|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Glivice v ustni votlini
4.9.2004 1:20:17   
Simonika
Pozdravljene/i,

moj mali (7,5 mesecev) je dobil glivice v ustni votlini in po ritki. Pri zdravniku sva dobila Daktarin oralni gel za usta. Po enotedenski uporabi se je stanje v ustih izboljsalo, ritka pa je se vedno rdeca.
Drage mamice a imate kaksne izkusnje s to nadlogo in morda kaksen nasvet kako se znebiti glivic po ritki?

Hvala, Simona
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Glivice v ustni votlini
4.9.2004 9:20:38   
Anonimen
:love:Ciao oskusi z BEPANTHEN kremo,če ne bo pomagalo pa nazaj k doktorju.Še prej takoj ko ritko umiješ jo popudraj z otoškim pudrom tako da dodobra posuši kožico potem pa namaži.Nam je še vedno uspelo pozdravit rdečo rito.Krema je brez recepta.Upam da vama bo kmalu uspelo pozdravit rito..:angel::angel:

(odgovor članu Simonika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Glivice v ustni votlini
4.9.2004 10:36:20   
BarbaraB
Nam je pediatrinja svetovala, naj daktarin uporabimo tudi na ritki - gre pač tudi za glivice. Če ga pa dojiš, si je pa z njim dobrom namažati tudi bradavice, saj glivice iz tebe drugače pri vsakem dojenju prehajajo na otročka. Mi smo se glivic znebili v kakih dveh dneh - preventivno pa mažeš cel teden.

Lp

(odgovor članu Simonika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Glivice v ustni votlini
4.9.2004 13:07:58   
dory
Tudi nas je takoj na zacetku dobil glivice v ustih...po dvo dnevni kuri se je stanje popravilo..sem pa zelo pazila, da ne bi prenesla in tako na ritki ni bilo nic...baje pa namazes lahko kar z daktarinom za zunanjo uporabo :)

(odgovor članu Simonika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Glivice v ustni votlini
4.9.2004 15:34:39   
Seven*
Praska pasta!! Po previjanju vedno osusi rito do suhega. Cimvec na zraku odvitega.. Umivaj samo z vodo in vatico.

(odgovor članu Simonika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Glivice v ustni votlini
4.9.2004 16:34:27   
ajf
Ji daš Dektarin gel tako, da ga poje? nam je namreč ritko takoj ščistilo, v ustih pa ni imela glivic; glivice so tudi v črevesju, zato ga mora pojesti.

(odgovor članu Simonika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Glivice v ustni votlini
4.9.2004 20:57:29   
petrapz
Tudi pri nas smo imeli glivice na ritk, koje bil star 14 dni. Dobila sem daktarin za zunanjo uporabo in canesten. Z daktarinom sem ga mazala 2x na dan 2 tedna. Najbolj učinkovito pa je bilo umivanje s tekočo vodo in milom, da malo izsuši kožo. V dveh dneh so glivice izginile.
Petra

(odgovor članu Simonika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Glivice v ustni votlini
5.9.2004 1:09:13   
Nataša R.
Tudi midva sva imela te glivice in sva jemala daktarin gel. Jemala sva ga štirinajst dni. Toliko časa da je bila vredu tudi ritka. V lekarni so mi rekli da se mora ta gel jemati tudi dva dni po tistem ko ni nobenih znakov več.
:sloncek:

LP Nataša

(odgovor članu Simonika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Glivice v ustni votlini
6.9.2004 8:56:55   
JASNA D
Pozdravljena!

Za usta enako kot so ti napisale ostale, za predele pod plenicami, pa so nam dali kar Caneseten in je takoj prijel, ker z Bepanthenom ni bilo uspeha.

LP, Jasna

(odgovor članu Simonika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Niti strije, niti stanje vagine zanjo ni v...
V svojih objavah redno prikazuje predele na trebuhu, zadnjici in nogah, dele telesa, ki jih večina drugih vplivnežev skr...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?