Izabela_
|
Živjo vsem, samo na hitro se javljam, ker grem že spat. Imam vročino čez 38 in sem čisto zbita. Se je pojavilo včeraj ponoči in kar ni bolje. Pri Matevžu sem že v soboto ugotavljala, da noče nič jesti, pa v nedeljo tudi ne, pa sva z možem ocenila, da so to končno štirkice. Ponoči namreč tudi katastrofa že dva dni, spi po pol ure in se spet zbudi. No, danes je pa tudi Matevžu začelo teči iz nosa in ful kašlja, obe zgornji mesti, kjer naj bi se pojavili štirki, pa sta odebeljeni in čisto vijolčni. Bošček naš! Vse naenkrat. Podnevi je zdaj spal dvakrat po 2 uri, zdaj zvečer in ponoči pa ga bo rihtal , da si jaz spočijem. Res je priden. Jana73, Mml, Ac in vse ostale: zelo sem vesela, da sem vas spoznala in vaše punčke. Matevž je bil gotovo tudi blažen med samimi puncami, če bi le znal govoriti! Se pa tudi jaz priporočam za original slike s srečanja. A moram kam sporočiti naslov ali gre to preko zasebnega sporočila? Nimam izkušenj tu. Po srečanju je bil Matevž tako zmahan, da je takoj zaspal v avtu in sva se šla vozit čez Trojane, pa na Kamnik, Komendo... Tako se vsaj naspi, jaz pa očbudujem lepote Slovenije . Pa je bil res lepa dan, ni kaj. Cuma, super je tale tvoja punca, že tako spretna, kot bi bila stara 2 leti! Nana Liza in Ela: lepo, da smo se spet videli. Upam, da se kaj organiziramo za rojstni dan 18. 12. Lahko noč!
|