muki1
|
Beki, si me prehitela, sem mislila, da bom danes jaz prva . Čudovita bejbika. Frrr, a se motim, ali si pa to slikico že enkrat prilimala, ali jo pa imaš v albumu? Res se mi zdi, da sem to Jaševo sramežljivo različico že videla. Vidiš, kak sem si zapomnila tvojega manekena, sem pridna . Naša Neža je spet zaspala nekje po 22.30, zdaj pa že gleda Čebelico Majo. Hvala tistemu, ki je prvi probal kavna zrna prevreti . Skoraj boljša iznajdba kot penicilin . Danes nas čaka spet pester dan. Gremo na prvi rojstni dan k enim prijateljem, pa še malo po nakupih, ker imamo spet prazen hladilnik in spet bo minil dan, kot bi mignil. @lina, jaz sem pred par dnevi videla pametnega kužka pri nas v MS v eni otroški trgovini. Ni bil Špar ali kaj podobnega, ena privat trgovina, tak da je tudi cena privat . Ampak, če ga katera še išče, ji lahko dam naslov. To dihanje, kot ga opisuješ ti Gaya, če je to to, kot si jaz predstavljam, da tak nekak cvilčka med spanjem, kot bi ihtela, to naša Iva tudi počne včasih, pa še od starejše se spomnim. Očitno ni nič nevarnega. Oblačim ponoči v bodi z dolgimi rokavi in čez pižamico. Pokrijem pa z enim kovterčkom. To je to in imam občutek, da ji je čisto dovolj. Zdaj pa še ena malo daljša zgodba. Sem najprej mislila, da je ne bi napisala, ker smo si tak izposodili Emo od Pikabu, ampak se je zdaj že vse skupaj tak daleč razvilo, da mi je prav posrečeno in moram napisati. Kot velikokrat berete, ga naša Neža zvečer sračka in noče zaspati. Ker spimo vsi skupaj v spalnici, jo tudi zelo moti, če se Iva joka, takrat ji ne paše, če jo jaz nosim, ampak moram ležati zraven nje, da mi lase( moje tri ) ovija na prst. Tako se namreč uspava ( ja, pri Maxici pa majo popek ). Nekega večera mi je že krepko šla na živce, ker ni in ni zaspala, mož se je urejal v kopalnici, jaz pa sem nosila Ivo, ker je nekaj jamrala. Spet je težila, naj pridem k njej, pa sem jo okarala, da je sebična, ker me vedno in povsod hoče zase. Sem ji rekla, da sem nonstop z njo, da niti Ive ne morem potolažiti, ko se joka, da bo Iva mislila, da je nimam rada, ker je zmeraj zvečer pri atiju, ker moram jaz po dve uri z njo ležat. No in potem sem ji za zgled dala Emo. Sem začela napletati zgodbico, kak poznam eno punčko Emo, ki je isto stara kot ona, pa da jo mamica zvečer odnese v posteljico in lepo sama zaspi, da ni treba mamici ležat zraven nje. Pa da če ne more zaspati, si zapoje kakšno pesmico in bla bla bla. Potem pa dobim prošnjo iz posteljice... Mama, še mi o Emi govori. In seveda sem ji začela pripovedovati, da ima bratca Maksa, pa kako hodijo na sprehod in sama hodi ob vozičku, pa ko je že zelo utrujena, stopi na rolkico in ju mamica oba pelje z vozičkom. Pa ji je zdaj Ema postala tak všeč, da ji kar naprej moram pripovedovati. Si že kar zgodbice zmišljujem. Včeraj zvečer ji spet nekaj nakladam in sem pozabila vključiti zgodbo, kako Ema stopi na rolkico, pa mi je ves čas prigovarjala, No, mami, kaj si še pozabila, no kaj si pozabila . Ko sem omenila, kak grejo na sprehod in ko se Ema utrudi in stopi na rolkico, je bila zadovoljna . Za danes sem ji celo obljubila, da si bo ogledala Emine slikice v albumu in njen lepi plašček, ki ga je imela pri krstu. Ja, tudi to ve. Tak, da punce, ko se Čebelica Maja prevrti, bomo gledali Emo . Pikabu, upam, da te ne moti in da me ne boš tožila za avtorske pravice Lep dan želim, upam, da se še kaj utegnem priklopiti. Danes ne bo popoldanskega spanja, pa upam, da jo zvečer vrže v nekem normalnem času, ker bi si rada malo privoščila .
< Sporočilo je popravil muki1 -- 9.12.2006 8:28:02 >