Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Se brišem iz seznama, saj sem včeraj na dveh testih videla !!!! Kar ne morem verjeti, da je res! V četrtek bom morda povsem dojela, saj grem že na prvi pregled.
Punce, za vse vas, ki tu še ostajate ena za srečo, da čim prej zagledate .
Se opravičujem, da se tako dolgo nisem javla. Preprosto sem dala možgane na off in pustila kar bo pa bo. Zdaj je ponovno ne čakam 9.12. Upam, da mi bo letos milavž kaj prinesel, kajti zadnje čase so vsi dobrotniki zelo skopi z mano.
No, moje tudi še ni. Zadnjič sem videla, da sem posredovala napačen podatek. naj ne bi prišla v nedeljo 3. ali ponedeljek 4.12. in do danes je še ni. So me sicer v ponedeljek zvečer zasrbeli prsti in sem naredila test, ki pa je bil -. Zdaj se spet tolažim, da mogoče zato, ker je bil test narejen zvečer. Do sedaj je bila M na 28 ali 29 dni, danes pa je že 31. dan Občutek da bo prišla imam že od prejšnjega tedna (pojavlja se vsak drugi ali tretji dan), prsi so čvrste (moj možek pa vesel) in malo občutljive in smrdi mi parfum mojega dragega. Psiha Ta mesec sem imela 1. terapijo Klomifena in mogoče zato zamuja? Pa ful sem mozoljasta ratala v zadnjih nekaj dneh (do sedaj sem imela 5 mozoljev v življenju) in izcedek je obilnejši, vendar brez vonja in barve Pa danes ponoči me je nekaj močno zašravfalo, da sem se zbudila od bolečine? Jao meni... Psiha me res ubija Držim pesti za vse zmudnice
Moja M pa naj bi jutri prišla.Sem pa vesela,ker se še ni javila v obliki izcedka.Prejšnji mesec sem že imela na svoj 26.dan že rjavi izcedek sedaj pa še ne in upam,da mi je veseli december nakolonjen in,da je niti ne bo.V soboto delam test.
LP Mojca
Nič ne bo pri nas v bušiju v decembru, žal. Po vseh bolečinah in "čudnih" znakih, seje danes vlila v vsem svojem sijaju! Če pa je že mogla prit, je vseeno boljš tako, kot pa da bi mogla vso to sranje (oprostite izrazu) še kak dan dlje prestajati. V nov boj se seveda podajamo takoj ko odcurlja in naslednje ne čakam naslednje leto 4.1.2007
Danes sem imela prvi ultrazvok(vaginalni ) in na slikici se je lepo videla pikica in slišalo se je tudi bitje srca. Razen tega, da mi je tako slabo, da ne morem niti stat, kaj šele, da bi lahko kej jedla, se počutim presrečno. Ginekologinja mi je določila datum poroda okrog 18.7.07, tako, da me lahko prestavite med srečke . Tako sem srečna, da ne vem kaj bi .
Vsem želim čimveč in da bi se vam čimprej uresničile želje.
Micla, cuma in dolenjka ne bit preveč žalostne...drugo leto bomo sigurno nosečke!
Buškaca in vse ostale pupe, držim pesti za vse nas!
Biser zate sem pa vesela , res je mal zopern vaginalni UZ, ampak je pa tako lepo videt tega majhnega črvička. Pa poskusi jet, če se le da, ker ti bo mogoče potem manj slabo...
micla,oj ta presneta .Meni danes lije kot iz škafa.Sem se pa jaz tut .Včeri je pa moj izvedel,da bo njegov prijatelj očka postal-joj,joj,.......pri nas pa