arielca
|
Ojla, Včeraj je bilo čisto SUPER! V službi je vse po starem, še vedno neskončno uživam med mulčki, še vedno me znajo spraviti v smeh (včasih tudi v slabo voljo ) in tudi moji sodelavci so še vedno . Brina je bila ful pridna; ko sem šla ni niti zajokala, lepo se je igrala, pridno jedla, šla ob uri spat... Samo upam, da bo tako ostalo . Vam pa povem, da sem noč iz četrtka na petek prebedela, ker mi je šo po glavi milijon stvari, ker sem razmišljala o najinih skupnih dnevih, o tem, kako zelo zelo mi je bilo lepo, kako bom pogrešala mojo princesko... Je pa res, da je neskončno lep občutek, ko prideš domov in ima mala nagajivka nasmeh do ušes in reče 'mama' ! NR, mislim nate ! Drži se ! Še vedno verjamem, da bo Maruša prva 'big sister' med decembrskimi otročki! In VSE NAJBOLJŠE, MARUŠA! za vse včerajšnje klepetulje in male raziskovalce! Pa kakšno fotko prosim . cuma, Ema je res velika in luštna punca . HIMH, danes pa le uživaj ! In verjamem, da bo mala pridna. Brina se trenutno pleše na komade Pop designa. Nostalgik moj mali . Mene pa čaka: in in in , če bom razpoložena še . Ojoj ! Zvečer ima pa moj dragi moški večer, tako da bom v miru ustvarjala božične okraske in naredila priprave za šolo.