|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DeCeMbRkE 2005
2.12.2006 22:28:17   
BlankaT
No pa da se še midve malo javiva. Glede na to, da ste se tako lepo razpisale, vas nisem prebrala, ker ni časa, sem pa samo na hitro preletela in videla, da je nekaj novih, torej dobrodošle.
Nato pa vse naj naj  Emi in Zari za 1. RD user posted image user posted image user posted image . Maja vama pošilja en velik cmok.

Pri nas ni nič kaj večjih sprememb, razen, da naša gospodična še ne hodi povsem samostojno (jo moramo držati vsaj za eno rokico), mlečnih stvari mi skoraj ne je več. Obožuje pa klobase in meso. Kadar vidi koga v kuhinji začne govoriti AMA AMA, ko hoče dudo ali flažo govori DUODA DUDA (no nekaj takega, ne znam ravno napisati user posted image ). Bratecu hitro smukne kaj iz krožnika, če slučajno ne je dovolj hitro za njene pojme user posted image user posted image . Skratka, če bo tako nadaljevala, ga bo prej kot v 2 letih dohitela, če ne prehitela pri kg.

Kar pa se službe tiče, pa sem že povsem notri padla, tako, da ni panike. Samo me pa pri srcu stiska, ko pridem ob 16.30 domov in mi potem ob 19, najkasneje ob 20 že oba spita user posted image user posted image . Saj se ne pritožujem, da mi gresta tako hitro spati, ampak skoraj nič več nisemo skupaj user posted image user posted image user posted image . Maja me ne spusti potem več od sebe in ponoči se velikokrat zbudi in joče oz. stoka user posted image user posted image . Zvečer pa imamo ponovno borbe preden gospodična zaspi.

No to bo na hitro, toliko, da boste vedele, da vas nisem pozabila.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za vse mamice.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse decemberčke.

Lp, Blanka in Maja

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
2.12.2006 22:30:06   
BlankaT
Hi hi hiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ne morem verjeti, tako dolgo se ne oglasim, potem pa odprem novo stran user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Lahko noč.

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
3.12.2006 0:52:56   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: BlankaT

Decemberčki s porodno težo in višino(dolžino) in decemberčki danes

01.12. – Zara (Nely10 20.08.1983)
PT: 3240 g  PV: 51 cm
ZT: 8360 g  ZV: 76 cm  9.mesec

01.12. - Ema (Cuma 28.08.1977 )
PT:3220 g  PV: 53 cm
ZT: 9765 g  ZV:  76 cm 9. mesec

06.12. - Brina (arielca 31.12.1980)
PT:3200 g  PV: 52 cm
ZT: 9720 g ZV: 76 cm 9. mesec

06.12.- Jan (JanJan 18.01.1971)
PT: 3620 g  PV: 54 cm
ZT: 10560 g  ZV: 73,5 cm

07.12. - Ela (jana73 5.1.1973)
PT: 3510 g  PV: 50 cm
ZT: 8710 g ZV: 74 cm 9. mesec

08.12. - Pajacek (Pajaca 18.02.1974)
PT: 4090 g  PV: 54 cm
ZT: 9900 g  ZV: 75 cm 8. mesec

08.12. - Sara (ac 28.1.1973)
PT: 2930 g PV: 50 cm
ZT: 9500 g ZV: 74 cm

10.12. - Živa (šnucika 11.10.1969)
PT: 2800 g PV: 50 cm
ZT: 8650 g ZV: 71,5 cm

10.12. - Robert (Kerensa 25.10.1978)
PT: 2780 g  PV: 48 cm
ZV: 9100 g  ZT: 71 cm

12.12. – Jan (Krucibuci 18.10.1977)
PT: 4020 g  PV: 53 cm
ZT: 10400 g ZV: 75 cm 9. mesec

13.12. - Manca (mml 01.03.1970)
PT: 3230 g  PV: 52 cm
ZT: 8420 g  ZV: 72 cm

13.12. - Alen in Lara (žuni 15.05.1978)
PT: 2910 g  PV: 47 cm Alen
PT: 2500 g  PV: 48 cm Lara
ZT: 9540 g  ZV: 74 cm Alen 10. mesec
ZT: 8700 g  ZV: 72 cm Lara 10. mesec

15.12. - Maja (BlankaT 11.10.1974)
PT: 3590 g PV: 52 cm
ZT: 9420 g  ZV: 72 cm 9.mesec

16.12. - Bina (bino 21.9.1975)
PT: 2740 g PV: 48 cm
ZT: 8260 g  ZV: 70  cm 9.mesec

18.12. - Ela (Nana Liza 26.5.1976)
PT: 3220 g PV: 51 cm
ZT: 8800 g  ZV: 72,5 cm

18.12. – Matevž (Izabela 25.6.1975)
PT: 3230 g PV: 50 cm
ZT: 9450 g ZV: 70 cm 9. mesec

24.12. - Maruša (NR 19.12.1977)
PT: 3920 g  PV: 52,5 cm
ZT: 9800 g  ZV: 76 cm (mislim) 10.mesec

26.12. - Neli (pegica1 3.2.1977)
PT: 3690 g PV:48 cm
ZT: 8025 g ZV: 71,5 cm 9. mesec

27.12. - Maj (Valeri 15.9.1973)
PT: 3870 g PV: 54 cm
ZT: 10580 g  ZV: 77 cm 9. mesec

28.12. - Hana (HIMH 9.1.1979)
PT: 3920 g  PV: 52 cm
ZT: 8495 g  PV: 75 cm  9. mesec

30.12. - Ema (Yasminka 8.6.1977)
PT: 3515 g  PV: 52 cm
ZT: 8400 g  ZV: 71 cm 9. mesec

31.12. - Lara (ovčka 19.4.1980)
PT: 3200 g PV: 50 cm
ZT: 8000 g ZV: 74 cm 9. mesecev

31.12. – Ajda (lonja ???)
PT: 2800 g  PV: 48 cm
ZT: 9680 g  ZV: 73 cm 9. mesec

31.12. – Lara (sonček balonček 17.06.1975)
PT: 3200 g PV: 51 cm
ZT: 9200 g ZV: 73 cm 9. mesec

sem imela čas in poiskala eno tabelo s podatki user posted image   v glavnem zase, da mi ne bo potrebno skakat na 88.stran user posted image

pridna punčka user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
3.12.2006 12:30:59   
lonja
pridna punčka user posted image si pa res, k si lepo moj RD spustila. Letnik je res mal starejši (73), datum pa čisto poletni. Dvanajsti julij. Čista rakica.

Še 24 ur pa grem v službo user posted image . Mi je šef dovolil prit šele ob 12.00, pa se grem zjutraj še porihtat tja v glavo. De me bojo spoznal. user posted image  Pa kavbojke bodo spet romale za nekaj časa nazaj v omaro.

lonja user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
3.12.2006 15:58:09   
mml
Jaz sem se pa malo igrala s statistiko, ker je bila jana tako dobra in je poiskala tabelo user posted image .

Skratka "povprečen" decembrček je bil
user posted image  rojen 16. decembra, največ (mediana) 13. 
user posted image povprečna PT 3318 g (2500 g [Lara - žuni] - 4090 g [Pajacek - Pajaca]), mediana 3230 g,
user posted image  povprečna PV 50.8 cm (47 cm [Alen - žuni] - 54 cm [Maj - Valeri, Pajacek - Pajaca, Jan - Krucibuci]), mediana 51 cm

Samo user posted image
user posted image  rojen 13. decembra, mediana 12.
user posted image  povprečna PT 3503 g (2780 g [Alen - žuni] - 4090 g [Pajacek - Pajaca]), mediana 3620
user posted image povprečna PV 51.4 cm (47 cm [Alen - žuni] - 54 cm [Maj - Valeri, Pajacek - Pajaca, Jan - Krucibuci]), mediana 53

Samo user posted image
user posted image  rojena 17. decembra, mediana 15.5 user posted image
user posted image  povprečana PT 3246 g (2500 g [Lara - žuni] - 3920 g [Maruša - NR]), mediana 3220
user posted image  povprečana PV 50.6 cm (48 cm [Ajda - lonja, Neli - Pegica, Bina - Bino, Lara - žuni] - 53 cm [Ema - cuma]), mediana 51 cm

Pri približno 9. mesecih je bilo pa takole

Vsi user posted image :
user posted image  povprečan teža 9177 g (8000 g [Lara - ovčka] - 10580 g [Maj - Valeri]), mediana 9200g
user posted image  povprečna višina 73.4 cm (70 cm [Bina - Bino] - 77 cm [Maj- Valeri]), mediana 74 cm

Samo user posted image
user posted image  povprečna teža 9933 g (9100 g [Robert - Kerensa] - 10580 g [Maj - Valeri]), mediana 9900 g
user posted image  povprečna višina 73.7 cm (70 cm [Matevž - Izabela_] - 77 cm [Maj - Valeri]) mediana 74 cm

Samo user posted image
user posted image  povprečna teža 8884 g (8000 g [Lara - ovčka] - 9800 g [Maruša - NR]), mediana 8705 g
user posted image  povprečna višina 73.3 cm (70 cm [Bina - Bino] - 76 cm [Zara - Nely10, Ema - cuma, Brina - Arielca]), mediana 73 cm.

Seveda so upoštevani samo podatki za tiste decembrske dojenčke, ki so v Blankini tabeli.

Mogoče so pa tole prvi znaki, da pogrešam službo in bo le počasi čas, da grem spet delat user posted image .

Smo bili pa danes na svečanem družinskem kosilu in se je Manca prav lepo obnašala, kljub temu, da je bil dren, kup neznanih ljudi in je bila že neznosno zaspana, tako da smo lepo pojedli in se posolovili. Manca je mrknila že na poti proti domu. Ko se zbudi, gremo pa mogoče še na sladico user posted image .
Sicer pa hoja ni več večji problem, prehodi kakršnokoli razdaljo (no ja ...do nekje 50 metrov v enem kosu), seveda če ni vmes kakšne ovire, ki bi jo zmotila ali spotaknila user posted image . Malo je še problemov z vstajanjem s tal, ker še ne zna čisto sama vstati, ampak mislim, da je to le vprašanje dni.

Lep, oblačen preostanek nedelje

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
3.12.2006 18:36:50   
lonja
Mml, a je tebi tolko znanja statistike s faksa ostalo, al delaš kaj takega, kar je tesno povezano s statistiko. Skratka pohvale vredno...

lonja user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
3.12.2006 18:53:04   
arielca
Ojla,

Kolk je fino, ko zdaj čvekamo že pri ta velikih user posted image !

jana73, user posted image  za brskanje po arhivu!

mml, user posted image za temeljito statistično obdelavo.

Nove podatke naše princeske dodam v torek, ko imava posvetovalnico in verjetno tudi cepljenje user posted image .

Današnji dan sva preživeli brez user posted image  (je v službi user posted image ), a je bilo vseeno pestro in zabavno user posted image :

čakam am am
user posted image

izlet na Bled - faza priprave
user posted image

račke na Bledu
user posted image

prihod domov in kopanje
user posted image

Zdaj se gospodična še malo igra, potem  user posted image pa ajo ajo. Mami pa naredi še par priprav, spakira torbo za šolo, se pocrklja v user posted image  in user posted image . Upam, da ne bo user posted image  pozen.

lonja, tako zelo zelo dobro te razumem . In jutri bom mislila nate! Verjemi pa, da je nam mamicam veliko težje kot našim malčkom palčkom. Naj ti dan hitro mine user posted image ... Boš videla, da ni lepšega občutka kot trenutek, ko prideš domov in vidiš svojega sončka user posted image !

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
3.12.2006 18:56:11   
Izabela_
Cuma, super slikice z rojstnega dne!

Mml, poglobila sem se v tvojo analizo in ugotovila, da je Matevž pri rojstvu predstavljal določeno povprečje, saj je tehtal 3230g user posted image . Super, da Manca že tako obvlada hojo, Matevž se tudi zdaj pospešeno uči, se mi kar zdi, da je vsak dan velika razlika, koliko zmore. Mogoče bo pa le hitro shodil.

Drugače je bil Matevž danes zelo bogi popoldne. Še vedno mu teče iz nosa in kašlja, pa smo vseeno rekli, da gremo za pol urce na zrak, da ne znorimo vsi tukaj doma. Šli smo z vozičkom in že kmalu je začel nergati, potem pa v histeričen jok in smo šibali domov. Tu se je nadaljevalo, čisto rdeč je bil v obraz, iz nosa spuščal mehurčke, moker v lase in obraz, skratka čista histerija pri njem in nič ni pomagalo. Zmerila sva vročino, ga previla, nič. Potem pa se je mož spomnil, da je bral, da če prihajajo zobki, mraz le še potencira zadevo. In Matevž ima res v ustih dva velika hematoma na mestu zgornjih štiric, ki ne prodreta skozi. Dala sva mu potem žličko lekadola in zdaj že od 6h zvečer spi, prej popoldne je pa tudi že 2,5 uri, tako da bo ponoči verjetno živahno, edino, če je revček res tako utrujen.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
3.12.2006 19:24:09   
arielca
Izablea_, bino, OOOOJLAAAAAuser posted image !

Izabela_, user posted image  za Matevža!

bino, kaj novega pri vas?

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
3.12.2006 21:52:54   
Nana Liza
Izabela- čestitamo Matevžu za prve korake. Sta z Elo istočasno naštudirala hojo.user posted image   Ela pošilja user posted image Matevžu, da mu štiričke čimprej pogledajo ven, da  bo konec težav in bo lepo spal.

arielca- čisto majčkeno smo si sposodili vašo pesmico in jo predelali. Upam, da Brina ne bo huda.user posted image Lepe slikce, pa kako ima dolge laske!
mml-user posted image za tako izčrpno poročilo. Moram ti povedati, da sem tudi jaz majčkeno pogrešala službo, ampak jutri mi pa sploh še ne paše...

cuma-lepe slikce

Danes popoldne je Ela neverjetno veliko hodila. Še vedno je pa kar prehlajena in tudi malo kašlja, vendar ni panike. Mi smo se danes na veliko pripravljali na jutrišnji delovni dan, prali, likali, sesali, pripravljali hrano, cunjce, da bo cel teden potem mir.

Forum otrok je pri meni že pod favorites.user posted image NL.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
3.12.2006 22:00:29   
mml
Bino  a prideta jutri okrog 11. z Bino na čvek pred plavanjem? Bi vaju bilo prav super spet videti user posted image

jana za jutri upam, da velja tako kot ponavadi user posted image

Nana Liza  jutri vaju bomo pogrešali user posted image na čveku in user posted image

lonja in Nana Liza naj vama jutrišnji dan lepo in hitro mine user posted image

Izabela_ upam, da Matevžu čim prej zrastejo zobki user posted image , da ne bo imel podobnih težav . Mi se zaenkrat ubadamo še z dvojkami, tako da nas štirice še čakajo.

Vse ostale, kje pa ste? A še niste našle nove lokacije????!!!!

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
3.12.2006 22:17:08   
cuma
Dober večer!

Tako, mi smo preživeli prvi rojstni dan (smajlikisijeoddahnil)user posted image .

Tudi današnja fešta je uspela. user posted image
Po takem vikendu se sprašujem: za koga smo si to omislili? Za sebe? Za Emo? Za sorodnike?Najbrž zato, da bi bili vsi zadovoljni, kar je pa običajno mission impossible.user posted image   
Mi trije smo zelo utrujeni in se veselimo začetka čisto navadnega "delovnega" tedna: umirjenih dopoldnevov ob igračkah, Nodiju in sprehodih po vasi, laježa zdolgočasenih sosedovih psov, petja in plesa v pižami, kuhanja mineštrice v miru, kave in čveka na RR, ko Ema zaspi user posted image , predvsem pa malo prijazne in tako zelo vredne tišine user posted image !

Prijetno nočno tišino tudi vsem vam.

Cuma

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
3.12.2006 22:29:51   
Yasminka
Ola!

No, pa sem napisala priprave in vas lahko malo pogledam user posted image ...

Pri nas je vse po starem. Ema se je začela samostojno stat tudi malo več (ne le par sekund). Sicer pa sva kar dobro prestale prve dni službe. Emo je čuvala babica. Prvi dan je minil brez joka(sem se pa zato jaz user posted image ko sem kolesarila proti službi), četrtek in petek pa je jokala in se jezila na vrata. Pa jo je babica hitro zamotila. Drugače pa v službi ni večjih sprememb in sem se hitro ujela.
Vikend smo preživeli v Lj. V soboto smo se potepali po Lj ( mml - ste zapravljali v Konzorcijuuser posted image . So se tko hitro zaprla vrata, dvigala, da sploh nisem uspela reagirat....)
Jutri gresta Ema in ati pa prvič v vrtec, na uvajanje. Nahrbtnček je že pripravljen, ati pa "opremljen" z navodili...
lonja & Nana Liza  - naj bo vajin prvi delovni dan uspešen in čimbolj prijeten user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
4.12.2006 8:46:03   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

Se javim bolj na hitro. Najin prehlad je že bolje. Utrujena sem za štiri in še dobro, da mi ni treba v službo. Že tako komaj preživim dan. Zadnje dni lovim popoldanski spanec skupaj z Bino in moram priznat, da zelo zelo paše.

user posted image user posted image user posted image Matevžu za samostojno hojo. Bina je rekla, da bo še malo počakala. user posted image

Nana Liza in lonja:
lep delovni dan, naj hitro mine, da se bosta spet stiskali s svojima princeskama user posted image

mml:
kako si prijazna, da takole skrbiš še zame. Imava sicer nekaj v planu, če se pa spremeni pa prideva. Bina pošilja Manci (svoji mentorici) en velik user posted image . user posted image user posted image user posted image za statistiko.

jana73: user posted image user posted image user posted image za malo arhiva. A Ela še trenira lepotni spanec?user posted image

Yasminka:
lep prvi vrtčevski dan za Emouser posted image

cuma: user posted image user posted image user posted image za  uspešno opravljeno misijo 1. RD. Super fotke.

arielca: user posted image user posted image user posted image za fotke. A je bil izlet lep?

Barjanski pozdravček

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
4.12.2006 8:49:04   
ac
Dobro jutro!

Kakšen čuden feeling. Sem namreč pustila Saro v vrtcu (me itak ni šmirglala in se je vrtela samo okrog vzgojiteljice) in bom kakšno urico, dve, sama doma. Kako mora biti šele Lonji in Nani Lizi, ki sta 1. dan v službi (upam, da vama je prijetno in, da bosta hitro spet doma s svojima user posted image ). A je smajli user posted image sploh še primeren za naše malčice in malčke? Jaz še zmerej avtomatsko klikam na 'Dojenček' in vas iščem....

No, skratka, uživejte, kjerkoli že ste. Jaz grem hitro mal pospravit, dokler je še mir.

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
4.12.2006 8:49:55   
sonček balonček
Jutro,

komaj sem vas našla, pa itak mi ni jasno, kako sedaj priti do foruma Čvekamo o otrocih. Meni se pod OTROCI ne pojavi... Pa drugače nisem tako zelo neumna. Tko, da sedaj pristopam iz zgodovine... Prosim za navodila.

Kakorkoli, Jana73, naredila si super tabelo - kratko in jedernato. Mml, ti pa "marš" v službo, ker ti očitno zelo manjka. A si malo poklicno deformirana ali kaj? Dobro si to opravila. Me zelo zanima kaj si po "fohu".

Lonja, zelo zelo sočustvujem s tvojim današnjim nastopom službe. Tudi meni se je danes uradno iztekla porodniška. Seveda si jaz ne pustim ukrasti neobremenjenih miklavževo, božično, novoletno, rojstnodnevnih praznikov v enem kosu, tako da ostajam z Laro do cca sredine januarja...

Arielca - čedne slikce, čedna punči.

Uživajte v pustem vremenu... če boljšega ni...

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
4.12.2006 9:15:45   
Pajaca
Evo mene po dolgem času. Sem vas iskala pa .... hm pol mi je kapnl da so nas najbrž prestavl.

Torej naš Pajacek je spet bolan. Včeraj popoldan je dobil vročino in na srečo je potem zginla. Smo prekontroliral dohanje, pa je bilo na srečo vse ok. Se mi res ne bi dalo spet v bolnico z njim.

Ta teden smo še zadnjič na stari lokaciji, čez vikend se služba seli. Upam, da bom potem čimprej imela zrihtano pisarno. Sem ugotovila, d imata mojadva smrkavca manjšo sobo kot bo moja pisarna.... groza.

Priprav za rd še ni. Odločila sva se le da bo v soboto fešta za moje, v nedeljo za njegova. Pol pa morva še nekam stlačit prjatle pa bo to to. Darilo je že kupljeno en mali živalski vrt od Little People. Čist ne fer vem, ker Pajacka je dobila en ogromen paket z železnico za prvi rd. Pa še v hm moram iti po darilo za prababico. Običajno je rekla naj jo peljem, tokrat je dala denar da naj kupim nove hlače pa majčko. Mi je to bolj všeč.

Uživajte v pripravah in feštah.

Aja naš Pajacek se je v bolnici prejšni teden vagal. Ima 11.5kg.... toliko je imela Pajacka pri 18m. V petek ima posvetovalnico, bomo videli če bo šel, samo cepljen bo šele spomladi ko bo čist 100% zdrav. Prej ga ne pustim. Tole ceplenje mi je od vseh najmanj simpatično, jaz sem po njem dobila meningitis in me je kar malo strah kako bo prenesel.

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
4.12.2006 9:23:04   
ac
Sonček balonček, a mogoče najprej klikneš na 'Otrok', namesto na zavihek 'Forum'? Če klikneš na 'Forum' in potem na slikco 'Otrok', bi se ti moral vse pokazat (predzadnji sklop je Čvekanje). Je pa res, da imam jaz Mozilo, pa se mi mogoče kej drugače vidi.

Nč, grem se počas zrihtat in pogledat, kaj Sara počne v vrtcu. Še dobro, da je samo par korakov oddaljen od mojega bloka.

Pa seveda user posted image user posted image user posted image user posted image vsem, ki že stojite ali hodite!!!! Sari se še nič od tega ne da.

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
4.12.2006 10:10:47   
kofetek2010
jutro! user posted image

mi smo bili včeraj v MB in zvečer, ko smo prišli se mi ni ljubilo nič napisat user posted image  prebrala pa sem user posted image

sonček balonček - greš na FORUM ---> OTROK ---> ČVEKAMO O NAŠIH OTROCIH user posted image  btw. tabelo sem samo kopirala, zanjo je zaslužna teta BlankaT user posted image

bina - Ela je še vedno pridna zaspanka, zjutraj kar leži in leži (tud, če ne spi) in se cartka pri meni - sploh ni tečna, da je treba vstat in jo nahranit user posted image  (če vama bo uspelo bova z Elo zelo veseli, da se nam pridružita pri kofetku) user posted image

mml - ej user posted image , da se ti je dalo ukvarjat s temi podatki (sicer ne vem, če to spada pod tvoj opis del in nalog v službi) user posted image   in na kavo & čofotanje prideva user posted image

lonja & NL - naj vama današnji dan čimprej mine user posted image  

lonja - kaj starejši letnik? najboljši letnik!!! user posted image user posted image user posted image

arielca - user posted image  Brini za poziranje

cuma - verjamem, da paše mir po napornem vikendu user posted image  Ema pa je itak tak cukr, da je že brezveze... user posted image

pajaca - upam, da se Pajacek čimprej pozdravi in da ni nič hujšega user posted image

ac - zgleda, da ti je bolj hudo kot Sari user posted image

Yasminka - veselo uvajanje in user posted image  za očija user posted image

Izabela - želim vam, da bi vas nehali zobki bolet, čeprav so štirice ful počasne, rastejo špiček po špiček (mislim, da so naši Eli šele sedaj vsi predrli dlesen) user posted image

BlankaT - upam, da se ti bo uspelo še letos kaj javit user posted image

NR - upam, da ste že OK user posted image

HIHM - a je izpit že za tabo? user posted image

joooooj, Ela je odkrila "sladki predal" kjer so razni piškoti, smokiji, čipsi,... in si postregla s finim piškotom posutim s praženimi mandlji in oblitim s čokolado user posted image   grem jo fotknit in preprečit je večjo svinjarijo.... je pravi "master of disaster" user posted image

uživajte!

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
4.12.2006 10:13:39   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: sonček balonček

Jutro,

komaj sem vas našla, pa itak mi ni jasno, kako sedaj priti do foruma Čvekamo o otrocih. Meni se pod OTROCI ne pojavi... Pa drugače nisem tako zelo neumna. Tko, da sedaj pristopam iz zgodovine... Prosim za navodila.

Zadeva je povsem enostavna... tukaj http://www.ringaraja.net/forum.asp klikneš na "otrok" in potem na "čvekamo o naših otrocih". Upam, da ti bo sedaj šlo lažje.

Kar se pa mojega poklica tiče...hmmmm...cuma me je poslala v management, pa to ni to...tako da me prav zanima, kam bi me ti vtaknila user posted image

Yasminka ja v soboto smo malo zapravljali po Konzorciju, sicer sem upala, da najdem eno točno določeno knjigo pa je žal nisem dobila, no bo pa kakšna druga tudi dobra. Sem pa tudi jaz videla v dvigalu samo še tvoj obraz in so se vrata že zaprla. Ste vi našli in kupili kaj zanimivega? Upam, da se je imela Ema danes z očijem lepo v vrtcu in bo rada hodila tja user posted image . Lepo, da si se takoj spet navadila na službo, saj večinoma je res, da se v enem letu kaj dosti ne spremeni, samo tole naše zadnje leto je bilo pa prav pestro user posted image

Pajaca user posted image  za novo pisarano. Moja bi bila dosti večja, če bi jo lahko obrnila, ker je definitivno višina bistveno večja od dolžine ali širine user posted image , ampak bistveno je, da jo imam in sem v njej sama. Mogoče, ko bom večja in bolj pridna, dobim kaj večjega. Držim pesti, da s Pajackom ne bo kaj hujšega. Kar se pa cepljenja tiče, so cepiva danes vseeno malo bolj varna, kot takrat, ko si bila ti cepljena. Je pa res, da je tole OMR cepljenje najbolj zoprno od vseh. Upam, da bo vse OK, ko bo na vrsti.

ac  se je imela Sara v vrtcu lepo? Upam, da ji je čas hitro minil user posted image

cuma user posted image  za uspešno prestana praznovanja RD, imaš kakšna praktična navodila za nas, ki nas to še čaka user posted image ? Ema je na fotkah seveda luškana kot vedno user posted image

Arielca user posted image  za tvojega cukrčka, vidim, da ji lasje prav hitro rastejo in bo že skoraj čas za kakšnega frizerja user posted image

Bino upam, da se vidimo, če ne danes pa kakšen drug dan ta taden user posted image . Ti pa kar pridno pomagaj Bini spati čez dan. Ti verjamem, da si utrujena za štiri, ko imate takšne neprespane noči že skoraj eno leto. Držim pesti, da boste čim prej spali celo noč v enem kosu

Nič se grem počasi oblečt in potem na plavanje

< Sporočilo je popravil mml -- 4.12.2006 10:14:43 >

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
4.12.2006 10:28:18   
HIMH
L.P na brzino še od naju2

NE IZPIT MAM 13.12.2006 OB 8.00 IN DO 18.00 TOREJ BOM CEL DAN V BELI LJUBLJANI.
Me pelje user posted image  in bo pri teti počakal ki živi v lj sem ga nahecala da me med pavzo pelje na kavo v BAR no upam, da nama bo uspelo do tja.

Tako dovol bo moram malo porihtat, da jo odpeljem k babici v varstvo jaz pa za knjige.

Fajn mi bodite se oglasim še kaj no saj preberem vas samo tipkanja je bolj malo.

Vsem ENOLETNIKOM pa vse najboljše od Hane in Ines.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
4.12.2006 11:15:45   
cuma
Daan!

Vidim, da smo se našle... meni pa se izpiše ta forum pod OTROK/ Zgode in nezgode...

mml: user posted image  lahko ti svetujem, da popokaj sebe, Manco in možeka in pojdite na en lep izlet za cel vikend. Potem pa, speci torto in povabi tiste ljudi, ki jih imate radi in se še skupaj poveselite.
To je moj praktični nasvet oziroma plan za 2.rojstni dan user posted image .

jana: zdaj boš pa mogla sladki predal seliti nekam višje, drugače ti ne bo nič ostalo user posted image !

VSE, KI HODITE V SLUŽBO: user posted image  za tolažbo! Najboljša tolažba bi bila dobra plača, a ne user posted image  !

HIMH: Kaj pa študiraš, če ni skrivnost? Vso srečo pri izpitu! user posted image  

arielca: user posted image za tvojo lepotičko! A bo tvoja Brina taka kot moja Ema...ko ji bodo v vrtcu rekli, naj mamo nariše, bo narisala žensko s fotoaparatom user posted image user posted image .

Bino: tudi Ema je user posted image . Bolje rečeno, ima user posted image . user posted image  Upam, da začnete kmalu dobro spati user posted image

Lepo se imejte,

Cuma

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
4.12.2006 11:16:41   
ac
No, Sara je v vrtcu uživala in ni nič jokala. Ko sem prišla, je sedela na tleh in listala knjigico. Ko pa me je zagledala, je pa začela tako neutolažljivo jokat, da sva šli domov. Jutri pa še kakšno urico dlje.

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
4.12.2006 16:25:02   
XXYY
Dober dan!

PRVI DAN V VRTCU: Danes smo pa preživeli prvi dan v vrtcu. In moram rečt, da je takoj hitela k igračkam in ni nič jokala user posted image  user posted image  user posted image  . Še preden sve prišle v vrtec, so nama rekli, da bodo imeli eno predstavo in da greve lahko zraven. No, to prestavo naj bi imeli okrog 9ih, a so jo prestavili na 10 uro, k sve potem midve prišle. Tako, da je že na začetku gledala neko predstavo za kakšne 15 minut, pol je pa bla malo sitna (k ne more biti pri miru) in hotela raziskovati prostor. Potem sve pa ostale že na kosilu, ki je nekaj pojedla, nekaj pa štrajkala in ni hotela sedeti za mizo. Tako, da upam, da se bo hitro navadila tega reda za mizo. Jutri pa že prideve na zajtrk, pa bomo videli kako bo. Tako, da je bil prvi dan v vrtcu ZELO VREDU.

DOPUST: hvala vsem za obrazložitev glede dopusta, da mi pripada celi dopust. Tudi sama sem vedela. Samo mi je šefica kao rekla, da ga ne dobim celega. Samo ko sem ji pa potem rekla, da sem klicala v glavno Kadrovsko sližbo naše firme, je pa samo rekla to, da se naj zmenim v naši upravi, k so ji potem kao narobe rekli. Danes sem dobila tudi list o dopustu, koliko mi še pripada. In res piše celi dopust. Tako, da sem šla nazaj do šefice in mi je zdaj dala 3 tedne dopusta do 16.12 in v ponedeljek pridem delat. Ostali dopust pa bom koristila naslednje leto.
Zdaj ji moram samo še zatežit (šefici), da ob NEDELJAH in PRAZNIKIH ne bom delala do Larinih 3 let. To jo bo šele šokiral user posted image  user posted image  user posted image   - še posebej zdaj 24.12 in 31.12. user posted image  user posted image  user posted image  (k prideta na nedelji).

MML in JANA73: user posted image  user posted image  user posted image  za razpredelnice.

LONJA, NL : upam, da vam je današnji dan hitro minilo.

CUMA: prav lepe slikice so iz 1 rojstnega dneva user posted image  user posted image  user posted image  .

YASMINKA: user posted image  user posted image  user posted image  za atija in za Emin prvi dan v vrtcu. Upam, da ga je uspešno prestala.  

AC: user posted image  user posted image  user posted image   SARI za petkov prvi uspešni dan v vrtcu.

No, lepo se imejte in uživajte.

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
4.12.2006 16:36:32   
HIMH
Ekola sem si vzela malo pavze ker se mi bo drugačeuser posted image .
No CUMA jaz sem zaposlena v javni upravi in vsi delavci mislim, da je pogojeno z delavno dobo moramo opravit ZAKON O UPRAVNEM POSTOPKU če ga je katera delala mi je vsaka informacija dobrodošla.
No in za ta izpit se pridno učim tamala pa uživa v varstvu pri babici.
Ma saj mislim, da ni tak zajeban a je dost materiala za predelat in še tako brez veze je SAMA POLITIKA.

No to bi bilo na kratko vse se javim še kaj med kako kavno pavzo.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Steklenička.
пеперутка16

Moja malčica je stara 2 leti in se hrani s stekleničko. V dilemi sem, kako in kdaj jo naj odstavim, pomagajte mi.