|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (102.nadaljevanje)
10.9.2004 7:23:53   
meeryana
Dobro jutro RR-ovke!
Danes sem taaaak spala :) Včeraj sem popoldne malo TV gledala. Sva hotela z možom še malo na kako pijačo s prijatelji, vendar sem zaspala ob 19h pred TV......in spala danes do 6h zjutraj. Pa bi se morala naspat, ne? Še kar mi oči skupaj vleče :) To še je pomoje vse od neprespanega vikenda!!!

Kako smo kaj danes? Sploh ne bom razmišljala o dnevu, ko bi naj dobila M:hudicek:, ne bom štela, koliko še do takrat, ne bom preverjala, če je že ali ne, nobenega testa ne bom naredila......trudila se bom biti čimbolj potrpežljiva! Pa bo kar pač bo! Ali :hudicek: ali :modri::roza:.......:love::love::love:

Grem sedaj še eno kvo spit, pol pa grem malo na teren :) Pridem nazaj okrog 10h :)Pa preberem kako veselo novičko tukaj (UPAM)......:sloncek:

LP:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ZA NAS (102.nadaljevanje)
10.9.2004 7:45:27   
simonas
Dobro jutro!

Evo se mene na kratko, preden se spet spravim na dopust. Tokrat ne bom uživala in se sproščala, ampak se bom učila, saj me konec tedna čakajo kar zahtevni izpiti in bo kar pestro.

Med tem ko me ne bo, bom držala figice za vse, ki ne čakate :hudicek:M ta teden (vključno z mano) in upam, da me naslednji teden čaka čim več veselih novičk:duda:.

Danes bo še kar pestro v službi, saj je treba naredit stvari za naprej, da me ne bo potem čakala prava kriminalka, ko pridem nazaj:(.

V glavnem punce moje imejte se skrajno lepo, uživajte in čakajte na svoja :darilo::darilo::darilo:, ki bodo zagotovo kmalu prišla.

Lep dan!

Simona:rozica:

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ZA NAS (102.nadaljevanje)
10.9.2004 8:13:14   
špelin@
Drage moje, jaz sem jo danes končno dočakala - M namreč. Z mojim sva se odločila, da je zdaj čas, da začneva ponovno delati na novi pikici.

Ne vem, koliko o meni sicer veste - tiste, ki obiskujete tudi forume na mon-u, najbrž kar dosti. Za vse ostale pa naj povem, da sem pred dobrima dvema mesecema izgubila otročka v petem mesecu nosečnosti, malce pred tem še službo in zdaj visim doma. Na srečo imam eno pridno petletno piko, tako da mi ni dolgčas. No, vsaj popoldne ne, ker je mala dopoldne v vrtcu. Danes so bile njene besede na poti v vrtec: "Mami, škoda, ker jutri ni vrtca..." Ja, tako uživa tam :)

Malce me je popadla žalost - tale M ima očitno bolj klavrn vpliv name. Mogoče sem tako z drobcem srca želela, da bi se že zdaj "prijelo" - tolažim se s tem, da bo v naslednjem mesecu več možnosti.

Vsem želim, da bi čimprej dočakale :modri: ali :roza: ali + in nato še živo in zdravo :duda:

Poljubčki

:angel:


(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ZA NAS (102.nadaljevanje)
10.9.2004 8:26:37   
mala maja
Špelin@ držim pesti da bosta ta mesec :modri::roza:.

veš včasih se sprašujem od kod jamlješ moči da lahko zjutraj vstaneš in pogledaš nov dan. Jaz sem pred enim letom izgubila očeta, kar niti malo ni podobno tvoji izkušnji pa ti povem da vseeno pride dan ko bi najraje ostale v postelji in čakala da se svet okoli mene zruši.

No pa oprosti ker težim. Vidiš sedaj si čakala M in tvoj :angel: ti je pomagal. Gresta v nove boje in verjami mi da ti neka micena zvezdica na nebu pomaga. Boš videla da ti bo uspelo.
:angel::angel::angel::angel: za dve :modri::roza:. pa tudi :angel::angel::angel: za tvojo malo 5 letnico in seveda tvojega ....

Lp mala maja

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ZA NAS (102.nadaljevanje)
10.9.2004 8:46:34   
špelin@
Hvala ti, mala maja. Danes sem nekako čudno sentimentalno naravnana in sem se odločila, da svoje duše ne grem več razgaljat na mon-u, kjer se ob največji srčni bolečini najdejo taki brezobzirni odgovori, da se res vprašaš o človeštvu.

Težko je, ker se po svoji izgubi nisem imela kam vrniti - včasih si takole predstavljam, da bi imela redno službo v enem spodobnem kolektivu, da bi se zamotila z delom in bi šel dan hitreje okrog. Tolikokrat sem v petih letih morala iskati druge službe, da sem milo rečeno vrh glave sita vseh teh kolobocij okrog večnega pisanja prošenj, čakanja na nikoli prispele odgovore, razgovore, na katerih se vedno znova vsi vtikajo v zasebno življenje - najprej ti povejo, da vedo, da tega po zakonu ne bi smeli, a če želiš službo, moraš odgovoriti - enkrat sem rekla, da ne bom razlagala, pa so me na hitro odslovili, ker - kot so pojasnili - je to pomemben dejavnik pri izbiri kandidata. Ja, kje pa so potem znanja in sposobnosti?? Na repu pomembnosti? Sprašujejo vse: od tega, ali si poročena, koliko otrok imaš, starost otrok, kje je zaposlen mož, če imaš name ponovno zanositi, ali imaš lastno stanovanje,... Porkamadona, drugič bom zdiktirala še št. gat in kompletno zdravstveno poročilo od otroških bolezni naprej. Nimam več energije, niti volje :(

Danes imam res slab dan. Ob vsem tem pa mislim na svojega angelčka in ga imam zelo zelo rada.

Nekomu moram "pojamrat". Ne izgubljam pa volje do življenja in sem trdno odločena, da moram naprej - vsekakor mi je naslednji otroček na prvem mestu. Tega ne bom odložila na kasneje.

Pošiljam vam tople sončne žarke v temle hladnem jutru.

:angel:

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ZA NAS (102.nadaljevanje)
10.9.2004 9:04:47   
Sulfinija
Špelin sama sem na istem kot ti zaradi :duda: in zaradi te službe.Sedaj se z možem zdraviva in sva se odločila in svetujejo mi tudi tako starši,da če sva se tako odločila najprej družina in potem redna služba,saj veš res te sprašajo vse kaj je možno in jaz sem delal a ko me tri dni ni blo ko sem imela hsg mi je kmalu zatem potekla pogodba in več mi niso podaljšali in,potem te še to vse bolj spravla ob živce in pamet,pa je za zanositev še toliko veliko slabše.Daj opotolaži se in boš videla vse bo čimprej ok,kakor naše željene družine tako tudi službe.
In ostale punce,kje se skrivate Anitka in vse,ki se vedno javljate na teh naših nadaljevanjih.
Držim pesti za vse tiste,ki ta vikend ne pričakujete :hudicek: in upam,da bo že v ponedeljek na tem forumu polno novih srečk nosečk,no saj kmalu pridemo za vami tudi me stare fosilke.
Eno vprašanje za vas zaklaj mi je iz ekrana zginilo okno,kje je RR nabiralnik,a je kateri tudi od vas.
Skratka to je zaenkrat vse držite se še naprej,oglasite se in naj vas vse skupaj čuvajo :angel::angel::angel: in čimveč :sloncek::sloncek::sloncek:,še posebej če je katera v času ovulacije tako kot sem sedaj jaz!!!!!!!!

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ZA NAS (102.nadaljevanje)
10.9.2004 9:12:27   
špelin@
Mojca, najlepša hvala ti za tole čudovito tolažbo.

Trdno stiskam pesti, da vama v tehle dneh "rata" in začne v tvojem trebuščku rasti pikica!

Seveda pa držim pesti tudi za vse ostale, da se vam izpolni srčna želja!!!

:rozica::rozica::rozica:

:angel:

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ZA NAS (102.nadaljevanje)
10.9.2004 9:56:36   
pika74
Dobro jutro bejbike!!!

Anitka - kupila sem si rdeče čevlje - take bolj športne (Josh). Rada imam rdečo barvo. Mislim, da se lahko poistovetim z njo. Noja, vsaj moj karakter. Pa tudi sicer sm pegasta rdečelaska. Rdeča mi daje neko dodatno energijo, strast...:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:. Grejo pa fino na jeans ali pa tudi na take bolj fine hlače (no edino na tiste na črto mogoče ne ;) ).

Včeraj sem bila na IPP, kjer so me popolnoma pregledali in na koncu ugotovili, da sem OK :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: yessssssssss!!!

Odkar sem jemala Klomifen in potem zaradi dooooooooolge :hudicek:M še Primolut-Nor sem imela same probleme :(:(. Ko sem šla 30.09.2004 v Beograd z letalom, me je tam začelo močno boleti pod levim rebrom... pa ob dihanju me je špikalo in ko sem se hotela smejat (pa veste, da se jaz rada smejem - vam povem, to je nekaj najhujšega, da se ne moreš nasmejat od srca, ker ti pljuča ne dajo te možnosti). Po 5 dneh se je ta špikajoča bolečina preselila na desno stran (spet isti problemi z dihanjem...).

Vmes sem bila pri svoji splošni zdravnici in me je poslala v laboratorij (kri, voda, pregled hormonov, blato na kri), na ultrazvok trebuha - vse je bilo OK, razen visoke sedimentacije in nepojasnjene bolečine ob dihanju. Zdravnica je sumila, da imam pljučno embolijo - groza. Ker je le-to hotela izključiti, mi je dala napotnico za IPP. Tako sem bila včeraj 4 ure na IPP (kjer ti naredijo EKG, izmerijo pritisk, temperaturo, pulz, vzamejo kri, poslušajo srce, pljuča, popolnoma te pretipajo - pa še en dobr dohtar je bil :love::love:) in na koncu so ugotovili, da je vse to bilo - včeraj je bolečina ponehala :sloncek::sloncek::sloncek: - samo zaradi stranskih učinkov tablet.

Skratka zdaj spet živim polno. Spet se do solz nasmejem, spet pojem v avtu, ko se peljem v službo, spet lahko normalno hodim, ne da bi se morala vmes ustaviti zaradi težkega dihanja. ŽIVIM :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:.

Punce, želim vam lep dan in čim več sonca :):):):):):):):).

Lp,
Pika74
:metulj:

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ZA NAS (102.nadaljevanje)
10.9.2004 9:57:06   
tinkamiška
Joj, Špelin@ ne bit žalostna. Vem, da ti takole vse v vodo pade, pa vem da imaš danes tak dan in potem pride nov in še eden...in potem si vedno bližje tistemu dnevu, ki je namenjen le tebi in te bo osrečil!

Držim pesti, da si že čisto blizu in naj te :angel::angel::angel: razveselijo s čim lepim!

Tinka

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   ZA NAS (102.nadaljevanje)
10.9.2004 10:53:04   
špelin@
O, hvala, Tinka :rozica::rozica:

Saj veš, da pride na vsake toliko kakšen manj dober dan. Takrat človek rabi malo postati in se tudi zjokati, če ne gre drugače, šele nato lahko nadaljuje pot.

Držim pesti, da tvoja črtica postane intenzivna! In da bo pikica nato pridno rasla v :duda:

:angel:

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   ZA NAS (102.nadaljevanje)
10.9.2004 15:15:23   
Bety
Uf...sem pridirkala na RR..

Internet mi ni delal celih 10 dni in vam ne sledim več...:rozica:

Mi smo spili Klomifen in zdaj :sloncek: veselo, v pričakovanju :modri:...
Upam, da ste vse skupaj v dobri formi, punce, in da nisem zamudila kaj pomembnega...
Danes bom prebrala vse za nazaj...
Jaz sem nekam prehlajena, glava me boli... že cel teden pijem čajčke, aspirine, vitamine, jabolčni kis... bo minilo...:rozica:

Od ponedeljka bo šele zanimivo brati, ko bodo nove nosečke in veselje :sloncek: :sloncek:
Katere so zdaj na vrsti...crna, bambi, Goya, Klarisa, Anitka...

Špela?!?! Ti si nova in sem te vesela...Mislim, da so na tem forumu najbolj razumevajoče ženske in kar ostani z nami... za tvojo žalost, pa je edino zdravilo, da nam večkrat poveš, kako ti je hudo... in bo huda bolečina postala samo preteklost... vse dokler v glavi zadržuješ nekaj, kar je za tebe pomembno, se ne boš mogla rešiti pritiska in na novo zaživeti...
Ti kar piši, piši... mi te bomo brale, s teboj jokale... ne boj se povedati tudi tistega, kar še sebi ne smeš priznati...:rozica:

Za vse druge, pa :angel: za pikico...

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   ZA NAS (102.nadaljevanje)
10.9.2004 20:27:36   
GoYa
Hoj, Bety, jaz še nekaj časa ne bom na vrsti :((:((:(( tako da jih bo še ene par pred mano ;)
Tam proti koncu leta pa upam, da javim veselo novičko.

Držim pa pesti za vse ostale da bo čimprej.

pa-pa

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   ZA NAS (102.nadaljevanje)
10.9.2004 21:41:53   
biba77
Dober vecer / dobro jutro!

Naj se vam povem, da sem bila danes na razgovoru v antisterilitetni ambulanti --- dobila pet napotnic, recept in napotke za dragega (spermiogram). Naslednji pregled z vsemi izvidi pa konec naslednjega meseca.

Ja, pa nekaj, da mi koncno sprozi mojo M, ki je ni bilo od 3.7. Sem boljse volje. Zgleda, da bomo pac uspeli z zdravnisko pomocjo, ce nam ze ni usojeno po naravni poti.

Danes sta v cakalnici bili se dve mladi zenski (priblizno tako mladi kot sem jaz :) ) in sta se pogovarjali, kaj je imela ena in druga, od tablet, postopkov in ostalih terapij in poskusov. Ce bi ju ve videle (no, saj mogoce je bila katera izmed vas (ena je bila Mojca, druga pa se je pisala na K.))!!! Kako pozitivni in nasmejani sta bili, pa ceprav se nobeni ni uspelo... Sta mi full vlili voljo. Problizno tako, kot se ve odzovete, ko ima katera od nas slaaaab dan. In pomaga, vam povem: Jaz sem sla tja nekako poklapana in s strahom, ven pa ze vec ne tak (no, nekaj je seveda pripomogel razgovor z G).

Tako da dekleta: VSEM NAM BO USPELO! To je nasa vodilna misel, a ne? In veste kaj?!? Jaz bom imela 3 :duda: . To sem se ze zdavnaj odlocila in bom to tudi izpeljala!

No, upornim, ki bedijo, se lep vecer (kaki :sloncek: - :) ), ostalim pa vesel zacetek dneva (tudi kaki :sloncek: - ;) ) in cimtoplejsi in prijaznejsi dan. :)- Izkoristite vikend (dnevi so vse krajsi! Zal )...

:miska:

Ps: Pa cimvec plusov!!!

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   ZA NAS (102.nadaljevanje)
11.9.2004 13:43:01   
meeryana
M:hudicek: je na obisku od včeraj. :(:grrr:Kr tak je prišla.......Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:grrr:Eh brezveze......bo že.....nič ne moreš.....

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   ZA NAS (102.nadaljevanje)
11.9.2004 13:56:59   
Anitka
Hajli, hajli!

En lep pozdrav od še vedno prehlajene Anitke. Joj kako me ta prehlad jezi. Že kar vidim, da bo vsake toliko časa prehlad na obisku pri meni, aploh zdaj, ko se je spet začel vrtec. Saj veste otroci prehlajeni pa potem morajo biti tudi "šice" malce smrkave. Saj z leti se bomo baje navadili, okrepili odpornost pa bo.

Pozdravljena draga BETY!:rozica: Me veseli, da si končno spet usposobila internet, da se bomo spet lahko "brali". Ja pa pestke ti držim, da boš tudi ti končno v 9nebesa Kdaj pričakuješ :roza::duda::modri: ? A ti si tudi prehlajena? Ah me boge revce:)- Veš borim se proti temu prehladu z vsemi močmi, pa pijem čajčke pa limonade pa še zmeraj noče stran. Po tabletah pa nočem preveč posegati, ker si mislim kaj pa če je pikica že pri meni. Sicer pa sem si ene tri Lekadole že privoščila, ker enostavno ne vidim druge rešitve. Ma naj gre k :hudicek: Moja M pa naj ne bi prišla tam nekje 19./20. 9. Sicer imam po dolgem času nek zelo dober občutek in že kar vidim, da bom pa potem na koncu spet razočarana. Jutri pa grem v laboratorij na preiskave.

Hej MEERYANA :bravo::bravo::bravo::bravo: za tvoje besede. Se bom tudi jaz skušala držati tvojega recepta (nič testov...), a ne vem kako dolgo se bom vzdržala.

SIMONAS srečno na izpitih!:miska::miska::miska::miska::miska:

ŠPELIN@ tudi tebi želim, da se tvoji petletni pikici kmalu pridruži še vsaj ena :duda:

PIKA 74 midve pa imava nekaj skupnega in sicer sem tudi jaz nora na rdečo barvo. Sicer pa me veseli, da je vse OK.

BIBA 77 tako se govori punca!!! Vsem nam bo uspelo in vse bomo kmalu ponosne mamice našim malim :duda::duda::duda::duda:

TIA a ti pa spet dosti delaš? No malo še zdrži potem si pa naslednji teden spet malo več fraj.

Zdaj sem se še nekaj spomnila punce. Če se spomnite nam je ALEXANDRA pred časom pisala o operaciji njenega LUKA, ki bo v tem tednu, zato se spomnimu tudi na njiju in naj ju :angel::angel::angel::angel::angel: spremljajo in poskrbijo, da bo vse v redu.

Vsem skupaj en lep pozdrav in se beremo,

Anitka:metulj:

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   ZA NAS (102.nadaljevanje)
11.9.2004 13:58:50   
Anitka
Joj MEERYANA žal mi je, da te je pa pras... obiskala. Zdaj sva istočasno pisali sporočilo, zato nisem prej vedela. Drži se in upanje umre zadnje. Bomo šli pa v naslednji krog :miska::miska::miska:

Anitka:metulj:

(odgovor članu meeryana)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





8 slabosti vsakodnevnega seksa, za katere ...
Kakšne so slabosti vsakodnevnega seksa? Ali nam lahko preveč seksa res škodi? To je vprašanje, ki si ga zastavlja veliko...
Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?