mml
|
Še ne hiter dober dan iz Ljubljane Meni ni nič več jasno...5 dni se Manca zbuja ob 7.30 in jaz se že psihično pripravim na to, da bo pač vztajala "sredi noči" , po tem pa danes spi v enem kosu do 9.30. Res je, da je ponoči (sploh nisem pogledala koliko je ura) lomastila naokrog po postelji in čebljala in po tem ob 7. nekaj cmevkala, ampak ni bila potrebna nobena intervencija . Cuma te popolnoma razumem, da te daje malo nostalgije. Meni se tudi zdi, da sem še pred kratkim hodila na 2 dneva na CTG in pregeld v porodnišnico, ker Manca nikakor ni hotela ven in ker sem po tem imela preveč časa sem pač pekla piškote. V končni fazi je bilo toliko piškotov, da mi je že zmanjkalo škatl. Letos ni te nevarnosti, ker čez dan komaj kaj naredim, zvečer se mi pa ne da odpret pekarne . Bino kar se pospravaljanja tiče, nima smisla pretiravat, ker bo čez zelo kratek čas spet vse po starem . Sva pa z Manco ravnokar posesali stanovanje, je prav pridno sodelovala in porivala sesalec sem in tja. Zadnje čase prav rada sodeluje pri gospodinjskih opravilih. Včeraj sva skupaj kuhali in se sploh ni dolgočasila. Očitno res rastejo tile naši otorčički, še parkrat december in bodo hoteli po svoje Pegica jaz sem mnenja, da Manca pač po svoje uredi igrače in moj način, da morajo biti po škatlah pač ni všeč . Očitno sem premalo kreativna, da bi razumela njen način urejanja igrač . Tako da parkrat na dan pač pokušam naredit red, da si ne bi kdo zlomil noge, ko bi stopil na igračo, to je pa tudi vse. HIMH pridno študiraj še teh nekaj dni, se mi zdi, da se ti izpit že kar približuje. Bom držala pesti, sicer pa sploh ne dvomim, da ga ne bi naredila . Vse najboljše vsem, ki ste dopolnili 11. mesecev (Ajda [Lonja], Lara [Ovčka], Lara [Sonček balonček]) čeprav v tem mesecu manjka točno vaš dan Midve morava danes v BTC, ker morava kupit darilo za sosedovega dvoletnega fantiča, ki je imel pred kratkim RD in smo v petek povabljeni na obisk. Nič grem dat Manci dopoldasnko malico
< Sporočilo je popravil mml -- 30.11.2006 11:21:00 >