Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. Bila sem že na UZ, ki je pokazal, da je z otročkom vse ok, da mu srček dela. Od takrat pa imam strahove, da bo spet šlo vse narobe, saj je kar nekaj napisanega o tem, da je na prvem UZ vse ok, kasneje pa ni. Seveda sem pozorna tudi na vse spremembe. Od začetka mi je bilo kar slabo, zdaj pa zelo redko, prsi me manj bolijo, špikanja ni več, do včeraj je bila bazalna temperatura vsako jutro 37,1, danes pa 36,9, kar me je napeljalo na misel, da je z otročkom kaj narobe, da ni več živ. Mož me tolaži, da te spremembe niso tako pomembne, pa vseeno me je strah. Naslednji UZ pa je šele naslednji teden. Poleg tega tudi nimam nikogar s komer bi se pogovorila, zato se obračam na vas, če ima katera kakšne pozitivne izkušnje in mnenja. 
Sprosti se in uživaj v nosečnosti!
Ne pa že vnaprej mislit, da bo kaj narobe... Jaz v celi nosečnosti nisem nikoli pomislila, da bi bilo lahko kaj narobe z
! Saj zato pa hodimo tako pogosto na preglede, da vidimo, če je vse ok, a ne!?
)
. Vem kak strah doživljaš!