|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005
30.11.2006 10:28:04   
HIMH
PEGICA1 ej če je NELI preveč pridna in nič ne joka pol veš, da jo moraš pripeljat k HANI pol bo ziher jokala, kajti naša pomalem jezi vse otročičke ki na njeno zabavanje odreagirajo z jokom pol je šele veselje.

No tudi pri nas je ko se tamala igra prava bomba in pol vse ostane tak dokler ne pospravim no pol pa gre kr hitro nazaj in je spet isto takom,da sva na istem.

Da se vam pohvalim naša sedaj že 3 dni zaspi zvečer sama v svoji postlci in sobici.Prej je popapala flašo in običajno zaspala na rokah seveda sedaj bi se pa igrala mi2 jo pa neseva gor ji dava malo čaja in glej cca 10 min in ona spi.

No in včeraj je naredla celo par samostojnih korakov.

Nič bo dovolj za danes sem čisto hin sem gulila knjige do 1 ponoči in danes bo isto ker sva čez dan same in pol ni šans da se učim.

En oblačen pozdrav iz Štajerske

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
30.11.2006 11:19:01   
mml
Še ne hiter dober dan iz Ljubljane

Meni ni nič več jasno...5 dni se Manca zbuja ob 7.30 in jaz se že psihično pripravim na to, da bo pač vztajala "sredi noči" user posted image , po tem pa danes spi v enem kosu do 9.30. Res je, da je ponoči  (sploh nisem pogledala koliko je ura) lomastila naokrog po postelji in čebljala in po tem ob 7. nekaj cmevkala, ampak ni bila potrebna nobena intervencija user posted image .

Cuma te popolnoma razumem, da te daje malo nostalgije. Meni se tudi zdi, da sem še pred kratkim hodila na 2 dneva na CTG in pregeld v porodnišnico, ker Manca nikakor ni hotela ven user posted image   in ker sem po tem imela preveč časa sem pač pekla piškote. V končni fazi je bilo toliko piškotov, da mi je že zmanjkalo škatl. Letos ni te nevarnosti, ker čez dan komaj kaj naredim, zvečer se mi pa ne da odpret pekarne user posted image .

Bino kar se pospravaljanja tiče, nima smisla pretiravat, ker bo čez zelo kratek čas spet vse po starem user posted image . Sva pa z Manco ravnokar posesali stanovanje, je prav pridno sodelovala in porivala sesalec sem in tja. Zadnje čase prav rada sodeluje pri gospodinjskih opravilih. Včeraj sva skupaj kuhali  in se sploh ni dolgočasila. Očitno res rastejo tile naši otorčički, še parkrat december in bodo hoteli po svoje user posted image

Pegica jaz sem mnenja, da Manca pač po svoje uredi igrače in moj način, da morajo biti po škatlah pač ni všeč user posted image . Očitno sem  premalo kreativna, da bi razumela njen način urejanja igrač user posted image . Tako da parkrat na dan pač pokušam naredit red, da si ne bi kdo zlomil noge, ko bi stopil na igračo, to je pa tudi vse.

HIMH  pridno študiraj še teh nekaj dni, se mi zdi, da se ti izpit že kar približuje. Bom držala pesti, sicer pa sploh ne dvomim, da ga ne bi naredila user posted image .

Vse najboljše vsem, ki ste dopolnili 11. mesecev (Ajda [Lonja], Lara [Ovčka], Lara [Sonček balonček]) user posted image user posted image user posted image  čeprav v tem mesecu manjka točno vaš dan

Midve morava danes v BTC, ker morava kupit darilo za sosedovega dvoletnega fantiča, ki je imel pred kratkim RD in smo v petek povabljeni na obisk.

Nič grem dat Manci dopoldasnko malico

< Sporočilo je popravil mml -- 30.11.2006 11:21:00 >

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
30.11.2006 11:35:52   
Shorty_
Pozdravljene!
Prav fouš sem vam ko berem kake norčije uganjajo vaši malčki. Sem namreč letošnja decembrčica in že neučakano pričakujem svojo prvo pikico. Pdp so mi prestavili iz 1.12. na 11.12. in men se zdi do takrat še celo večnostuser posted image  ene pa pravite da se vam zdi kot učeraj ko ste bile na poti v RIMuser posted image

No veliko cartanja in da se vsi bolančkani čimprej pozdravijo in nepozabna praznovanja rojstnih dni vam želim saj prvič je le enkratuser posted image

Lepo dan

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
30.11.2006 12:22:23   
Pajaca
ha ha shorty..... lani tak čas sem tud jaz čakala kdaj bo kaj, sploh ker me je Cerar tko fino prestrašil kako se bo tamalček zataknu čez rame. Tko da nekako mene nostalgija ne daje.

Pri nas imamo vsak dan celo sobo v razsulu, pa še dnevno in kuhinjo (več prostorov itak nimamo). Men je praktično vseen, mal pomečem levo desno pa mam posredini potko da lahko hodim, mojga pa igrače ful motijo (no saj razumem, se boji da gor stop pa si nogo zvije in bo čist fuč) tko da mormo pospravlat zarad njegove noge. Je pa pri nas dvojno metanje iz škatel in dvojno razmišljanje kaj bi danes uničli/razmetali/posvinjali. Tko zabavno zgleda.

Učeri je bilo prav luštno gledat, sta se objela in objeta padla potleh, pol sta se pa valala ke pa sem in se režala ko dva mačka, pol sta pa name zlezla da smo se skupi valal. Pol sta lepo se pokakala in smo mel previjanje, umivanje in oblačenje v pižame. Pajacek se je odločil da bi se kar v pižami tuširal, je zlezel v tuš kabino, Pajacka ga je ven podila..... prav zabaven večer ni kaj. Pa še lepo sta zaspala. Zdaj imamo modo metuljčka cekinčka in pol mora to 2x zapet (za vsazga enkrat) in pol lahko grem, ker naš metuljček ima še dodano zadnjo kitico..... gre pa takole    sem rekel marjetki drobceni cvetki zdaj sem pa sit in grem domov, pančat bom šel ker sem zaspan, pa lahko noč. neki tzazga in metuljček (jaz) gre lahko ven iz sobe.

danes je pa slabo vreme.

jutri pa december. super še en teden pa praznujemo. se spomnim pri Pajacki smo mel 1rd splaniran že en mesec pred rd, tokrat pa... hm hm ja v četrtek bomo mogoče celo vedeli kako in kaj.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
30.11.2006 14:07:48   
NRMM
Daan.

Da se najprej zahvalim za čestitke, če sem se že se opravičujem, ampak ni mi za it brskat nazaj.

Čestitke pa vsem,ki so praznovali 11 mesecev in ki bodo do mojega naslednjega javljanja 1 leto user posted image user posted image user posted image user posted image .

Glede mene in user posted image  je zaenkrat ok, počivam koliko lahko, če bi bilo več,bi bilo verjetno že kičasto.

Bolani smo torej vsi 3user posted image . Jaz kašljam ko pr norcih, mož ima gnojno angino, Maruša je pa staknila vnetje ušes user posted image user posted image user posted image , tako da je včerejšnja noč bila kruta od krutih, takšne pa še vseh 11 mesecev ne.........boga moja cartika user posted image user posted image . Danes pa samo aja in pije čaj,no celo ratalo ji je pojest sadni jogurt...vsaj nekaj.

To je v grobem vse, grem malo počivat, ker nama ati ob 18 zgasne, ker ima testiranja za novo službo.......držte pesti, da nam vsaj to rata,čeprav ne vem, kako bo z angino dosegel dobre plavalni rezultat, no pa bo že nekak.

Uživajte!

Lp
Irena

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
30.11.2006 14:37:17   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: shorty

Pozdravljene!
Prav fouš sem vam ko berem kake norčije uganjajo vaši malčki. Sem namreč letošnja decembrčica in že neučakano pričakujem svojo prvo pikico. Pdp so mi prestavili iz 1.12. na 11.12. in men se zdi do takrat še celo večnostuser posted image  ene pa pravite da se vam zdi kot učeraj ko ste bile na poti v RIMuser posted image

Hej shorty ni panke, boš videla kako hitro bodo minili tile zadnji dnevi, po tem boš pa tudi ti lupčkala in božala in sploh uživala s svojo pikico user posted image . Do takrat ti pa svetujem, da lenariš kolikor se ti da (ker po tem bo s tem za nekaj časa konec), privošči si kakšno čudaško hrano (ker mogoče je po porodu zaradi dojenja nekaj časa ne boš mogla), pojdi v miru na kakšen čvek in kavo s prijateljicami, skratka izkoristi te dneve samo zase in uživaj v vsaki brci in premiku svoje pikice user posted image , ker to so res nepozabni občutki, tako kot so nepozabni občutki, ko imaš podnajemnika iz svojega trebuha končno v naročju in ga vidiš, duhaš, slišiš...user posted image .

NR  me veseli, da je s tvojo user posted image  vse OK. Upam, da bost vsi 3 kamlu spet fit in zdravi in bodo noči bolj normalne. Držim pesti, da bo user posted image  dobro opravil testiranje kljub angini.

Kar se praznovanja decembrskih RD je meni čisto vseeno kateri dan. Še najmanj ugodna sta mi torek in četrtek, ker imam telovadbo, samo to lahko tudi prestavim. Po moje bi bilo najboljše, da se dobimo okrog 17. Do takrat verjetno večina user posted image  že odspi svoje popoldanko lepotno spanje in user posted image  tudi še niso prehudo utrujeni. Naslednje vprašanje...Kje bi se pa dobili? Kolosej je popoldan precej neugodna varianta, ker je precej polno in je veliko večjih otrok, tako da bi bili naši enoletniki v neavrnosti.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
30.11.2006 14:49:22   
arielca
Ojla,

jana73, mogoče ti pomaga Brinino vabilo:
9. december izbira je prava,
da se začne moja PRVA zabava.

V brunarici Smuk od 13. naprej
bomo peli, plesali in razgrajali brez mej.

Ker PRVA svečka ni nobena šala,
bom pri pihanju tvojo pomoč potrebovala.

Le pridi, da se skupaj poveselimo
in moj PRVI rojstni dan proslavimo.

Ela (Nana Liza), bravo za prve korake user posted image !

NR, user posted image  za vse vas!

user posted image  HIMH za učenje in user posted image  Hana za user posted image !

Pajaca, mi imamo po tleh enojno dozo igrač in me je kar strah decembra, ker vem, da se bo količina precej povečala user posted image user posted image user posted image .

Vsi, ki v teh zadnjih dneh praznujete, VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image !

Pri nas je vse OK, zadnji Brinin hit je Ne grem na kolena, čeprav sama naredi 'le' 3 korake, potem pa gre na kolena user posted image .

Zunaj je sonček in greva venuser posted image !

Imejte se lepo! In, drage moje, jutri se začne veseli december user posted image ! In jutri nas prestavijo na drug forum user posted image ?

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
30.11.2006 17:38:33   
ac
Sara je uspešno (no, vmes mal vreščeče) prestala cepljenje in zgleda bova lahko po planu šli jutri zjutrej za kakšno urico v vrtec. Je pa še mal prehlajena - ponoči je v spanju kašljala, jaz pa potem seveda nisem mogla spat, ker sem jo celo noč poslušala.... Je bila pa prejle prava tečka. Sva šli v BTC in ravno, ko sem v kabini pomerjala cote, se je zbudila in je bil vik in krik. Potem tudi ni dosti pomagalo - ne nošenje, ne hoja, nič. Tako da sva odbrzeli nazaj domov in skenslali pijačo s kolegico. No, doma pa samo, da sem jo posadila pred TV, kot bi odsekal. Sedaj gleda risanke in se na ves glas smeje.

Vse najboljše 11mesečni -cam/-kom! Jutri pa že začenjamo voščiti za 1. rojstne dneve.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
30.11.2006 20:30:33   
Taja Nagaja
Hojla!

Vse naj naj Emi (Yasminka), Lari (ovčka), Ajdi (lonja), Lari (sonček balonček) za 11. mesec. user posted image user posted image user posted image

Pegica1: hvala za skrb. Ja, Bina je alergična na psa, še bolj pa na mačko. Druženje z mačko je omejeno le na gledanje skozi balkonska vratauser posted image , pri psu pa je drugače. Bina je v nahrbtniku in si s kužiko pošiljata razne signale. Imamo pa pri zunanjih aktivnostih strogo ločena oblačila, tako da Bina ne pride v stik s pasjo dlako, slino... Drugače pa je user posted image zunaj v pesjaku. Bina pa jo obožuje in ji veselo vriska user posted image .  Kar pa se igrač tiče pa imava tudi mi2 rezlične poglede na to kam kaj sodi user posted image .

NR:
user posted image za vas 4. Hitro se pozdravite, tvojemu pa veliko sreče na preizkusu.

Nana Liza: user posted image user posted image user posted image Eli za samostojne korake.

Jana73: se mi je kar zdelo, da je flaška iz inozemstva user posted image

mml: sem danes malo pospravljala ker je bila Bina pri babici. Nisem pretiravala, ker nimam moči. Mi je ostalo še vsaj 3/4.  Sta zelo uživali. Bina se je naučila brcat žogo in se pri tem na ves glas smejati. Je pa potem videla sesalec in ga grdo gledala. Sta skregana. user posted image   Pa cel dan je potiskala poganjalec in se na vsa usta smejala.

HIMH:
ti se kar pridno uči, da boš na izpitu ta glavna user posted image . user posted image user posted image user posted image Hani za spanje  in samostojne korake.

cuma: mi je bilo tako lepo prebrat kako se spominjaš lanskih dni. Jaz se zadnje dni kar pogosto spominjam, saj ima ta mesec moja prijateljica rok. Se veselim skupaj z njo. Ema je pa res pravi fotomodel. user posted image   Lepo spite, ker se jutri z deklico zbudite.

arielca: user posted image user posted image user posted image za pesniško vabilo. Samo še malo snega zapade pa bo idila taprava.

Pajaca:
ob tvojih sporočilih pa si včasih prav predstavljam kako sta tvoja navihančka navihana user posted image , me spravijo v dobro voljo tako resnični opisi vsakdana user posted image .

Nama še kar kaplja z nosa. In če se Bina počuti vsaj pol toliko slabo kot jaz jo razumem, zakaj tako jamra in se premetava ponoči. Vsaj vročine nimava. Upam, da se to kmalu neha, sem že preveč utrujena.

Želim vam mirno noč
pa kakšno bolhco za pomoč.
Da bodo sanje dolge in krasne
ter vse noči zvezdnato  jasne.

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
30.11.2006 22:47:28   
HIMH
Ej punce kje vas najdem od jurti naprej pomagajte mi, da vas bom našla.

Nič grem v pomoč ker nas babika danes jezi in noče spat.

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
1.12.2006 7:23:08   
Pajaca
user posted image user posted image user posted image  DECEMBER JE TU!!!! user posted image user posted image user posted image

Pa se začnejo rojstni dnevi, velike fešte, pihanje svečk.

Tako da vse najboljše decembrčki!!!!

Kdaj nas prestavijo??? Po moje najbolje da januarja ali pa da se same prestavimo če se že moramo.

Včeraj smo imeli v vrtcu okraševanje. Ok vse lepo in prav. Punce so bile počasne ko da imamo časa na pretek. Bolj brez idej, kar neki. Tako da one so delale ene hišice, jaz sem se jih itak hitro naveličala. Potem pa sem lepo v 15min narisala enega velikega jelenčka, pingvina in še snežaka in lepo šla, sem mogla it ven žurat. One so pa to izrezale in skupi spopale, upam da je lepo izpadlo, moram it en dan prav pogledat.

Bino... ja pri nas dogaja. 100 na uro pa še več. Sta prav zabavna in smešna. Boš že enkrat to dožvela pa boš videla kako in kaj.

No pa lp...

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
1.12.2006 8:38:34   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

No, pa se je začelo. Od zdaj bo vse drugače. Dan za dnem. Vsak dan se bo še ena nasmehnila in zavriskala. Ja, naši dojenčkipostaajo otroci. Jupi!

Vse naj naj Zari (neliy10) in Emi (cuma) za 1. rojstni dan. Bodita  vseseli in nasmejani deklici. Malce nagajivi, ubogljivi, navihani in pridni.

Mamici pa sta danes najbrž
, vsaj cuma se mi zdi takšna. Se veseliva z zami. Bina pa Emi pošilja velik in topel user posted image .

Pajaca: te bom držala za besedo user posted image

HIMH: ko nas prestavijo te bomo že obvestile, da se ne boš zgubila. user posted image

Mi2 pa sva malo boljše. Vsaj Binina koža. Sem kar vesela. Moram še naprej upat, da bo enkrat OK. Saj, upanje umre zadnje.  A ne?

Želim vam lep dan in še lepši mesec.

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
1.12.2006 8:45:11   
sonček balonček
Dobro jutro!

Hvala vsem za čestitke Lari za 11 mesecev. Včeraj sva se cel dan crkljali in stiskali.

Čestitke vsem decembrčkom, ki danes praznujejo 1 leto. Kar ne morem verjeti!

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
1.12.2006 9:02:39   
kofetek2010

Temna noč se je skrila,
napočil je beli dan,
svetla zarja pa oznanja,
da imata Ema in Zara 1.ROJSTNI DAN!

Vse najboljše!

user posted image

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
1.12.2006 9:08:11   
mml
Dobro jutro na 1. decembrski dan user posted image , lani je bilo precej bolj zimsko in je bolj dišalo po praznikih, letos se pa zime kar noče prikazati. Upam samo, da ne bo po tem, ko se bo enkrat začelo pa kar naprej snežilo in snežilo (kar je čisto lepo in romantično, če ni treba v službo po nespluženih cestah in kar naprej čistit avtauser posted image ).

Ema (cuma) in Zara (nely10) vse najboljše na tak pomemben da, kot je 1. rojstni dan. Upam, da ostaneta takšni super punčki, ki razveseljujeta dneve svojim staršem še naprej. Mamicama in očkoma pa veliko lepih trenutkov s svojima punčkama in posebaj danes kakšen nostalgičen spomin na lanski 1. december user posted image

Binouser posted image ,  za Binino izboljšanje, upam, da bo sedaj, ko je tu spet december, ki je za nas poseben mesec, šlo samo še naboljše.

jana javi Eline najnovejše manekenske mere in sporoči, kako sta opravili pregled user posted image

Manca pravi, da je zadnji čas, da jo vzamem iz postelje, da je zmetala ven že vse medvede in ji je dolgčas user posted image

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
1.12.2006 9:30:02   
cuma
Vse najboljše Zari in lep prvi rojstni dan user posted image user posted image user posted image  user posted image !!!

Ema spančka, ne ve, kako zelo poseben dan je danes. Pravzaprav so posebni prav vsi dnevi z njo. Ona je najina velika mala sreča user posted image !

user posted image

Hvala vsem za čestitke! user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
1.12.2006 9:37:07   
Nana Liza
Ema in  Zara vse najbojše za 1. rojstni dan iz srca želiva Ela&NL. user posted image user posted image user posted image Lepo praznujte čez vikend!!!

Pri nas ful dogaja. Včeraj zvečer je padla iz kuhinjske mize. Na srečo je najprej na stol, pa ful jih je bilo za mizo. Ko sem slišala, me je skraj kap, takrat sem se jaz ravno odpravljala od doma.  Verjetno je bila posledica, ker ji je oči kupil za miklavža eno ful dobro igračko TMX od Fisher Price in je res po mojem bolj za nas  kot za Elo.

Sicer je pa včeraj naredila že 12 krakov na enkrat. Je pa zelo previdna in se ne spusti kar tako...

Lepo se imejte, predvsem na Primorskem, kjer bo lep sonček in topleje...

Midve izkoriščava zadnji dan skupaj...NL&Ela

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
1.12.2006 10:30:05   
NRMM
Sej ne morem mimo,da ne bi čestitala sploh pa za 1.ROJSTNI DAN!

Naši prvi slavljenki EMA in ZARA, vse naj naj, da  bi bili zdravi, ravno prav nagajivi in srečni!
user posted image

No mi smo prespali noč zelo zelo dobro, niti 1x se ni zbudila, spala pa od 18-7.20 zjutraj, še antibiotik je pojedla v spanju user posted image . Vročine več nima, očitno smo iz tahujšega.
Zdaj zopet počiva, očitno jo antibiotik uspava, ati je na testiranjih dalje, potem pa se končno začne vikend za nas.

Uživajte, pa če imate kje kaj sončka pošljite ga na štajersko!

l.p.
I&M

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
1.12.2006 11:42:28   
XXYY
ŠE tukaj čestitke za današnji slavljenki:

EMA in ZARA: vse naj naj za vajin 1 rojstni dan. Bodita predvsem ZDRAVI, VESELI in SREČNI. Ter veliko otroških norčij želim.

user posted image

Mi smo pa včeraj uspešno prestali cepljenje in gremo v ponedeljek v vrtec na uvajanje.

So mi pa v službi prikrajšali za 10 dni dopusta user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  . Tako imam samo 14dni dopusta in ne celega (25dni). Kao zato, ker pridem delat konec leta in ker nisem v tem letu nič delala, ali bila na bolniški ali karkoli, da bi delala to leto, mi KAO ne pripada celi dopust. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Znorela bom. Moram nujno klicat v Kadrovsko službo naše firme. Tam mi bodo zihr vedeli povedat.

Drugače pa pri nas nič novega.

Lep pozdrav!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
1.12.2006 12:18:59   
lonja
Najprej:

user posted image user posted image user posted image user posted image našima malima EMI IN ZARI VSE NAJBOLJŠE za 1.rojstni dan. Še veliko jih bo, a je ta prvi zagotovo nekaj posebnega. Prepričana sem, da vama bosta mami in tati naredila eno super praznovanje. Pa ne pozabita upihnit svečke.

Tudi pri naši hiši smo bubani. Pumpica je v stalnem pogonu in je postala že kar naš prijatelj. Pa tudi sama imam že drugi dan vročino, a gre na bolje.

Ta vikend bomo uživali in se imeli predvsem in samo radi, saj je moj zadnji v sklopu porodniške, v ponedeljek se začne druge vrste ritem. Upam, da nam uspe dober prehod.

Nana Liza, uživaj tudi ti, v ponedeljek pa se bereva, kako je uspel prvi delovni dan.

Arielca, super pesmica za vabila user posted image user posted image .

Ostale decembrke, ki še ostajate doma, pa max uživajte!!!

lonja user posted image

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
1.12.2006 12:20:12   
Shorty_
user posted image user posted image user posted image ČESTITKE EMI IN ZARI ZA PRVI ROJSTNI DAN! veliko zdravja sreče in veselja, pa seveda obilo užitkov ob prvi torti naj jo kaj konča tudi v ustihuser posted image

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
1.12.2006 12:47:35   
ac
Ema in Zara, VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image . Bodita predvsem zdravi in dobrovoljni, danes pa z mamico in atijem preživite nepozaben dan!!!!!!

Midve sva dokaj uspešno opravili prvo uvajanje v vrtcu. Polovica skupine je bila doma, bolna, tista polovica, ki je bila v vrtcu, pa je hudo smrkala in kašljala, tako da s Saro nisva bili nič posebnega. Vzgojiteljici sta samo z robcem letali od enega do drugega (no, mene sta na srečo pustili pri miru user posted image ). Sara je bila navdušena nad novimi igračami in okoljem in prvič je poskusila sama jesti z žlico. Po slabih dveh urah pa se je naveličala in začela jokat in se je kar ni dalo potolažit, zato sva takrat za danes z vrtcem kar zaključili. Tudi doma je bila sitka, da ne omenjam prejle, ko je bilo treba it spat. Nasploh je zadnje dni kot sam user posted image . Pa ati je pozno hodil iz službe, tako da sva zvečer ponovno uvedli dojenje, ker drugače zvečer ni hotela zaspat (drugače jo uspava ati). Skratka - kriza. Me je prav strah, kako bo z dnevnim spanjem v vrtcu, ker tam je ne bo nihče nosil v naročju. Ja, ima pa 10,760 kg in 78 cm.

Nič, grem mal uživat in počivat, dokler Sara spi. Sej prejle se je že vrešče zbudila po 10 min spanja, ker je začela kašljat... Upam, da bo kakšno uro sedaj mir.

Imejte se lepo, sploh, ker je naš december tu!

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
1.12.2006 13:58:49   
arielca
EMA IN ZARA, VSE NAJBOLJŠE! Lepo pihajta 1. svečko!
user posted image

shorty, upam, da te kmalu obišče user posted image !

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
1.12.2006 15:36:21   
Kofi
EMA in ZARA tudi z najine strani vse najnaj!!!!!! Razvajajta starše še naprej! In če bosta kdaj to brali, vedita, da vaju imata starša najraje na svetu in kar ne moreta verjeti, da sta že 1. leto stari....saj je bil namreč lanski december včeraj! Prvi sta med decembčki in zato vama je še posebno dano, da vama res lepo čestitamo in zaželimo vse kar potrebujeta v življenju.

Seveda bo zgoraj napisano veljajo za vse ostale decembrčke, ki bodo v kratkem upihnili 1. svečko!!!!!

En velik user posted image user posted image  od naju z NELI!!!!

Pegica

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
1.12.2006 15:41:59   
šnucika
Servus
No bi vas nekaj vprašal,a se še da kje kupit Pametni kuža v mb.
Sem iskal vsepovsod in jih ni več.
lp od šnukice in od najinega sončka.

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Steklenička.
пеперутка16

Moja malčica je stara 2 leti in se hrani s stekleničko. V dilemi sem, kako in kdaj jo naj odstavim, pomagajte mi.