Maxica
|
Dobro jutro. Preveč se ne upam na glas hvaliti, ampak mi imamo kar popedenane noči zadnje čase, saj me Lan pusti prvo rundo spati do 5h. Pol sva eno uro pokonci, pol pa spimo do 8h, pol devetih. Prav super. Oh, upam, da me ne bo že prihodnjo noč štrafalo to moje hvalisanje. Frrrr, hvala za CD. Že poslušamo. Altati, hvala za fotko iz čebrička. Jo bom tudi jaz prilimala, samo da mi jih mož iz fotkiča potegne. Imamo pa mi originalni Tummy Tab, pa je očitno manjši, skoraj ni prostora še za mojo roko. Al pa res jaz ne znam. Imate pa orng razdeljeno delo pri vas. Super ste. Ta veliki dve sta pa tudi celi princeski, obe sta pravi zapeljivki. Jih boste morali kar paziti pred fanti. Čestitke Jaši in Tinkari že za dva meseca in šestino tortice . Beki, vaša Tinkara je pa tudi že cela manekenka. Res luškana punca je. Arabela, kaj po flaški si že probala dati piti? Za dudo probaj res tako, kot ti je vava napisala. Naj začuti, da ima nekaj v ustih, pa da proba potegniti. Eh, težko je napisati. Pri nas se je pa začelo obdobje tiščanja cele pesti v usta. Dudo ven vrže, pa tlači v usta najprej samo palček, potem pa kar celo pest. Sem mislila, da je to znak, da je lačen, ampak to počne tudi v spanju. Ma, verjetno je to samo obdobje, je imel tudi Max to, pa sem vztrajno ven vlekla, pa je nehal. Clody, Lan je kakšen teden, dva po prihodu domov tudi imel čisto zamašen nosek, tam nekje zadaj se je slišalo, da ima vse sorte. Smo mu potem za ponoči vzdignili vzglavje (dve knjigi smo dali pod jogi), pa patronažna mu je tako nekako na silo v eno nosnico vlila fiziološko, mu drugo nosnico zaprla in potem je bil prisiljen dihati samo z eno nosnico in je pihnil ful svinjarije ven. Potem je še z drugo isto ponovila in je bilo uspešno. Ampak jaz tega sama ne bi počela, ker sem prenežna, mora biti res ena patronažna, ki ve, kaj dela in se ji otrok ne smili brezveze, tako kot nam mamicam. Muki, a te potolažim? Naš Max hodi z nama spat, včeraj smo šli ob polnoči. Joj, saj raje ne povem tega naglas, si bom še kakšno socialno nakopala na vrat. Jah, sem hotela gledat eno nadaljevanko, on pa noče sam iti spat, pol pa čaka. Sicer se je ulegel zraven mene na kavč in šlatal popek , ampak ni zaspal. No, prejšnji večer ga je pa zmanjkalo ob 9h, ker je bil brez popoldanskega spanca. Si pa tako super napisala zgodbico o Emi, da že kar jaz težko čakam na nadaljevanje. Danes je pa res fino vreme, dež, oblaki, eh, bomo spet zabušavali. Lepo se imejte.