|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Full boli 22.2.2007 12:08:22
|
|
|
|
fricka
|
A ni tako, da moraš preveriti ali ima tudi bele pikice po ustih in jih mazati z nekim mazilom?
|
|
|
|
|
RE: Full boli 22.2.2007 12:11:12
|
|
|
|
romta
|
če res ni soor kot meni fricka probaj še lanolin od Multimum. Meni je ful pomogal pri bolečih bradavicah.
|
|
|
RE: Full boli 22.2.2007 13:01:25
|
|
|
|
dskubin
|
ja, poglej, če ima tudi mala v ustih take pikice, potem je soor in boš mogla tudi njej mazat
|
|
|
|
|
RE: Full boli 22.2.2007 13:19:55
|
|
|
|
Ezi
|
Ko je bilo meni fejst hudo, sem uporabila nastavke.
|
|
|
|
|
RE: Full boli 22.2.2007 15:17:00
|
|
|
|
Baucka
|
Če ima mala sor si kupi kremo Garmastan, dobi se v avstiji. Je proti glivicam. S tem ko si ti bradavice namažeš, dobi tudi v usta in je tudi kot preventiva proti soru. Meni je ta krema pomagala pri ragadah, katere so se celile zelo počasi.
|
|
|
RE: Full boli 22.2.2007 22:45:39
|
|
|
|
pika30
|
Alja01 jaz sem imele isto kot ti,pa je definitivno sor,tak da se maži z daktarinom po bradavici 3-4 na dan.Meni se je stanje že drugi dan izboljšalo in res pomaga.Če pa ima še tvoja pele pikice v ustah,na nebu pa še njej namaži z daktarinom.
|
|
|
RE: Full boli 22.2.2007 22:53:21
|
|
|
|
al1*
|
Če so glivice se morata z Daktrinom (oralni gel) mazati ti in tvoj dojenček.
|
|
|
RE: Full boli 23.2.2007 18:04:03
|
|
|
|
alja01
|
Zgleda da ni sor, sm naši pogledala po ustih pa nima nič, pol sm si pa mal toplih obkladkov dajala na levo stran kr me je bolelo, pa stiskala sm s pumpco, pol smo pa še dvakrat dojile na tej strani pa je zdej OK, pikica se manša boli pa tud ne več . Mislim, da se je kej mal zamašilo pol se je pa k sreči odmašilo. Hvala za vaša mnenja.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKo vam dojenček pade s postelje ...Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...
Zadnje s foruma
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.