo midva sedaj uporabljama kot sobo za računalnik, študij, ...
). Na začetku otročki itak bolj umirjeno spijo in se preveč ne premetavajo. Z začetkom jeseni sem ga pa začela dajat v spalno vrečo in je to res super zadeva. Kovter namreč pri nas sploh ne pride več v poštev, ker je povsod drugod, samo na tamalem ne. V vreči se lahko pa premetava, skače, plazi..., pa ga pri tem vseeno ne more zebst. Skratka, za kasneje je to res
. Prej pa ne vem, če je ravno potrebna...
in je kovterček ta igračka lepo zadržala...pa tud sicer se mi zdi,da se je kar splačala. Tisto prevlekico potem ločiš in ima posebej igračo in ropotuljo...kupila sem jo pa v Pikapolonici. (sem iskala slikco na netu, pa je žal ne najdem)