Izabela_
|
Hojla, hvala vsem za lepe želje. Matevž je še kar bogi, včeraj je imel spet visoko vročino, sem ga peljala ponovno k pediatrinji in so mu vzeli kri - prvič. Kakšno jokanje, pa jaz sem bila vsa krvava, ker mi je ušel izpod nadzora in mahal s svojo ročico naokoli. Pa še v laboratoriju sem se ful skregala, ker me niso hoteli vzeti ob 6.30 popoldne, ker bo morala potem delati nadure! Po posredovanju sestre in zdravnice me potem je, ful tečna in kako pozno hodim in vse to in sem ji povedala svoje. Sem ji tudi rekla, naj mi pove, koliko stane pol ure nadure in ji jaz plačam. Pa ni povedala! Grrrr.... Izvidi so bili potem okej. Danes pa Matevž ni cel dan nič jedel, le pol jogurta zjutraj in zjutraj je spil 2dcl mleka - potem pa nič! Kar usteca zapre in se obrača stran - ne sadje, ne kruha, ne sira, jogurta, piškotov, gresa, mlečnega riža, zelenjavne juhice s piščancem, nič od nič. Jana 73 - a Ela tudi ni jedla, ko so prihajale ven štirice ali je kaj bolje prenesla? HIMH - tudi jaz sem delala izpit iz ZUP-a, v bistvu cel strokovni izpit, tako da sem imela to le zadnji dan. Meni je bil res čisto izi, samo sem to tudi študirala na faksu, ampak drugi, ki so bili z mano, tudi niso imeli veliko težav oz. tudi tisti, ki niso imela pojma od pojma, so naredili. Le pogumno, če imaš pa kakšno vprašanje, se javi. Je pa to pri meni bilo že pred 3 leti... Bolj na hitro danes, Matevž gre ajčkat, lahko noč!
|