Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

bi naj se pojavila včeraj, pa je, hvala bogu, še ni, tak da upanje je še tu. Čeprav se mi po eni strani zdi, da se bo vsak čas vlila, me nekja špika po jajčnikih. No, bomo videli, danes grem kupit test in bom poskušala zdržat še kak dan preden ga uporabim, seveda če ne bo prej
držim pesti. Za naše male pikice
.
še letos.
. Jaz nekako sploh nisem pričakovala drugega izida testa, saj so mi spremembe v telesu tako nenavadno tuje, da sem bila skoraj 100 % prepričana, mojega je pa malce presenetilo, da nama je že uspelo.
.
drage moje RRovke!
, da morava pisati novo letnico, ampak meni osebno je ta trenutek postalo malo lažje, saj sem bila do sedaj edina s tako odloženim datumom (to je pa že skoraj tri tedne) - sedaj si se mi pa vsaj ti pridružila - držim pesti za naju obe, za vse ostale pa upam, da boste imele že sedaj v decembru
,
saj res Sissy moramo začasno (za kako leto ali malce več) odstraniti s tega seznamčka. Se opravičujem Sisy.