|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bili smo cepljeni
16.2.2007 20:05:41   
Rubin.
V sredo je moja sončica bila cepljena. Moram jo izredno pohvaliti, saj je cepljenje prestala brez joka in je prava korenjakinja. Dosedanja cepljenja so bila tudi neproblematična in brez posledic oz. reakcij.
Sedaj pa k težavi. Včeraj se ji je na mestu vboda pojavila oteklina in rdečina v premeru okoli deset cm, imela je tudi vročino 38 st. Kljub obkladkom, je oteklina še vedno ista.
Klicali smo tudi pediatra in je rekel, da to cepljenje pri letu in pol starosti, je kar hudo in da je v bistvu to normalen pojav.
Zanima me kako so vaši malčki prestali to cepljenje in ali ji lahko še kako pomagam, opažam namreč, da jo oteklina srbi.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Bili smo cepljeni
16.2.2007 21:14:10   
total
Nismo meli nikoli težav po ceplenju,tako da težko rečem,takoj sm mu dala opladke kamilic in alkohola skup in vse je bil vredu.

_____________________________

Kaj naj rečem...srečna sm!!!


(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Bili smo cepljeni
16.2.2007 21:20:34   
spacey
Mi smo tudi bili včeraj cepljeni, pa mu je šele danes nogica otekla in okoli pikice je dobil rdeče flekce (cca. 5-6 jih je) premera 1cm. user posted image Vročine ni, je pa malček bolj siten...

Upam, da bo hitro minilo tako pri vas, kot pri nas. 

_____________________________

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Bili smo cepljeni
16.2.2007 22:06:39   
Naja31
Sicer je res minilo će nekaj časa, ampak se dobro spomnim, da je imel oteklino po tem cepljenju pri enem letu in pol sigurno še 14 dni. Kakšnih drugih reakcij ni bilo.

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Bili smo cepljeni
17.2.2007 7:19:27   
sky
Zdravo!

Naša je bila cepljena v ponedeljek (19 mesecev) in sva sli v torek zvecer k pediatrinji, saj je dobila rdečino in oteklino 4x7 cm. Dobila je kapljice Fenistil (3x8 na dan) in je danes ze dobro. kaljice so proti alergiji. Zaradi reakcij po prejsnjem ceplenju pa sem ji prva dva dni dala parkrat sirup Calpol, da ne bi dobila vrocine.

LP, saša


_____________________________

BK.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Otroka ne vrtite za roke!
Starši uživamo ob pogledu na široko nasmejanega otroka, ko ga vrtimo tako, da ga držimo za roke. Ne počnite tega več! Pr...
FOTO: To je bistvo družine!
photo
Prav vsaka družina je posebna in unikatna. Toda, kaj imajo družine z vseh koncev sveta in različnih oblik vendarle skupn...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?