|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
8.12.2006 19:30:06   
muki1
Pikabu, ti si pa kot švicarska ura.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
8.12.2006 19:33:13   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Pikabu - jaz sem ZA giro na Bledu prihodnji teden. Kaj pa pravite ostale? Clody, Gaya????? Vava, a prideš????? Da uresničiš grožnjouser posted image user posted image !!!

Jaz sem ZAAAAAAAAA. user posted image user posted image user posted image user posted image Samo če bo sneg, pa ne obljubim. V tem primeru mož vzame moj avto.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
8.12.2006 19:34:03   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Pikabu, ti si pa kot švicarska ura.

Haa, ha, ha.... user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
8.12.2006 19:37:46   
tiisa
Hvala vsem za skrb res,probali smo že kamilični čaj,ultrazvok(odgovor je bil da se nič ne vidiuser posted image )probali bomo še in še čajčke upam da se stvar uredi!drugače se pa samo dojiva,na začetku brez problemov zdaj pa noče nič jesti pravijo da vsaka stvar potrebuje čas...hvala LP

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
8.12.2006 19:39:45   
muki1
[/quote]

Haa, ha, ha.... user posted image user posted image user posted image
[/quote]

Ah, saj vem, da je slaba tolažba, ampak jaz sem jo pri Neži čakala več kot eno leto, 14 mesecev, se mi zdi user posted image
A veš koliko denarja sem zmetala za Clearbluje user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
8.12.2006 20:57:30   
altati
tiisa - veš kaj je moja babi delala...čisto majhen košček navadnega otroškega trdega mila v ritko in 5-10 minutk in prileti kakecuser posted image user posted image ..če upaš, poskusi! škoditi ne more! samo ritko in milo prej naolji z mandljevim ali olivnim oljem, da kaj ne raniš. Saj kar zdrkne v ritko, jaz sem pri starejši to večkrat prakticirala. saj klistir in glicerin svečke so na isti princip narejene-milnica!user posted image

(odgovor članu tiisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
8.12.2006 20:59:18   
altati
Pikabu - moje sožaljeuser posted image user posted image user posted image ! Če te kaj tolaži, pri nas tudi ne moremo user posted image . ampka ne zaradi mene, zaradi moževih zdravstvenih težavuser posted image . Še vsaj nekaj dniuser posted image , bo pa zato potem bolje in vse za nazajuser posted image user posted image , a neuser posted image ?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
8.12.2006 21:00:54   
altati
muki1 - meni je to znano! tudi jaz sem jo obakrat čakala 10 in  13 mesecev, vmes pa celo premoženje za clear blueuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil altati -- 8.12.2006 21:04:41 >

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
8.12.2006 21:23:53   
@lina
Ku-ku, pa se vam tudi jaz oglašam... Dva dni smo imeli pestre večere, tako da smo okrog polnoči vsi popadali v posteljo kot muhe. - no, vsaj starejši je kake tri ure prej omagal, mlajši je pa kar vztrajal.user posted image  Jok, pa 10 min spanja, pa spet jok, pa 15 min spanja... Pa ne vem, ali čez dan preveč spi pa se potem odloči, da je čas za lajf zvečer?

Odločila sem se, da svojega otroka ne bom več hvalila javno. Zadnjič sem se mis pohvalila, kako lepo spimo, kako zaspi z dudo brez težav sam, in se mi je še isti dan maščevalo. Torej, ne hvalim več!

Naš Miklavž je bolj skromen, zgolj simbolno, sadje, sladkarije, kakšna mini igrača, rokavičke, voščenke (to je Miklavž pustil na več koncih, pri obeh babicah, sosedi,doma...). Smo bolj pridno pisali Božičku in Dedku Mrazu!

Sem pa zadnjič brala (a na MONu al kje že) da se teh pametnih kužatov ne da nikjer več v SLO dobiti. Ena ga je na vsak način hotela dobiti, preklicala vso slovenijo od Štajerske do Primorske, Gorenjske... NI in NI več!
Jaz sem pa poslala račune za Pamperske in računam na dve darili (železnico in tisto lokomotivco pritisni in pelji), potem bi bila pa še v žrebanju rada izžrebana - al pametni kuža ali pa vikend paket za družino, oboje bo fajn. Se strinjate, da bom izžrebana, a ne?

Maxica, mi čebriček napolnimo nekje do polovice pa kak prst čez...

nočno spanje in cunjice - bodi, tanke žabice (bombažne, ne pliš), pokrit s kovtrčkom...

oblačenje po kopanju -  načeloma frišno, če le ni bilo fejst sračkanje ali lulanje tri ure prej, pa je že takrat dobil frišno in ostane v istem tudi čez noč

Gaya - se mi zdi, da zastopim to tvojo razlago dihanja in piskanja - sem opazila 1x ali 2x, samo ni se mi zdelo za paniko, kaj pa vem, mogoče pa j vseeno za vprašat?
Glede polivanja - jaz sem enkrat nekje prebrala, kako se starši vedno prestrašimo in se nam zdi ful velika količina izbruhanega mleka...pa je pisalo: poskusite politi 3-4 žlice vode po mizi, boste videli kako veliko to zgleda, so pa samo 4 žlice... Torej, lahko da se ti samo zdi veliko izbruhanega... Glede "čisto malo" pojedla - verjetno ji je bilo v tistem momentu toliko dovolj...Počakaj še na kakšne druge znake ali ponavljanje le tega, verjetno pa je bilo tako le v tistem danem trenutku, boš videla!

Mis -  no, o takem joku sem ti jaz zadnjič razlagala, ko se dere, da je čisto rdeč v faco, pol mu pa kar zmanjka sapa in se mu zaleti itn.... No, tako se naš dere, ko ga vzamemo ven iz čebrička...

Arabela - bravo za atija... go girl!user posted image

Tiisa - ko sem hitro brala, sem najprej zaznala da tri dni ne kaka in mi je bilo čudno, kako da ste že okrog zdravnikov hodili... Pol sem šele videla da tri tedne ne... tudi meni je čudno, da niste vsaj glicerinske svečke dobili... Vztrajaj, ne pusti se odgnati zdravnikom, zato so tam, da ugotovijo kaj je narobe! Držim pesti!

Muki - tudi naš ne zaspi pred 21.30, včasih potegne tudi do 22h, pa ga spravimo v posteljo že pred 21h... ne pa ne. Pa kaj naj mu naredim? Ko pade, pade...

Pikabu - naš ima tudi pleničko, jo tako objame z rokico, nastavim mu jo pa že jaz, ravno tako zato da drži dudo, on jo pa še objame...

No pa sem prišla do konca... Upam, da bom sedaj kaj bolj na tekočem?

Mejte se... vikend je pred nami in še 24 dni do uvedbe EURa - vsak dan preberem v delu, koliko dni je še, danes me je pa prešinilo - pa kako neki se bomo na to navadili? A bom preračunavala v tolarje ali bom sprejela kot pač je? Zdaj sploh ne porajtam tiste označbe v EUR ki je zraven...

Čauči!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
8.12.2006 21:25:50   
beki24
no točno to sm jst rekla ko sem jo dobilauser posted image - da mi pa vsaj testov ne bo treba kar naprej kupovatiuser posted image - pravijo, da je vsaka stvar za nekaj dobrauser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
8.12.2006 21:27:31   
Pikabu
Muki, saj ni panike, samo smilim se sama sebi. user posted image user posted image user posted image Saj sem pri Emi tudi kar nekaj dala za teste, ker ni bila redna. Šele eno leto po porodu se mi je uredila, da je bila spet na 28 dni. Če bi bila zdaj točna kot švicarska ura, bi bila v bistvu čisto zadovoljna. Tako je pa zdaj zelo hitro prišla, naslednje pa morda dolgo ne bo, jaz pa vmes že vsa živčna. Saj je bolj problem, da je ravno danes morala priti,ker sem imela take fajne načrte, zdaj je pa vse v vodo padlo. Altati, dobro, da imamo RR, kajne? Lažje preživimo, ker se zamotimo s tem. To pa brez skrbi, bomo nadoknadili vse za nazaj. Drugače smo pa očitno res že čisto v igri za novega user posted image , če ne bomo pazili. Zdaj vidim, da sem imela že tisto čisto pravo sluz ob ovulaciji. Že pred nosečnostjo z Emo sem si opazovala samo sluz (temperature nikoli nisem merila), samo tako za občutek, ker sem res imela izrazito. Zdaj sem jo pa imela tudi, pa sem si rekla, da je gotovo kaj drugega, da je še prezgodaj za naslednjo M. Zadnje dneve sem pa bila malo bolj tečna, pa na kratko narejena, mozolji so se mi pojavili, vsi tipični znaki pred M, aja, edino špikanja nič. Ah, ja, bomo že preživeli.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
8.12.2006 21:30:02   
beki24
altati sem te še hotela vprašati ob kateri uri je rojen Jaša, ker sem videla, da imata s Tinkaro skupaj roj. danuser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
8.12.2006 21:51:22   
Maxica
Hello. Lih na kratko se vam oglašam. Mož je šel na košarko, jaz pa previjam že od osmih zvečer - enkrat Maxa, drugič Lana, pa Max večerja, pa Lan je, pa smo spet pri previjanju, itd. Lan ima ene prebavne težave, no, sumim na kapljice. Včeraj se je pokakal samo enkrat in to orng, pa potem še enkrat ponoči nekoliko manj, zeleno, danes pa spet do popoldneva nič, sedaj pa zvečer trikrat zapored. Revež samo prdi. Se mi prav smili.user posted image
Jaz paniko zaženem že, če mi en dan ne kaka, joj, kaj šele tri tedne. Nikar ne čakaj, Tiisa, teži, teži, teži zdravnikom, postavi se za svojega otroka, nihče drug se ne bo. Saj verjetno ni nič narobe, ampak bolje zastonj težiti, kot pa da je kaj narobe, pa si tiho. A lula pa redno?
Pikabu, ja, ti si pa že pripravljena za naslednjega otročka, kaj?! Zaradi menstruacije mislim.user posted image  Jaz upam, da bo podobno kot prvič, da je ne bo še kakšnih 10 mesecev.user posted image
@lina, kako pa držiš ti user posted image  v čebričku? A ga potem samo namakaš ali tudi umivaš? Jaz sem še ful nerodna, ga z eno roko držim pod pasho, z drugo pa pod glavico. Potem mi pa zmanjka rok še za zmivanje. Ne vem, a bi mogoče morala počakati še toliko, da bo sposoben sam glavico držat?!user posted image
Evik, ja bravo, da se tako super redita. Super, super, prav res.user posted image user posted image user posted image Pa tolk si jamrala.user posted image
@lina, mi smo tudi pri Pampersu naročili vlakec Tomaž, za drugo nagrado sem pa kar tisto piramido naročila. Če bom slučajno izžrebana za Pametnega kužka, se bova pa lahko za kakšen biznis zmenili, ker ga je pri nas že Miklavž prinesel.user posted image
Ste me čisto razdražile s tem Bledom. Jaz bi tudi. Samo ne vem, drug teden ima mož spet zelo zaposlen teden, sama se pa nekak ne vidim tako daleč voziti.user posted image
Pikabu, čestitke za tvojo prijateljico in super za tako hiter in krasen porod.user posted image user posted image user posted image
Capyka, dobrodošla med nami. Moj user posted image  ima dudo, tudi prvi jo je imel in se jo je pri kakšnih 6 mesecih sam odvadil. Ko se noče več dojiti, podreva kupček in dobi dudo. Potem jo en čas meče ven, jaz jo vztrajno tiščim nazaj, potem pa odnehava. user posted image  Sem ga pa že ugotovila, da mu zadostuje tudi, če se jo samo z ličkom dotika, tudi če je nima v ustih.user posted image  Ti mu jo kar pusti, če jo želi.
Arabela, sedaj pa le izkoristi vašega očka do fula.user posted image user posted image user posted image user posted image
Frrrr, jaz še nisem strigla nohtkov na nogah. Na rokah sem mu jih lih včeraj, na nogah pa ni potrebe. Se zgleda sami potržejo, ko imajo oblečene žabice.
Muki, super za Ivo, da je tako pridnauser posted image . Ampak saj je tudi Neža angelček, saj si jo ravno zadnjič hvalila, si že pozabila.user posted image
No, zgleda, da sem bila "kratka po Pikabu". user posted image  DVDji so danes odpotovali na vaše domove, upam, da jih jutri že dobite. Lep večer in še lepšo in prespano noč vam želim. Pa pa.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
8.12.2006 21:51:34   
tiisa
lep pozdrav!

svečko smo dobili ampak ni pomagala-po tem se je pokakal ampak zatem pa nič več,kaka samo po svečki(to je bilo enkrat)upam da ste razumele...vsakega nasveta bomo veseli,včasih so si sami pomagali pa je bilo vse vredu,zdaj  pa taka medicina pa nič od nič...jojuser posted image LP tiisa

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
8.12.2006 22:28:04   
@lina
Maxica, jaz ga držim za vrat.user posted image  Sej vem, da je smešno slišat, ampak je skoraj res. Če si lahko predstavljaš, štirje prsti so v vodoravnem položaju na vratu zadaj, torej tilniku, razširjeni, tako da s kazalcem deloma podprem tudi glavico, ki pa je v večini tudi naslonjena na čebriček, palec je pa v bistvu na rami, da uravnavam telešček, če kaj preveč kolovrati. Sicer pa res tako čepi notri da ga ne rabiš kaj dosti podpirati, glavica je pa naslonjena na obod čebrička. Ali pa če ga samo pod pazduho primem, v tem primeru pa res glavico samo naslonim, ker ga toliko bolj konkretno držim.
Kar se namakanja in umivanja tiče - večinoma se res samo namaka, samo z roko malo pobožam po hrbtu, ritki, okoli lulčka, 2x na teden ga pa z milom kopam, takrat pa s krpico malo bolj umijem...

Za biznis sem pa takoj za, čeprav sem še vedno 100% prepričana, da bom izžrebana!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
8.12.2006 22:37:25   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica
Pikabu, ja, ti si pa že pripravljena za naslednjega otročka, kaj?! Zaradi menstruacije mislim.user posted image Jaz upam, da bo podobno kot prvič, da je ne bo še kakšnih 10 mesecev.user posted image

Ja, vse tako kaže. Moramo kar pridno paziti, da ne bo res kaj prekmalu potrkalo na vrata. user posted image user posted image user posted image

Ste me čisto razdražile s tem Bledom. Jaz bi tudi. Samo ne vem, drug teden ima mož spet zelo zaposlen teden, sama se pa nekak ne vidim tako daleč voziti.user posted image

Maxica,
če je kakšna varianta, da bi vseeno lahko prišla, kar ti povej dan, sicer pa kar se mene tiče, je možen tudi še naslednji teden. Če pa zdaj ne bo šlo, se bomo sigurno po novem letu še za kaj takega zmenile. Res bi bilo super, če bi še katera druga lahko prišla. Tebe, Maxica, bi pa tudi zelo rada spoznala, še posebno, ker smo se zadnjič tako nesrečno zgrešile.

Pikabu, čestitke za tvojo prijateljico in super za tako hiter in krasen porod.user posted image user posted image user posted image

Hvala. Glede na to, kako se je sekirala in kako jo je skrbelo, je res imela vse super. Komaj že čakam, da ju grem pogledat. Če se bo izšlo, grem že jutri, ker sem čisto blizu porodnišnice. Potem pa, kar se mene tiče, ni treba nič snega, da bova lahko kmalu skupaj šli na sprehod. Ko sem bila na porodniški z Emo, sva vsaj enkrat na teden šli in jo je ona vozila, zdaj sva celo nosečnost tudi hodili in se samo še nadaljuje. Komaj čakam, da greva vsaka s svojim vozičkom.

Grem počasi spat. Jutri bo spet naporen dan.

Lepe sanje.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
9.12.2006 0:30:52   
frrrr
sm vas prebrala... pa do konca čist pozabila kaj em hotela napisat user posted image že mal odmaknjena zgleda user posted image  user posted image

morm še perilo obesit... sej vest, moje opravilo ob takšnem času user posted image pol pa šibnem spat...

aja, Pikabu, naš se tut z obrazom name nasloni, kot bi želel reči ni me ni... pa tut drgač je bolj take sramežljive narave -> kot dokaz je pripeta slika user posted image
user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
9.12.2006 3:29:19   
beki24
no tole bo pa naša Tinkara, če mi bo uspelo

user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
9.12.2006 3:29:52   
beki24
user posted image user posted image user posted image  jst

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
9.12.2006 8:13:33   
Clody

Dobro jutro punce,

Sem čiiiist sesuta, nč spala. Noč sem prežvela več al manj s kinkanjem. Nejcu se nos maši, da je noro, diha lahko samo še čez eno nosnico. V drugi ma smrkelj, ki ga vleče nazaj, mu pride v grlo in se davi in kašlja. To poslušat celo noč je blo grozno. Ko mu pogledam v noseka pa smrklja sploh ni vidt, ga ma najbrž ćiist uzad.

Čez noč se mu je čist zabasou, včerej je blo še zmerno. Pa skoz zračim in v spalnici ne kurim.
Nujno rabim nasvete kaj narest, ker se mi smili ko hudič. S fiziološko pa spiram že cel mesec,  pa nič. Se bojim da se mu čist ne zabaše in še papacat ne bo mogu!!

A je kakšna rešitev??

Glede tripa na Bled sm tud za, če bo mali kej boljš, takle pa res ne more jit!!!

Šibam nazaja, ker že slišim kašelj!!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
9.12.2006 8:19:56   
muki1
Beki, si me prehitela, sem mislila, da bom danes jaz prva user posted image . Čudovita bejbika.
Frrr, a se motim, ali si pa to slikico že enkrat prilimala, ali jo pa imaš v albumu? Res se mi zdi, da sem to Jaševo sramežljivo različico že videla. Vidiš, kak sem si zapomnila tvojega manekena, sem pridna user posted image .
Naša Neža je spet zaspala nekje po 22.30, zdaj pa že gleda Čebelico Majo. user posted image
Hvala tistemu, ki je prvi probal kavna zrna prevreti user posted image . Skoraj boljša iznajdba kot penicilin user posted image .
Danes nas čaka spet pester dan. Gremo na prvi rojstni dan k enim prijateljem, pa še malo po nakupih, ker imamo spet prazen hladilnik in spet bo minil dan, kot bi mignil.

@lina, jaz sem pred par dnevi videla pametnega kužka pri nas v MS v eni otroški trgovini. Ni bil Špar ali kaj podobnega, ena privat trgovina, tak da je tudi cena privat user posted image . Ampak, če ga katera še išče, ji lahko dam naslov.

To dihanje, kot ga opisuješ ti Gaya, če je to to, kot si jaz predstavljam, da tak nekak cvilčka med spanjem, kot bi ihtela, to naša Iva tudi počne včasih, pa še od starejše se spomnim. Očitno ni nič nevarnega.

Oblačim ponoči v bodi z dolgimi rokavi in čez pižamico. Pokrijem pa z enim kovterčkom. To je to in imam občutek, da ji je čisto dovolj.

Zdaj pa še ena malo daljša zgodba. Sem najprej mislila, da je ne bi napisala, ker smo si tak izposodili Emo od Pikabu, ampak se je zdaj že vse skupaj tak daleč razvilo, da mi je prav posrečeno in moram napisati.
Kot velikokrat berete, ga naša Neža zvečer sračka in noče zaspati. Ker spimo vsi skupaj v spalnici, jo tudi zelo moti, če se Iva joka, takrat ji ne paše, če jo jaz nosim, ampak moram ležati zraven nje, da mi lase( moje tri user posted image ) ovija na prst. Tako se namreč uspava ( ja, pri Maxici pa majo popek user posted image ).
Nekega večera mi je že krepko šla na živce, ker ni in ni zaspala, mož se je urejal v kopalnici, jaz pa sem nosila Ivo, ker je nekaj jamrala. Spet je težila, naj pridem k njej, pa sem jo okarala, da je sebična, ker me vedno in povsod hoče zase. Sem ji rekla, da sem nonstop z njo, da niti Ive ne morem potolažiti, ko se joka, da bo Iva mislila, da je nimam rada, ker je zmeraj zvečer pri atiju, ker moram jaz po dve uri z njo ležat. No in potem sem ji za zgled dala Emo. Sem začela napletati zgodbico, kak poznam eno punčko Emo, ki je isto stara kot ona, pa da jo mamica zvečer odnese v posteljico in lepo sama zaspi, da ni treba mamici ležat zraven nje. Pa da če ne more zaspati, si zapoje kakšno pesmico in bla bla bla. Potem pa dobim prošnjo iz posteljice... Mama, še mi o Emi govori. In seveda sem ji začela pripovedovati, da ima bratca Maksa, pa kako hodijo na sprehod in sama hodi ob vozičku, pa ko je že zelo utrujena, stopi na rolkico in ju mamica oba pelje z vozičkom. Pa ji je zdaj Ema postala tak všeč, da ji kar naprej moram pripovedovati. Si že kar zgodbice zmišljujem. Včeraj zvečer ji spet nekaj nakladam in sem pozabila vključiti zgodbo, kako Ema stopi na rolkico, pa mi je ves čas prigovarjala, No, mami, kaj si še pozabila, no kaj si pozabila user posted image . Ko sem omenila, kak grejo na sprehod in ko se Ema utrudi in stopi na rolkico, je bila zadovoljna user posted image .
Za danes sem ji celo obljubila, da si bo ogledala Emine slikice v albumu in njen lepi plašček, ki ga je imela pri krstu. Ja, tudi to ve.
Tak, da punce, ko se Čebelica Maja prevrti, bomo gledali Emo user posted image . Pikabu, upam, da te ne moti in da me ne boš tožila za avtorske pravice user posted image

Lep dan želim, upam, da se še kaj utegnem priklopiti. Danes ne bo popoldanskega spanja, pa upam, da jo zvečer vrže v nekem normalnem času, ker bi si rada malo privoščila user posted image .

< Sporočilo je popravil muki1 -- 9.12.2006 8:28:02 >

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
9.12.2006 8:23:38   
muki1
Clody me je še prehitela.
Razen fiziološke lahko uporabiš še Nuk pumpico za izpiranje noska. Je takšna vakuumska, oziroma, ko daš gor na nosek se naredi vakum, pa potem sluz izčrpaš iz noska. Včasih uspe, drugič spet ne.
Je pa možno, da ti izbruha, če je tako dolgo prehlajen, naša Neža je večkrat, ko je bila tak zabasana izbruhala sluz, tak da se ne prestraši, če se bo kaj takega zgodilo.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
9.12.2006 8:29:12   
beki24
muki1- je bila frrrr prva- je spet perilo obešalauser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
9.12.2006 9:00:21   
Arabela
Dobro jutro vsem!!

Clody, meni je pediater dal Operil kapljice za dojenčke... sem ji samo 2x dala v noseka in je bilo dobro..

Vem da se sliši noro, ampak KAKO NAJ MOJO KATARINCO NAVADIM NA DUDOuser posted image ?! Ker zvečer ves čas predne zaspi žvaka moje joškice!!! Drugače sploh ne zaspi!!! ZDaj pa še vedno spi in to od 22ih zvečer!! Saj sem ful vesela, ampak nihče drug je ne more uspavati kot mami....In ker me tako ziza vsak večer mi ponoči nastane ful ful mleka.... in to boli... Ima katera kakšno rešitev? Vsak dan ji tiščim dudo v usta, pa noče....user posted image

Naš ati je končno doma, ampak ob sladki novici je prišla še grenka... se je avto pokvaril in so ga morali z vleko pripeljati domov.. in zdaj je avtek na popravilu, mi pa peški.... no bomo pa vsaj se doma cartali, ker dragi spet odhaja v ponedeljek..

Kako je vam luštno ko se menite za zmenke, jaz pa tu na štajerskem koncu čisto sama user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
9.12.2006 9:07:22   
muki1
Arabela, jaz večkrat grem v MB ( no, parkrat na leto user posted image ), pa se lahko za kašno Euroturo po Europarku zmeniva, ko bom kaj imela v načrtu. Si za?

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?