|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005
29.11.2006 7:54:26   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

Jutro je, jaz bi pa še spala. Bina je celo noč kolovratila, se premetavala po posteljici, se praskala, jamrala... ja jaz sem pa vstajala, jo mirila božala...
Ko bi vsaj lahko spala pri meni, pa brca, se premetava ... in potem jo samo lovim, se preveč pregreje, če je pri meni in je potem vse slabše. user posted image
Zopet poslabšanje, pa sem že mislila, da bo boljše. user posted image
Se je pa včeraj prvič zgodilo, da je Bina spala 2 uri in 20 minut po kosilu user posted image user posted image user posted image , kar verjet nisem mogla. Še dobro, da sem tudi jaz eno kitico odspala.

Glava me malo manj boli, bi morala malo pospravit, pa ne najdem moči. Sicer me bo pa vse počakalo. A ne? Saj se ne bo samo?user posted image Sem pripravila likalno desko likalnik in perilo pa me še vedno čakauser posted image .

mml: mislim, da z našim izletom danes ne bo ničuser posted image , se bojim, da bi morala Bina mene nosit naokoli user posted image .
user posted image user posted image user posted image Manci za samostojno hojo. Le tako naprej. Še malo pa se bo sama potepala po svetu user posted image .

jana73: 
Bini tudi rastejo zobki, se mi zdi, da že zelo zelo dolgo. Mogoče pa sta se z Elo zmenili user posted image .

Želim vam lep dan s čim manj skrbmi

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
29.11.2006 9:00:48   
lonja
Bino, te čist razumem, tudi pri naši hiši kar noče in noče pridet tista noč, ki jo bomo prvič v celoti prespali. Naša Ajda se full premetava po postlci, zdej sem sicer spet uvedla spalno vrečo, pa ji niti ne nasprotuje več s tako silo. Očitno je dojela, da je bolš, da je noter, kot da jo zebe.

Včeraj smo že drugi dan prespali v varstvu. Spala je baje dve uri in pol. Pa baje, da se rada crklja...???? Čeprav do danes nisem imela tega občutka. 

Tako, zdej pa grem v Citypark. Mal za cunami pogledat. V ponedeljek grem namreč v službo...

user posted image user posted image user posted image  Manci za samostojne korake.

Pa še neki: Jana73, a pol ko imaš dva otroka ti pride v kri, da tako ponočuješ in kljub temu zgledaš popolnoma prespano. Ker če bi jaz srfala po RR ob dveh zjutri, bi bla povožena kot traktor. Ja, nč, če je tko, pol bo pa res treba v akcijo...

Pajaca, naj se Pajacek čimprej lepo pozdravi, lupčka od Ajde!!!

lonja user posted image

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
29.11.2006 9:53:49   
mml
Jutro,

jaz bi še spala user posted image , pa se je Manca ob 7.40 odločila, da ima zadosti in kljub pregovarjanju ni več zaspala nazaj. Je pa smešna, kolovrati po postelji in se pogovarja in razburja, ko pa ji rečem, da je treba še spati, se takoj vrže na trebuh in je 5 sekund čisto tiho user posted image . Očitno toliko po njenem traja dobro spanje user posted image .

Bino user posted image , dobra si, da sploh funkcioniraš pri takšnih nočeh. Jaz ima vseskozi en tak občutek, da je pri Bini še alergija na nekaj, kar še niste pogruntali. Ti moram priznati, da mi gre ta občutek prav na živce, ker me takšni občutki večinoma ne izdajo in me jezi, ker ti ne znam pomagat. Upam, da boste kmalu pogruntali kako in kaj in bo tudi Bina mirno prespala noč. Želim vama, da tudi danes po kosilu obe dobro odspita. Če ne gre ponoči je treba pač izkoristi dnevno spanje.

Lonja me veseli, da Ajda dobro prenaša uvajanje v varstvo user posted image . Kaj lepega si nameravaš kupit za v službo?

Mi2 greva v mesto kupit še nekaj sestavin za izdelavo vabil in na tržnico, vmes pa še na kakšno kavo ali kaj podobnega

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
29.11.2006 10:25:34   
Nana Liza
Hana in Maj (malo z zamudo, a iz srca) vse naj naj! user posted image

Bino-user posted image za Bino in njeno popoldansko spanje. Srčno upam, da čimprej pogruntajo, kaj še ni všeč Binini kožici, da bo tudi ponoči spala in bila zjutraj dobre volje.user posted image

mml- prijetno izkoristita dopoldne

lonja-čimbolj uspešen nakup v CP

Pri nas se je pa danes naša bolančkana user posted image zbudila 3-krat, ker je ful kašljala. Potem je spila malo čajčka in čisto malo inhalirala kapljice 31.  S prehladom je že bolje, saj teče ji ne več, samo nos ima še malo zabit.  Pumpice se boji kot  user posted image . Mene je pa tudi zadlea  user posted image in sploh ni tako kot včasih. Obe bolj počivava. Včeraj v varstvu je bilo ok, samo na momente je bila malo user posted image , verjetno jo je mučil zamašen nosek. Jutri bomo spet imeli uvajalno varstvo, pa bomo videli kako bo.

Zjutraj je spala do 7:40. user posted image je zaspal. Sedaj kar nekaj Ela podaljšuje tole spanje. Bomo spet uvedli budilko za ob 6h. Do sedaj je bila ona budilka. user posted image

Ta teden imave še zobozdravnika. Bino-kaj so vama takrat rekli, ko sta bile?

Je pa pri nas zdaj igra, da daje dojenčku (igračka 30 cm)  sama po flaški pit in potem ga briše s plenico po obrazu in boža. user posted image  

user posted image za vse bolančke. NL

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
29.11.2006 10:50:23   
cuma
user posted image Dobro jutro še z našega konca!

Noč je bila spet pestra. Ema je začela jamrati ob 24ih in potem ob1h, 2h, 3h, ob 4,30 pa sem jo preselila k nam, kjer je potem sicer spala do 7h a z vmesnimi napadi joka v spanju user posted image . Aja, vidi se tudi prihajajoča desna 2kica, torej ji prodirajo na plano 3 zobi naenkrat user posted image . Revica user posted image !

Bino: enkrat si napisala, da si ti tudi alergik, a ima Bina enake alergene kot ti? Močno ti želim, da bi to čimprej minilo user posted image !

Nana liza: user posted image  Ema tudi daje dojenčku pit user posted image , boža pa ga tako, da ga pravzaprav nežno tepe po glavi user posted image .  

Mml: Manca je pogruntala, da so jutra prelepa, da bi jih prespala user posted image . user posted image  za samostojne korake!Praviš, da si že začela po malem delati...s čim pa se ukvarjaš?Jaz si te predstavljam v marketingu...user posted image  sm blizu?

Lonja: user posted image  za uspešno uvajanje v varstvo!user posted image
A veš, da sem tudi jaz razmišljala o imenu Ajda? Ful mi lepo ime, pa še ena moja zelo dobra prijateljica se tako imenuje.

Zdaj pa grem pogledat, kaj bom kuhala...
lepo se imejte!
Cuma

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
29.11.2006 14:31:30   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: lonja

Pa še neki: Jana73, a pol ko imaš dva otroka ti pride v kri, da tako ponočuješ in kljub temu zgledaš popolnoma prespano. Ker če bi jaz srfala po RR ob dveh zjutri, bi bla povožena kot traktor. Ja, nč, če je tko, pol bo pa res treba v akcijo...

user posted image user posted image user posted image  8 ur spanja je men dovolj - z Elo spiva do 10h user posted image  
in ni blo glih srfanje... delo je blo, delo user posted image  
upam, da si našla kaj primernega v CP user posted image

Ela spi, sicer je nekaj malega protestirala, ker mi je že v avtu mrknila - ampak mora se naspat, da bo lepa na fotkah (gremo k fotografu na slikanje za vabila za RD) user posted image  

NL - pri nas je isto s pumpico user posted image  in z ostalimi špricami za nos tud user posted image  

bino - upam, da Bini čimprej pogruntajo kaj in kako user posted image  

cuma - ta teden naju ne bo, nočem, da se Ema naleze od Ele user posted image  

Hana - vse najboljše za 11.mesecev! user posted image

šibam Eli juhico skuhat, da se še naje preden greva po mulca v šolo user posted image

uživajte!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
29.11.2006 14:54:31   
arielca
Ojla,

Da se na hitro pofočkam...

Pri nas je vse pod kontrolo in samo upam, da tako ostane. Se mi je pa močno pospešil tempo življenja, vklopila sem možgančke in zaenkrat mi je fino user posted image . Brina je v varstvu zelo zelo pridna user posted image ; tudi s taščo zaenkrat shajava in nimam pipomb user posted image .

Za vse, ki ste v zadnjem času dopolnili 11 mesecev:

VSE NAJBOLJŠE!
user posted image

Vsi, ki ste bubani in bolčkani:

user posted image

Zdajle šibam na pošto (BlankaT, oprosti, ampak prej mi res ni zneslo user posted image user posted image user posted image ), potem pa k frizerju!

Se javim zvečer.
Papa.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
29.11.2006 18:01:56   
Izabela_
Mi smo še kar bolni! Včeraj je bil Matevž pri pediatrinji in je rekla, da rabi veliko crklanja user posted image , drugače so pa pljučka čista. Grozno namreč kašlja, sploh ko leži, čeprav mu ful dvigneva vzglavje. Pa nosek je zamašen.

Danes smo tudi odpovedali našo varuško, tako da Matevž ostaja v mojem varstvu do 1. februarja user posted image , ko bo upam dobil mesto v novem vrtcu v naši ulici. Se mi je kar odvalil kamen od srca, ker nisem imela dobrega občutka. Januarja bom verjetno sicer začela delati, ampak od doma, tako da si lahko z možem organizirava čas po svoje. Samo upam, da bo res mesto za nas v vrtcu, drugače bo treba iskati novo varuško!

Vidim, da je polno bolnikov v tej temi, tako da želim vsem čimprejšnje okrevanje in mirne noči!

Lp, Izabela

Neposredna povezava do sporočila: 2683
29.11.2006 19:27:28   
Taja Nagaja
Hojla!

Pa smo se prebili čez danuser posted image . Bina še  nekaj smrka, pumpice in fizološke še videt ne sme. Sem pa jaz bolj trmaste sorte in me njen jok ne moti tako zelo, da bi popustila. Nos je treba spucat pa pika.  Koža se ji umirja in upam, da je bila le reakcija na terapijo. Se mi zdi, da ji vedno udari ven ob torkihuser posted image .

cuma:
mi2 z user posted image sva oba alegika, vendar nimamo nobenega skupnega alergena. Nama bolj udari na nos, Bini pa na kožo.  Pa tudi naša user posted image ima alergijo na govedinouser posted image

Nana Liza in cuma:
sta pa vajini princeski pohiteli s hranjenjem dojenčkov user posted image

mml:
tudi meni se zdi, da smo kaj prezrli. Vsak dan si pišem kaj je Bina pojedla in kdaj, stanje kože, spanje... pa še nisem pogruntalauser posted image Tudi mene večkrat jezi in potem se sprašujem kaj sem naredila narobe, kje sem kaj sfalila... Me zagrabi slaba volja. Sva pa danes ujeli malo popoldanskega spanja user posted image . Skoraj eno uro. Potem pa sem napokala Bino v nahrbtnik in sva peljali našo na sprehod. Včasih se obnaša kakor user posted image . Danes je na njivi skopala eno veliko luknjo, potegnila ven mišje gnezdo in ga pomalicala user posted image . Bina je popoldan rinila poganjalec pred sabo in se smejala na ves glas. Najbrž se ji je fino zdelo, da oponaša Manco. Potem je pa še knjige malo pospravila.user posted image Manca se pa zjutraj zbuja prej, da ugotovi, če zna še hodit, ali se ji je samo sanjalo.user posted image

arielca:
sem prav vsela, da se varstvo obnese.user posted image   Mene so ravno včeraj klicali iz vrtca, če prideva januarja. Pa sem jim razložila, da mogoče jeseni. Vmes pa bom morala poiskati ustrezno rešitev.

jana73: a se je Ela naspala? user posted image A je lepotni spanec kaj pomagal? Se mi zdi, da vem zakaj je vedno tako nasmejana pa lepa. Ela zna lepo spat. user posted image Kaj pa, če bi naslednič to Bini pokazala. Bi bila jaz ful vesela. Mogoče bi se šla pa potem tudi jaz slikat. Joj, kako bi bila lepa. user posted image Aja, kje si nabavila Eli tisto flaško s široko slamico? Se mi zdi, da se je Bini dopadla. Jo imam sicer na sumu, da zato ker je bila Elina.

Za vse smrkajoče, kašljajoče in slabo-počutne:
naj bodo robčki mehki, naj po grlu začne vse lepo povzeti, naj vse skupaj hitro mine. user posted image

Barjanski pozdravček

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
29.11.2006 20:52:27   
kofetek2010
čeeeer!

Ela spi (ja, že spet) user posted image  in ker ni bilo dovolj popoldanskega spanca je bila na slikanju tečna oz. ni hotela pri miru sedet Galu v naročju user posted image  posledica: potrebno je bilo slikat vsakega posebej user posted image  in ponovno izbirat "okrasne okvirje" okrog fotke - drugače pa so lepe fotke user posted image  
tako, da bom danes imela delo, da jih zalepim na okrasni papir, napišem vabilo in ju3 dam na pošto user posted image  

sicer sem se nekaj že ukvarjala s pesnjenjem verza za vabila, za enkrat sem na prvi kitici... nimam dneva za rime user posted image   in tud drugje ne najdem nič pametnega user posted image  

naše RD zabave bodo potekale takole:
  • 10.12. praznovanje RD od obeh v MB (povabljeni sorodniki in prijatelji iz MB)
  • 17.12. Gal praznuje s sošolci na bowlingu
  • extra praznovanja za Elo v LJ ne bo - če se bo kdo spomnil ji lahko pride čestitat
  • dajmo se zmenit za en dan v decembru in se dobimo na kavi za prvo rojstnodnevno praznovanje naših decembrčic in decembrčkov - kaj pravite na to? user posted image

naj bo dovolj za danes user posted image  

grem še preverit kolk se je mulc naučil, je ju3 vprašan naravoslovje user posted image  

lep večer še naprej in uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 2685
29.11.2006 21:24:32   
Nana Liza
Moram  povedat, da je Ela danes naredila 7 korakov čisto sama. Sem mislila, da imam privide. user posted image No, ni še 10 korakov, ampak nič hudega. user posted image Zgleda, da ji zamašen nosek pozitivno vpliva in si upa.

jana73- ja, bodo še druge v službi povedale, kdaj jim najbolj ustreza. Jaz lahko vsak dan po 15 uri ter sobote in nedelje razen vikenda, ko bomo praznovali (16, 17.-12.).

cuma- tudi Ela dojenčka najprej nahrani, potem obriše s cunjo (ker je valda umazan), boža in nazadnje se tudi tisto božanje spremeni v klofutanje.user posted image
NL.

Neposredna povezava do sporočila: 2686
29.11.2006 22:28:39   
mml
Ela (Nana Liza) user posted image user posted image user posted image  za korake, no še malo pa bo šlo brez ustavljanja

jana user posted image user posted image user posted image  za fotke in načrte za praznovanje RD, nas logistika še čaka, grobi plani so že narejeni, vabila v nastajanju user posted image

Bino držim pesti, da bodo seznami o Binini prehrani dali kakšne pametne rezultate user posted image

Arielca super, da ni težav z varstvom in se tašča dobro obnese user posted image user posted image , upam, da tako tudi ostane.

Izabela držim pesti, da najdete dobro varuško za vašega korenjaka user posted image , vem da je v vašem koncu problem z vrtcem.

Pri nas nič novega, Manca hodi, če se ji zdi, sicer pa rajši pogon na vse 4, ker je hitreje user posted image . Kar se "gospodinjskih opravil" tiče obvalda sesanje (premika cev pri sesealcu in dela brrrrrrrrrrr-brrrrrrrrrrrrrrrrrrr), brisanje prahu in mize (z velikim entuziazmom drgne ustrezno površino), no poleg tega obvladamo seveda tudi praznenje predalov user posted image , občasno celo uboga in da kakšno stvar nazej v predal in ga zapre. Danes je pa pri večerji hranila mene in user posted image  in se ob tem neznosno zabavala.

To je to...grem gledat Monka

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 2687
29.11.2006 22:36:59   
Yasminka
Oj!

Prvi delovni dan je za nami. Ema naravnost uživa v babičini družbi in res ni bilo težav Na vsake toliko se je spomnila name, odpuzala po stanovanju in glasno klicala "mamama", pa jo je babi hitro preusmerila k igračkam ( iam 3 sinove....se vidi da praksa dela svoje user posted image ).
V službi je vse po starem. Samo tako sem prehlajena, da skoraj nič ne slišim user posted image in so mi mogli vse po 2X razložit. Seveda cel dan nisem nič naredila, ker so me vsi "oblegali" z vprašanji o Emici user posted image .
Včeraj sva bile pri zdravniku na pregledom pred vstopom v vrtec. Zdravnici sem povedala, da je Ema precej prehlajena, no pa so jo vseeno cepili. Nič ni zajokala, saj je imela preveč dela s stetoskopom user posted image . Sicer pa ima 9380g in 74cm

user posted image user posted image user posted image Eli za prve korake

Lepo se imejte!

Neposredna povezava do sporočila: 2688
29.11.2006 22:38:48   
Yasminka
sem skoraj pozabila..... ac in jana73 najlepša hvala za fotke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
29.11.2006 22:41:05   
kofetek2010

cuma - še ne spiš? user posted image

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
29.11.2006 23:29:20   
rija
ka zdaj jana, prideš ju3user posted image

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 2691
29.11.2006 23:33:56   
kofetek2010
ne, ker je Ela ful šmrkava, pa še sestra mi je ravnokar sporčila, da njen mulc pase koze user posted image  

pa drugič user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
29.11.2006 23:37:35   
rija
škodauser posted image

pa drugičuser posted image

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 2693
29.11.2006 23:42:54   
Anonimen
Mi smo pa našega Gospoda Otroka danes fiksno vpisali v vrtec. user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2694
30.11.2006 7:38:50   
Pajaca
Jana sem že sama mislila da bi se dobile za 1.rd. Kar se mene tiče lahko skoraj vsako popoldne, samo pred 16 mi bo težko zneslo domov pa nazaj v lj. A bom že nekako. Edino 12 ali 13 imamo DM pa ne moremo. Pa rečmo po 10, ker prej Pajacek itak ne sme nikamor med ljudi. Se boji zdravnica da ne bi kaj prekmalu fasal in da utegne bit to za njegova pluča kar preveč.

Danes si grem kupit nov gsm, kok sem vesela, ta je že čist v zadnjih vzdihlajih. Potem pa imamo v vrtcu okraševanje vrtca in se bomo spet zabavali. Lani je bilo zelo zabavno, ker sem imela tak ogromen trebuh, da sem se komaj kaj premikala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
30.11.2006 8:36:42   
cuma
Dobro jutrouser posted image !

Ja, pred enim letom sem bila že v porodnišnici...in ob tej uri sem bila na ctg-ju, pravzaprav so me cel dan pregledovali, merili, tehtali, poslušali user posted image  user posted image . Nenavadno je bilo potem zvečer it spat in vedet, da bom zjutraj dobila Emo user posted image .

Zdaj pa je že eno leto mimo user posted image . Spomini na te dni pa so tako živi, da se mi zdi, kot da še voham tiste trenutke...pravzaprav bolnišnični duh pomešan z vonjem po lanolinu, mleku in Emici user posted image .

Imejte krasen dan!
Jaz bom nostalgično čustvena še cel dan, tako da se še kaj pišemo in beremo user posted image !

Lp cuma

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
30.11.2006 8:55:16   
cuma
Aja, spet imamo sončekuser posted image :

user posted image

Lp

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
30.11.2006 9:20:58   
kofetek2010
juuutrooo!user posted image

Ela se je odločila, da ne bo več spala... zgleda, da se boji, da bo kičasta od vsega spanja user posted image

vse najboljše vsem, ki danes in ju3 31.11.(ki ga ni)user posted image  praznujete 11.mesecev!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bino - tista flaška je Nuby iz Toysa user posted image

cuma - lepo obujanje spominov ti želim user posted image   drugič daj prosim Emi kapo na glavo, ker ne morem več gledat kolk velik las ima user posted image  faušija pa takauser posted image

hgfzx6rzfftzfjzjfzzfjftcttfcftcftcftc0988p09094s4sš'0'š'0
tole je morala Ela nujno napisat user posted image user posted image user posted image

bom prišla š kasneje kaj napisat.... trenutno ne morem, mi Ela nagaja user posted image user posted image user posted image user posted image

uživajte!

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
30.11.2006 9:21:54   
Kofi
Cuma, meni zdaj res ni bilo čist nič jasno, ko si napisala, da si bla na ta dan lani že v bolnici in čakala da dobiš Emo!!! Pa saj jutri smo že 1.12.!!!!! In ima Ema 1. rojstni dan! user posted image user posted image  od mene in Neli!

Ob tem še hvala za vse čestitke, ko je imela Neli v nedeljo komaj 11 mesecev user posted image . Pa saj ni bla edina :)

No zdaj se zabava začne...a ne punce...bomo zdržale ves ta napor? Vsi decembčki bodo imeli rojstni dan (pri nekaterih puncah še starejši otroci decembra praznujejo), pol miklavž, pol božiček in še deda mraz :)
Pr nam pa še ene 7 prijatlov :) praznuje...mene bo kap...

Naša Neli tudi dela take po hiši, da se kr bojim, da pride ker na obisk. Kot da bi bomba padla. Pa ste opazle to, da ko enkrat razmečejo, pol jih tisto sploh ne zanima več...če pa vmes pospravimo, pol pa gasa spet razmetat!!!! user posted image user posted image  hudički mali...

Ja Neli še nadaljuje s svojo pridnostjo in skor nič ne joka, tko da zdaj mi bo pa res hudo it delat. Do zdaj sem bla po mojem edina, ki je komaj čakala da gre spet v socializacijo, zdaj pa me je minlo...tko hitro mi mine dan, ko se z Nelko pogovarjam pa letim za njo in eno in drugo. Na koncu še pozabima da moreva tudi jest kaj...pol me mala spomni ko začne amamama... user posted image

No, včeraj sem jo naučila kako dela osel. In sem se poleg tko režala, da me je zvečer grlo bolelo....mala se na ves glas zadere iiiiiiiiii in ful potihem aaa. user posted image

Moji starši so bli čez vikend na obisku in so bli celi navdušeni nad njo, ker so jo vidli po 2 mesecih. Sploh oči je bil navdušen, ker ko se je rodila in sem mu jo dala v roke je začela kaj kmalu jokat pa je izjavil :"Na, primi to reč!" user posted image user posted image  Na to bomo meli še lepe spomine. Zdaj je pa ni spustil iz rok!

Zgleda da ste tam v LJ vsi bolani, zato en velik user posted image  od naju, da se čimprej vsi pozdravite in boste imeli super lepe praznike!

Bino: ne vem če si v prejšnjih postih napisala al je/al ni Bina alergična tudi na kužija...glede na to da je vsak dan z njim.

Jana , mml in druge mamice s Celjskega srečanja...pošljite mi na zs vaše maile, da vam pošljem original slike....tiste ki ste mi že poslale, dobite v kratkem...zdaj ni blo cajta.

Če sem še kaj pozabla dodat,...bom čez kak teden...ker do takrat pa vas samo berem...dejte mal manj pisat, ker samo za rač. sedim in berem... :) RR

pozdravček iz MB!

P.s.: za poroko smo rezervirali plac. Še pol leta mam cajt da vse ostalo zrihtam in dobim moža kot se šika user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
30.11.2006 9:44:45   
rija
Jana, pričakujeva vaju danes user posted image

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
Prvi šolski dan: kaj potrebuje prvošolec?
Prvi šolski dan je velik korak za otroka in starše. Da bo začetek čim lažji, smo pripravili seznam osnovnih šolskih potr...

Steklenička.
пеперутка16

Moja malčica je stara 2 leti in se hrani s stekleničko. V dilemi sem, kako in kdaj jo naj odstavim, pomagajte mi.