|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kdaj pustiti otroka prvič samega doma ?
26.2.2007 13:00:07   
BaNeLa
Čau Lejčiuser posted image

Si kar mislim, kako si bila user posted image , ko ti je povedal.....no, ja, glede na to, da mal vem, kakšen je tvoj san, bi mene tud mal zaskrbelo....sicer pa, jaz sem enkrat pustila - ni bilo druge opcije, šlo se je za zelo pomembno zadevo - pustila moja dva doma za 20 min sama....najprej sem pa tamali lepo povedala kaj lahko in kaj ne sme in predvsem da ne sme odpirat nikomur vrat. Torej, bila je stara okoli 5 let....vsa ponosna...
Ko sem prišla domov....sem pozvonila, da preverim, če me je dobro razumela okrog odpiranja vrat....in me je....ona je bila ful vesela, da je lahko za 20 min čuvala trdnjavo in bratca...Zdaj jo pa kdaj lahko mirne duše pustim tudi za kakšnih deset minut več doma....če noče z mano v trgovino.
No, sicer pa verjetno res - mal moraš preverit kako in kaj....

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: kdaj pustiti otroka prvič samega doma ?
26.2.2007 18:34:04   
*lea*
Kaj naj rečem, jaz nisem tako pogumna. Mogoče pa še nisem bla v taki situaciji, da bi mogla Maxa pustit samega. Glede na njegov karakter in živahnost, bi po moje vse drugo moglo počakat ( je še najbolj miren, ko je bolan ). Ti pa povem, da je bil za njega to velik podvig - je tudi zelo ponosen nase, da je tako pogumno prestal to nepotrebno preizkušnjo.
Kaj naj še povem. user posted image je še živ, mu nisem nič hujšega naredila user posted image , vsak dan pa najdem neko pripombo, da mu še enkrat dopovem, da mi to ni bilo prav nič všeč. Verjetno bo poslušal še nekaj časa ( beri let ).
BaNeLa, kaj pa če bi te tamali kaj rabil ? A te zna Neja vsaj poklicat na mobitel, če bi bilo kaj nujnega ?

(odgovor članu BaNeLa)
Neposredna povezava do sporočila: 27
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?