|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
9.12.2006 9:33:22   
beki24
Arabela, naša tudi Aventove dude ni marala, Nukovo pa vleče- probaj zamenjati dudo, če je še nisi. Eni imajo tudi raje kavčukove dude, drugi pa silikonske. Probaj vse varianteuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
9.12.2006 10:00:59   
moci
no, mi bi tud šli okrog blejskega jezera. sam bi šli vsi trije. a ve bi same prišle? jaz mam sama toook dela s sestavvljanjem in podiranjem vozičkauser posted image
pa še tamala se takrat nalašč med vožnjo dere.
arabela, zojo sta na dudo navadili moja mami in teta, sem jih najprej kregala, zdaj pa sem jima mal hvaležna (sam ne priznam!user posted image ) sta jo z dudiko žgečkali po ličkih, potem pa v usta. samo je kar nekaj časa trajalo. kolk bo šele odvajanjeuser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
9.12.2006 10:02:00   
vava
Dobro jutro!
Meni je tole dopoldansko spanje tako fajn. Sploh kadar je user posted image  doma, sem čisto mirna. Po jutranjem hranjenju in preoblačenju Luko položim v najino posteljo k dragemu, potem pa oba lepo vlečeta, jaz imam pa čas zase (kavica, zajtrk, RR...). Ni mi jasno kako Luke prav nič ne moti smrčanje user posted image
Altati in Pikabu bosta že nadoknadili user posted image .
Bled sem za. Altati ti moje grožnje ne jemlješ resno. Boš že videla!!!
Frrr ja od kdaj je pa Jaša tako sramežljiv? Ko sem ga nazadnje videla (v porodnišnici pod lučko) je bil tak kot maneken, ki bi se rad pokazal celemu svetu. Res da je spal, ampak nastavljal se je pa tako, kot ta velika zvezda.
Beki24 brez besed. Tinkara je cela lepotička.
O Arabela nova slikica v avatarju. Za navajanje na dudo poizkusi je ne samo tiščat v usta. Jaz včasih, ko ne ve ali bi jo držal ali pljunil, s prsti na rahlo "tapkam" po njej. Mogoče mu je zanimivo zaradi ritma pa jo potem drži ali pa sam začne vlečt. Upam, da veš kaj mislim. Navadno to počnem s kazalcem in to z blazinico ali pa prst obrnem in s plosko stranko nohta za spremembo "pipkam" (ne najdem pravega izraza). No pri nas pali. Čeprav od kar je našel roko, oz. zdaj že samo palec v usta daje in vleče, je tole z dudo včasih res malce težje.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
9.12.2006 10:04:30   
vava
Mojceca, mislim, da ne bo imela nobena nič proti moškim spremljevalcem. Nikoli ne veš kdaj ti prav pridejo. Mogoče pa tudi jaz svojega prepričam, če mu obljubim, da bomo šli na kremšnite.user posted image

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
9.12.2006 10:18:35   
Arabela
muki, sem za.... seveda sem za

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
9.12.2006 10:20:55   
Ženkica
Jutro.

Najprej splano poročilo user posted image :
- po kopanju zvečer je Kaja zaspala ob 20.30 in spala do 01.00; potem pa od 01.30 do 5.30 koma in potem še od 06.00 do 8.00 user posted image user posted image ; megastično, vam rečem.

No, slaba novica je pa ta, da je dobila temence user posted image ; spredaj po glavi; kako naj se zdaj lotim te zadeve, a samo z oljčkom? user posted image

No, jaz sem si pa nekaj desno oko "ferderbala"; včeraj pred spanjem sem si leče ven dajala  in kaj pa vem, očitno mi je nekaj notri v očesu ostalo, vsa sem zatečena in boli me - možno, da bo treba iz k zdravniku, ker komaj gledam. user posted image  Eh ja,bo že; sam da je user posted image  ok.

Danes so spet obiski na sporedu user posted image , zunaj itak že dežuje.

Aja, včeraj nama je uspelo it celo na sprehod, čeprav naju je hotel najprej dež pregnat, potem pa je le posijalo sonce, pa še nove sosede sva spoznali user posted image  z user posted image .

Zdj pa šibam na pošto in v trgovino. Upam, da se ne zabijem na cesti.

Pa pa

Ženkica

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
9.12.2006 10:24:47   
altati
beki24-Jaša je rojen ob 14.48.Kdaj pa Tinkara?

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
9.12.2006 10:35:59   
beki24
altati- ne boš verjela, ampak sta rojena točno 10 ur narazenuser posted image , Tinkara je rojena ob 04.48 zjutraj!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
9.12.2006 10:37:59   
beki24
pa vse najboljše za 2 meseca Jaša in Altatiuser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
9.12.2006 10:55:30   
beki24
očitno se jst danes bolj sama s sabo pogovarjamuser posted image

moram nadoknaditi za nazajuser posted image

evo še malo slikic

tukajle smo dobre volje in bi čebljali
user posted image

po kopanju
user posted image

kako je dobra dudauser posted image
user posted image

no punce kaj se vse potepateuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
9.12.2006 10:55:32   
altati
Res je beki24-danes imata 2 meseca! uvau!!!Čestitke Beki in Tinkariuser posted image user posted image user posted image user posted image !!!

To je pa naš Jaša:
user posted image

In organizacija dela pri nas (Tara pestuje Jaša in bere knjigo Tii, Tia ji pa lista, ker Tara ne zmore zaradi polnih rokuser posted image ):user posted image

Pa še naša Tia:
user posted image

In naša Tara pri njenem najljubšem opravilu:
user posted image

In še enkrat Jaša, ki se smeji svojim visečim pajackom:

user posted image

To je vse za današnje jutro!
lep deževen vikend vsem!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
9.12.2006 10:59:02   
altati
Maxica, mi se pa takole kopamo v čebričku:

[url=http://shrani.si/o.php?pb180053opma.jpg]user posted image [/url

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
9.12.2006 11:29:50   
Maxica
Dobro jutro. Preveč se ne upam na glas hvaliti, ampak mi imamo kar popedenane noči zadnje čase, saj me Lan pusti prvo rundo spati do 5h. Pol sva eno uro pokonci, pol pa spimo do 8h, pol devetih. Prav super.user posted image  Oh, upam, da me ne bo že prihodnjo noč štrafalo to moje hvalisanje.user posted image
Frrrr, hvala za CD. Že poslušamo.user posted image
Altati, hvala za fotko iz čebrička. Jo bom tudi jaz prilimala, samo da mi jih mož iz fotkiča potegne. Imamo pa mi originalni Tummy Tab, pa je očitno manjši, skoraj ni prostora še za mojo roko. user posted image  Al pa res jaz ne znam.user posted image
Imate pa orng razdeljeno delo pri vas. Super ste.user posted image user posted image  Ta veliki dve sta pa tudi celi princeski, obe sta pravi zapeljivki. Jih boste morali kar paziti pred fanti.user posted image
Čestitke Jaši in Tinkari že za dva meseca in šestino torticeuser posted image .user posted image user posted image user posted image
Beki, vaša Tinkara je pa tudi že cela manekenka. Res luškana punca je.user posted image
Arabela, kaj po flaški si že probala dati piti? Za dudo probaj res tako, kot ti je vava napisala. Naj začuti, da ima nekaj v ustih, pa da proba potegniti. Eh, težko je napisati.user posted image
Pri nas se je pa začelo obdobje tiščanja cele pesti v usta.user posted image  Dudo ven vrže, pa tlači v usta najprej samo palček, potem pa kar celo pest. Sem mislila, da je to znak, da je lačen, ampak to počne tudi v spanju. Ma, verjetno je to samo obdobje, je imel tudi Max to, pa sem vztrajno ven vlekla, pa je nehal.user posted image
Clody, Lan je kakšen teden, dva po prihodu domov tudi imel čisto zamašen nosek, tam nekje zadaj se je slišalo, da ima vse sorte. Smo mu potem za ponoči vzdignili vzglavje (dve knjigi smo dali pod jogi), pa patronažna mu je tako nekako na silo v eno nosnico vlila fiziološko, mu drugo nosnico zaprla in potem je bil prisiljen dihati samo z eno nosnico in je pihnil ful svinjarije ven. Potem je še z drugo isto ponovila in je bilo uspešno. Ampak jaz tega sama ne bi počela, ker sem prenežna, mora biti res ena patronažna, ki ve, kaj dela in se ji otrok ne smili brezveze, tako kot nam mamicam.user posted image
Muki, a te potolažim? Naš Max hodi z nama spat, včeraj smo šli ob polnoči. Joj, saj raje ne povem tega naglas, si bom še kakšno socialno nakopala na vrat.user posted image user posted image  Jah, sem hotela gledat eno nadaljevanko, on pa noče sam iti spat, pol pa čaka. Sicer se je ulegel zraven mene na kavč in šlatal popekuser posted image , ampak ni zaspal. No, prejšnji večer ga je pa zmanjkalo ob 9h, ker je bil brez popoldanskega spanca.
Si pa tako super napisala zgodbico o Emi, da že kar jaz težko čakam na nadaljevanje.user posted image
Danes je pa res fino vreme, dež, oblaki, eh, bomo spet zabušavali. Lepo se imejte.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
9.12.2006 13:37:14   
altati
Maxica, hvala za DVD, Tia že uživa za računalnikomuser posted image
Frrrr - jaz ga pa nisem dobila, CD-ja namrečuser posted image , pa sem poslala naslovuser posted image .....

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
9.12.2006 13:45:33   
beki24
Pri nas se je pa začelo obdobje tiščanja cele pesti v usta.user posted image  Dudo ven vrže, pa tlači v usta najprej samo palček, potem pa kar celo pest. Sem mislila, da je to znak, da je lačen, ampak to počne tudi v spanju.--pri nas istouser posted image
Še z eno roko drugo prime in si jo tlači v ustauser posted image , pu učke si mane...

Kakšno vremeuser posted image ,samo za spat!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
9.12.2006 13:49:10   
beki24
kar se pa slikic tiče pa pri nas to izgleda tako, kot pri tistih supermodelih, na TV3user posted image - 50 slik pa 5 uporabnih- no takih, da je poza finauser posted image

maxica si se že prebarvala? Jst sm se iz blond najprej na rjavo, potem spet malo blond pramenov in zdaj na rdečeuser posted image , že ene 2 leti nisem bila rdeča,pa sm hotela malo spremembe- sej zdej me pa že matra, da bi bila spet blonduser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
9.12.2006 13:55:59   
altati
Arabela-naš Jaša ima dudo, ampak ne za zaspatuser posted image  Zaspat noče z njo, samo kadar je razdražen, jo malo prežveči. za zaspat so pa moje joškice pa postelja, zvečer tudi po eno uro....Da vidiš, da niti duda ne pomaga vedno, žaluser posted image ...ne sekiraj se preveč, bo že bolje enkrat, a neuser posted image ...

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
9.12.2006 13:58:54   
altati
Maxica, ti kar pridi...najprej se v Kranju oglasi, da se spočijete in podojite, potem gremo pa naprej do Jesenic (Pikabu, Gaya), kjer bo naslednja postaja, od tam pa naprej na Bled (Clody), a je kakšna še prej, da se spočiješ???? Mogoče v Lj, ali kje ti potuješ? Če greš zjutraj, boš tja do desetih zvečer doma! user posted image

< Sporočilo je popravil altati -- 9.12.2006 14:03:15 >

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
9.12.2006 14:01:16   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

maxica si se že prebarvala? Jst sm se iz blond najprej na rjavo, potem spet malo blond pramenov in zdaj na rdečeuser posted image , že ene 2 leti nisem bila rdeča,pa sm hotela malo spremembe- sej zdej me pa že matra, da bi bila spet blonduser posted image

Mah, sem si bila vsa čudna na tistih računalniški probah, tako da sem se zaenkrat odločila, da se samo postrižem tako, kot Anja Tomažin, z barvo bomo pa kdaj drugič eksperimentirali. Sem se enkrat, pred par leti, pobarvala na rdeče, ampak se enostavno nisem našla. Kadar sem se pogledala v ogledalo, sem buljila, kva je to za en človek.user posted image  Tako da sem se prav hitro šla nazaj na blond pobarvat.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
9.12.2006 14:04:08   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Maxica, ti kar pridi...najprej se v Kranju oglasi, da se spočijete in podojite, potem gremo pa naprej do Jesenic (Pikabu, Gaya), kjer bo naslednja postaja, od tam pa naprej na Bled (Clody), a je kakšna še prej, da se spočiješ???? Mogoče v Lj, ali kje ti potuješ? Če greš zjutraj, boš tja do desetih zvečer doma! user posted image

Uf, bi morala prav orng splanirat.user posted image Ne vem, če se mi ne bi splačalo čez kakšno Škofjo Loko iti.user posted image  Bo verjetno bolje, da me enkrat mož pelje, da se res kje ne izgubimuser posted image  ali pa da se res dobimo v Ljubljani.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
9.12.2006 14:36:01   
frrrr
Beki, kakšna lepotička je pa tale vaša Tinkara user posted image user posted image

muki
, nekje je že ta slikica Jaše ja, sam ne vem kje že... a ga imaš za Ivo nagledanega? user posted image zanimive zgodbice o Emi posluša vaša Neža user posted image

vava, v porodnišnici pod lučko se je Jaša počutil kot na Havajih in se je soncu nastavljal user posted image pa očala je imel in je mislil, da ga mi ne vidimo, če on nas ne user posted image

Arabela, pri dudi imamo enak problem user posted image pa z mlekom tudi - danes sm spet ob 5ih zjutraj vn stiskala mleko, ker se mu je takoj zaletelo, ko je potegnil in sm sama mal spraznila joško, potem je Jaša delal na tem, pa je niti pod razno ni spraznil user posted image
HVALA vsem za nasvete glede dude...

temence
... mi smo z oljem namazali takoj, ko se je pokazalo in kapico gor čez noč, zjutraj pa počesali s krtačo... in izgine... se je že 3-4x pojavilo, pa vedno izginilo... ne vem, če je to tapravo user posted image

Ženkica, se vidimo danes... kapljice bodo vsak čas tu user posted image upam, da bodo vse noči takšne kot je bila današnja in ne bo potrebe po teh kapljicah user posted image pri nas ponoči ok in spimo, le čez dan je panika s krči...
sem pa tudi CDje dobila in ob poslušanju sta oba padla v trans user posted image - HVALA!

vsenajboljše Tinkari in Jaši za 2 meseca... sta na minute naštimana user posted image sta se držala dogovora, da bosta skup v porodnišnici, sam une tetke so zgleda mau zamešale in ju dale na različna oddelka user posted image

altati, mi tudi imamo takšen rumen pajacek... no, imeli smo ga prvi mesec in pol (št. 50), ker ga je že prerastel... organizacija dela pa pri vas fajn laufa user posted image
CDje sem pa istočasno oddala, torej je z vašim poštarjem kaj narobe user posted image js pa Maxicinega nisem dobila, pa tut poslala naslov user posted image z našim poštarjem tut neki ne štima user posted image

zdej pa šibam... babica RD praznuje... se zvečer kaj oglasim...
lep deževen dan user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
9.12.2006 15:27:19   
lucika
maxica in frrr, hvala za cd-je!!!!! a vam povem rezultat pravljic? : cela familija mi spi. aidan, ati in pika! ocitno bo tole palilo. pesmic bo pa tud dost, da se jih naucim; bom glih do sole koncala... super!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
9.12.2006 16:29:29   
mtina
Hej!

Ko se pogovarjate o menstruaciji. Jaz sem šla danes po vložke (namreč imam tudi že user posted image , samo jaz ne dojim, tako da sem jo pričakovala) in sem ugotovila, da sem čisto za luno, glede novitet vložkov: že od nekdaj uporabljam Always, ampak sem ugotovila ... eni so z gelom, drugi dišijo, tretji so bombažni, četrti so ... sem bila čisto zmedena ... kot takrat, ko sva kupovala s fantom voziček. user posted image   user posted image

Naš pa dudo vzame takrat, ko se sam odloči. user posted image  Če mu jo tiščim na silo notek, kar ponori! Doma imava celo zakladnico dud. Naš je sprejel samo NUK-ova in sicer kavčuk.

Maxica NAJLEPŠA HVALA za DVD. Kaj pa račun????? user posted image   Iščem , iščem, pa ne najdem ...

Ej punce iz ledvic so mi sedaj user posted image  na UZ ugotovili žolčne kamne in povišan bilirubin (zlatenica). Ma sem rekla, nosečnost brez problemov, s čim sem si pa sedaj tole zaslužla. So me mislili včeraj kar noter (v bolnici) obdržat, samo ker imamo dojenčka, je rekla, da stroga žolčna dieta in v ponedeljek kontrola. Zdaj me pa zanima: ali ima katera kakšno žolčno dieto? Bi lepo prosila.

Danes sva imela srečanje z Božičkom v BTC-ju. Ma kakšna gužva, še dobro, da nisva Žana vozila s sabo.

Drugače se imejte skrajno lepo v tem deževnem dnevu.

Lp, Tina

Sonce!!!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
9.12.2006 16:55:23   
mtina
Pa še eno vprašanje: kako ste si naštimale slikice v profilu; meni so vse prevelike. Ne spomnem se pa, kako sem si že tega metulja. Kako sliko zmanjšam?  user posted image   user posted image   user posted image   Jaz bi tudi kazala našega Žana!!!

Sonce!!!

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
9.12.2006 16:57:08   
altati
Maxica-ti kar poskusi! Čez Škofjo Loko, pa v Kranj, pa naprej. Do Kranja imaš ravno 1 uro, dlje ni...kar poskusi! Te čakam, pa Pikabu tudi, a ne????

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?