|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zobozdravnik
7.9.2004 14:15:09   
Majči
Pozdravljene,

Mene pa zanima, če mi katera pove, ali je že slišala, da injekcija (lokalna) pri zobozdravniku škoduje, če je ženska noseča. Nekje sem to že pred časom slišala a res ne vem ali je to res. Včeraj sem imela zobarja, pa me je vpršal ali želim injekcijo pa sem jo zavrnila, saj ne vem, če res škodi, jaz pa niti ne vem ali sem slučajno zanosila. Preventivno sem odklonila.....kaj pravite ve? Se je za zamislit?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   zobozdravnik
7.9.2004 14:44:04   
malika
Ne, brez skrbi, ne škodi.Sem šla prav namerno literaturo pri inj. brat in ne škodijo, ker je dozirana lokalno. Še bolje pa je, če je možno dobit tako brez adranalina-samo take inj imajo redki zobarji.

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   zobozdravnik
7.9.2004 15:13:52   
honey
Ne, injekcija res ne škodi. Vem zato, ker sem svojo g. vprašala, ko smo še delali na :duda:, kako je pri zobozdravniku. Pa mi je rekla, da mi lahko da injekcijo, vrta in dela vse, razen slikanja!!!

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   zobozdravnik
7.9.2004 15:15:00   
Janca2
Živjo!

Lahko ti z gotovostjo zatrdim, da injekcija ne škodi. Bila sem v 7 tednu nosečnosti, ko mi je zobozdravnik izdrl zob in sem zaradi tega seveda dobila injekcijo. Ravno tisti dan sem bila pred tem še pri svoji ginekologinji in sem jo tudi povprašala za mnenje o tem, pa mi je dejala, da škodi injekcija načeloma ne, naj pa zobozdravniku vseeno povem, da sem noseča in da naj o posegu odloči sam. Zobozdravniku sem torej za svoje stanje povedala, dejal pa je, da injekcija na nosečnost ne bo imela vpliva.
Zdravniki menda pa že vejo. Upam vsaj!
Upam pa tudi, da nam boš kmalu z gotovostjo lahko sporočila, da si zanosila.
Lep pozdrav!

Janca2

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   zobozdravnik
8.9.2004 15:37:56   
urši77
Ja pravijo da se prej prenaša na:duda: bolečina , kot pa lokalne injekcije!

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   zobozdravnik
8.9.2004 21:20:26   
Čebelica - trot
Živjo!

Tudi jaz vam z zagotovostjo trdim, da anestezija pri zobarju nima nobenega stranskega učinka na plod, ampak je vseeno dobro paziti vsaj v prvih treh mesecih za vsak slučaj, ker ko bereš listke zraven skoraj vseh zdravil piše da se posvetujte z zdravnikom, ker načeloma nimajo pretirano veliko raziskav narejenih v zvezi z zdravili in nosečnostjo.
Kar verjamem, da se ne odloči veliko nosečnic za preizkušanje oz. testiranje zdravil.

Lp.

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
8 slabosti vsakodnevnega seksa, za katere ...
Kakšne so slabosti vsakodnevnega seksa? Ali nam lahko preveč seksa res škodi? To je vprašanje, ki si ga zastavlja veliko...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?