|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: lj porodnišnica-obiski
19.8.2008 10:28:16   
gbranka
jaz sem tudi proti raznoraznim obiskom. meni je bilo zelo odveč, ko je prišla tašča z mojim možem k meni na obisk. Že tako ga komaj čakaš, da ga vidiš, pa da se pocrkljate vsi skupaj, potem pa pride z njim tašča. To je mene ful motilo in me ima, da bi pred porodom povedala, da naj počakajo z obiski dokler ne pridem domov. Da je zaželen samo mož in oba otroka.

Glede poporodnih dni, ko pridem domov, pa sem možu že povedala (malo sem bla nesramna), da nočem, da se mi tašča spet naseli v hiši. Tako je namreč naredila pri prvih dveh otrokih. Ko sem prišla s porodnišnice si je napokala oblačila, kuro, pa kaj jaz vem kaj še in prišla k nam "kampirat" za par dni. Najraje bi jo brcnila čez prag, čeprav so bili njeni nameni dobri. Toda moj mož vem da je sposoben skuhat tisto ubogo kosilo in pospravit najnujnejše. za to ne rabiva tašče. Dnevi po pihodu domov so za moje pojme namejeni ožji družini (oče, mama in otroci skupaj z novorojenčkom). Vsi ostali so odveč. Ne rečem obiski za pol urce, urco... to je ok. Toda da mi nekdo visi noč in dan v bajti in komandira moža kaj naj dela izven hiše, to mi je blo pa preveč. Od tega sem po prvem otroku dobila visoko vročino.
malo sem zašla s teme, a ne?
No napovedala sem možu, da če pride tašča, popokam otročka in grem k moji mami na crkljanje. hehe

_____________________________

lp
Branka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: lj porodnišnica-obiski
12.9.2008 15:19:12   
Gia77
Čudno, da ga niso spustili k njej. Moj je ob 22h lahko prišel k meni in mi prinesel pribor za osebno higieno, ker je prej pač pozabil :) Moški user posted image
Očitno je odvisno, na koga naletiš in pa sposobnost prepričevanja

(odgovor članu gbranka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?