|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS 112. nadaljevanje)
29.9.2004 20:39:13   
Anitka
Ahoj!

Ja kaj pa je zdaj z našimi nadaljevanji?:(:(Sem kar malce žalostna postala, ko sem videla, da se danes ni nihče oglasil v njih. A naj vam bo, vam sploh ne zamerim, ker ste itak dobre prijateljice:rozica::rozica:

In kako ste kaj drugače? Jaz sem še kar. Počasi se najverjetneje bliža O, a ta mesec ne študiram preveč na to, pa še teste za merjenje O sem pustila nekje globoko v omari. Pa naj bo kar bo. No v ponedeljek je bratrančeva žena povila punčko, ki je velika kar 53 cm in tehta 4000g. Sem tako vesela zanju. Ja moja sestrica pa je že prikorakala kar v 36. teden tako da se tudi tega dogodka že močno veselim. Morda pa me bodo v oktobru ob vsej tej sreči razveselile tudi :modri::duda::roza: Če ne oktobra pa novembra, a ne? Sicer pa imam 12.oktobra pregled pri moji G pa bomo videli kaj bodo pokazale raznovrtsne preiskave krvi. Do :duda: bomo že prišli, pa naj stane kar hoče. Poznam žensko, ki bo pri 50-ih povila dvojčka in sicer sta to njena prva otroka. Če lahko ona pri 50-ih potem ni vrag, da tudi meni enkrat ne bi uspelo. Pa tudi vsem vam bo.

Ja in kaj je zdaj z našim srečanjem v MB?!?!? Kje ste punce, upam, da vas srečanje še zanima? No prvi predlog je dala GEA 1 in sicer 8. ali 9. oktobra. Kaj pa druge? Dajte pišite, predlagajte, če ne bom splezala na drevo in v jok :)-:((:)-:((

Tako sem vesela za PIO 73, da vam ne morem povedati :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Vidim, da je še nekje nekaj in da še tisto nekaj ni pozabilo na dobre punce.

In verjamem, da tisto nekaj bdi tudi nad našo predrago KLARISO in njeno :duda: Pikica mora biti bojevnica in premagala bo vse ter se čez devet mesecev pustila razvajati v maminem naročju. Klarisa drži se!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

TIA :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: Imam zelo dober feeling tudi zate.

DARJA* tudi tebi želim veliko sreče!!!!!

NENI tudi tebi veliko sreče in upam, da bo šlo že v prvo. Ja pa upam, da se tvojemu predragemu ne bodo preveč roke tresle ob špikanju:)-:)-

TINKAMIŠKA želim ti, da bo petkov UZ pokazal, da se je O res zgodila in da boš kmalu tudi ti v 9nebesa

MALA 79 pozdravljena še tu. Me veseli, da se nam pridružuje še ena Prekmurka. Pa čimprej :modri::duda::roza:

BAMBI, KOALA ne pozabta na :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: :)-:)-:)-:)- pa na naše srečanje tudi.

MEERYANA kako kaj avto?

Vsem en lep pozdravček, veliko hopacupajte, čim manj se sekirajte, dosti počivajte in se beremo.

Pa pa,
Anitka:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ZA NAS 112. nadaljevanje)
29.9.2004 22:20:25   
tinkamiška
Draga Anitka!:angel:

Jst te tako občudujem. Pojma nimam kako nikoli nikogar ne pozabiš, vedno imaš vse v mislih. Res lepo od tebe!:rozica:

Kljub temu, da se trudim in mislim na vse, mi zmeraj katera uide! Se bom bolj potrudila, obljubim!

Komaj sem uspela vse prebrati in za vse močno, močno stiskam pesti in upam in si želim, da bi nam vsem čimprej ratalo.:rozica:

Vse vas lepo pozdravljam in enga spančka zaspančka, da bi vas popeljal v lepe sanje!:metulj:

Se beremo in lahko noč!

Tinka


(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ZA NAS 112. nadaljevanje)
29.9.2004 22:41:30   
Pia73
:rozica: Drage moje prijateljice! :rozica:

Sem rekla, samo še tole preberem, pa dosti za danes! Sem se komaj čez cel dan prebila čez vse napisano! :bravo::bravo::bravo: punce!!!
Pa sem videla, kako je Anitka naša draga žalostna, zato sem se odločila, da se še tu malo javim, da ne bi danes manjkala kje. Sicer pa sem do konca tedna še na bolniški in se še kaj beremo!!!

:sloncek::sloncek::sloncek: Tudi jaz sem vesela! Čeprav: še vedno mora biti nekaj narobe, saj nam ne uspe :zmeden::zmeden::zmeden: No, možev spermiogram, pa moj prolaktin,... No saj imam oktobra srečanje z dr. Reljičem in bo že našel rešitev! Saj zato pa grem k njemu. Ne pa gledat na uro, kajne??? :)-:)-:)-

Punce, se beremo!!!! Pa na :modri: ali :roza:

LP Pia73

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ZA NAS 112. nadaljevanje)
30.9.2004 7:10:46   
lena76
Hello punce,

vidim oz. berem,da ste vse takoooo pozitivno naravnane - saj prav. Tudi jaz sem bla do včeraj ko je nažalost prišla :hudicek::hudicek::hudicek:!!!
No pa sem kar popoldne letela do mojega G in v petek nadaljujem s klomifenom. Zraven tega mi je rekel da je nekje v 3 mesecih jemajnja klomifena 90% možnost za zanositev!! Zato pa sledi veselo na delo.

Rada vas "berem" in veseli me da nisem na tem svetu sama v taki situaciji in da ste tu VE, ki mi s svojimi razmišljanji in komentarji pomagate.

Vsem skupaj pošiljam en lep pozdravček in :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Lena76

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ZA NAS 112. nadaljevanje)
30.9.2004 7:56:16   
anadejka
Joooj Marjana a veš da mene tut.90% je ful velik.Pa jaz sem ravno tako drugič na klomifenu in čakam na O.

Veliko sreče!!!:rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ZA NAS 112. nadaljevanje)
30.9.2004 8:06:37   
neža76
Lep pozdrav še iz moje strani!;)

Naj povem, da me muči prehlad (pa koga ne v tem času?) in zaradi tega nisem najbolje razpoložena!! :(:(

No pa saj bo bolje....

Kar pa se tiče najine pikice :duda:, pa je moja O pri koncu, sva pridno :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: in
konec naslednjega tedna upam, da hudičevke M :hudicek::hudicek::hudicek: ne bo!!!
Sem ji že prejšni mesec napovedala trdi boj..... hahaha

No za vse nas močno upam, da bo oktober prinesel čim več :duda::duda::duda::duda::duda: in da bomo srečne v 9nebesa!

Dekleta, SREČNO!!:rozica::rozica:

Neža76:metulj:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ZA NAS 112. nadaljevanje)
30.9.2004 9:44:43   
simonas
Pozdravljene punce!

Evo mene spet po dolgem casu. Guzva, guzva, guzva in se enkrat guzva... Malo sem prebirala, kaj dosti pa nisem uspela, za javljanje pa sploh ni bilo casa.

Upam, da se bo v naslednjem mesecu prikazalo cim vec :modri: in :roza:. Seveda bi bilo najlepse, ce bi bila tudi jaz zraven. Ce pa ne, pa bomo se vadili. Jaz sem se tako na zacetku, da nimam kaj obupavati. Zato pa toliko bolj drzim pesti za vas vse, ki se ze tako dolgo trudite. Naj vam cim prej dolge dneve in noci polepsa :duda:, ki vam ne bo dal spati, ki vam bo kradel energijo in prosti cas (kar mu boste z veseljem dale)

Zdaj se zopet nekaj casa ne bom javljala. Jutri imam krvodajalsko in me zato ne bo v sluzbi, v ponedeljek pa imam ustni zagovor za izpit. Ce boste vse drzale figice, ga bom zagotovo naredila - sploh ni dvoma. Potem pa jovo na novo na ucenje za ispit novembra. Med tem bomo seveda pridno :sloncek::sloncek::sloncek:, da se bo kaj prijelo. Mogoce pa bo detece hudo brihtno, ce se bo mamica toliko ucila v prvih dneh (hecam se malo).

Glede srecanja oktobra mi ne bo zneslo, se pa definitivno udelezim srecanja v drugi polovici novembra, ce se boste dobile, saj bi vas ze resnicno rada spoznala. :rozica:

Ajd punce, lepo se imejte. Jaz moram se danes kaj naredit. Upam, da v torek berem veliko, veliko lepih novick...

Simona

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ZA NAS 112. nadaljevanje)
30.9.2004 9:51:53   
biba77
Joj, Anitka, ne bit zalostna!!!
Vse smo se tukaj, samo se je kar nekaj novih tem odprlo in smo tam kaj prispevale, pol pa je tukaj izviselo.

Jaz sem bila vceraj res bolj slabo razpolozena: na UZ ni bilo videti ovulacije in ceprav sem se nekako pripravljala na to, me je vseeno dotolklo. Pa se kot stevilka sem se pocutila tam - tisti "stric" me je menda v vseh petih minutah, kolikor si je vzel casa zame, enkrat pogledal v oci. Sploh mi ni nic povedal, razen, da pridejo izvidi po posti. Je sestri samo narekoval, kot, da mene ne bi bilo pol metra stran. :zmeden: Se bolj pa me jezi, ker me je v bistvu vceraj se zacel kriz bolet in v jajcnikih spikat, kot da je O, on pa je ni videl.
Sicer pa sem imela od prejsnjega cetrtka taaako guzvo, da nisem niti uspela vsaki dan na neta it, ko pa sem, sem pa samo na hitro prebrala.

Sicer pa sem jaz za srecanje 8., ker bomo 9. najverjetneje imeli podbiranje. Bi vas bilo fajn spoznat v zivo. Ce pa ne, pa na naslednjem srecanju mogoce. Hmmm, kje pa?

No, cestitke vsem novim noseckam, ostale pa se ne damo - pridno :sloncek: !!!

Lep dan,

:miska:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ZA NAS 112. nadaljevanje)
30.9.2004 10:22:00   
koala
Hojla!!
Anitka pa ne bit žalostna, ker če si žalostna ti, pol je ves ta forum tudi žalosten, saj si naša gonilna sila!! Za srečanje pa mi je čisto vseeno kdaj bo, bom ostale stvari tako zorganizirala da definitivno pridem!!!

Ja Tia, pa boste res prišli trije z prekmurja na srečanje, joj kako sem vesela zate!!! :bravo: :bravo: punca, no pa atija ne smemo pozabit!!!

Klarisa mislim na vaju z pikico in držim pesti za vaju pa še enega :angel: da vaju čuva! Držita se, da bo kmalu novička o :modri: ali :roza: ali + kakorkoli, samo da bo!!!

Pia73, zate pa sem tako vesela da ti sploh ne morem povedat, le pridno počivaj, pa upam, da boš zdaj uspela na srečanje prit!!

Bambi, ku ku a si se med sodnimi spisi zgubila, ti samo povej te pride reševalna ekipa iz RR reševat!!

Lučka* ti se pa ne daj in tako kot sem ti v nabiralnik odpisala, le javi se še!!

No soborke jaz sem OK pridno :sloncek: :sloncek: :sloncek:!
Pa na :modri: ali :roza: ail +!!

Koala

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   ZA NAS 112. nadaljevanje)
30.9.2004 11:43:14   
špelin@
Draga moja dekleta, zadnja dva tedna sem bila cele dneve polno zaposlena in šele zdaj spet kukam na forum ;)

Poooooočasssssiiiii se bližam dnevu D - ko naj ne bi bilo M... Zdaj spet mislim na to, čeprav se pretekla dva tedna skoraj nisem spomnila - mogoče je bilo bolje tako, ker nisem bila pod psihičnim pritiskom bo/ne bo ;)

Prijazne pozdravčke pošiljam vsem, skupaj z veselimi sončnimi žarki, ki so ravnokar prikukali tudi do mene :rozica::rozica::rozica:

:angel:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   ZA NAS 112. nadaljevanje)
30.9.2004 12:07:43   
tia
Hoj,

naj se še tukaj na hitro oglasim,res sem vsa presrečna,če je ta rahla druga črtica to kar si naj bolj želim.Samo ,da se bo vse dobro končalo,eno slabo preiskušnjo imam že za sabo.

Anitka ne bodi žalostna :(,kot je že Koala napisala potem je celi RR žalosten,vpliva na nas.Oglasi se mi kaj!!

Koala na srečanje ne bomo prišli trije ampak štirje,tudi Anitki bo naslednji mesec uspleo,že ta mesec ji je malo zmanjkalo,tako da bo naslednji mesec sigurno v 9nebesa.

Pia73 ne morem napisati kako sem vesela zate,da se je vse skupaj dobro kaončalo,sedaj pa HUPA CUPA :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:,PA POTEM NA :modri:.Z a vsakim dežjem pokuka sonce.

Neni tudi tebi želim,da vama uspe v prvo,že sedaj držim pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:.

Klarisa tebe in :duda: pa naj čuvajo :angel::angel::angel::angel::angel:,pazi se,pa poročaj končno je uspelo.:rozica:

Bami ku ku ,res kje pa se ti skrivaš?

Pika74 ,SimonaS in vse ostal ,ki v teh dneh poačsi prehajate v ne M.,naj se vam želje urasničijo ,seveda :modri:.


Tako ,sedaj grem malce počisti,kar se počistiti da,pa se še kaj oglasim.

LP

Tia
:love:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   ZA NAS 112. nadaljevanje)
30.9.2004 12:44:40   
bambi
Evo na hitro se javim, da potrdim svojo prisotnost, potem pa hitro na učenje, ker jutri je velik dan - izpit.

Anitka glede srčanja pa bi jaz lahko 09.10., 08.10. pa ne morem ker imam zopet izpit in to popoldan.

Sem zelo vesela za Tio, jaz pa ne razmišljam več toliko o :modri:, mogoče zaradi učenja in drugih obveznosti..... malo sem se skulirala, mogoče je to samo ta mesec, ampak nekako mi je vseeno če ta mesec bo ali ne, pa še pridni nismo bili :sloncek::sloncek::sloncek: tako kot bi morali bit, ker sem skoz utrujena :(:(:(
Če ne bo letos pa drugo leto, a ne????


Držite se punce in lepo se imejte, pa držite jutri pesti zame

VSem :rozica:
BAmbi

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   ZA NAS 112. nadaljevanje)
30.9.2004 12:52:44   
majana
Punce, pogumno! Mene že cel dan drži pokonci tistih 90 % možnosti. Prav neverjetno, kako ena pozitivna misel vpliva na vse drugo. :bravo:
Me prav zanima, kdaj bomo čakale na M:hudicek:
Jaz npr. 20.10. A je še katera tam okrog?

lep dan še neaprej pa glave pokonci!

majana:)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   ZA NAS 112. nadaljevanje)
30.9.2004 12:58:04   
anadejka
Jap Majana,tut jest je takrat enkrat NE bom pričakovala.Pa upam da bomo tokrat padle v tistih 90%.
A bova skupi držale pestke:miska::miska::miska:;)

Lepe pozdravčke.............andrejka76:rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   ZA NAS 112. nadaljevanje)
30.9.2004 13:05:21   
majana
jaz bi najrajši kar preskočila čas, ker se kar bojim, kako bo s tem čakanjem. Vsaj ob prvi rundi klomifena sem bila prav grozno tečna sama sebi. sicer sem bila takrat dom ain sem imela nekaj časa, zdaj pa upam, da me bo služba zaposlila 100%. Zanimivo, da si želim da služba okupira. Kaj vse človek ne počne v pričakovanju.
Bom pa vmes tudi sem gor kaj napisala!

lep dan
majana

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   ZA NAS 112. nadaljevanje)
30.9.2004 13:27:06   
Lučka*

Veste kaj, vse ampak čisto vse pošljite M:hudicek: k meni, ker jo ta mesec komaj čakam (po HSG-ju).
Lp Lučka

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   ZA NAS 112. nadaljevanje)
30.9.2004 13:56:31   
anadejka
Ja Lučka jest sm ti tut mojo lepo zapakirala in po hitri pošti poslala,tko da jo lohk še dons uporabš.Reklamacij pa ne sprejemam;););)

:sloncek:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   ZA NAS 112. nadaljevanje)
30.9.2004 14:09:53   
Lučka*
Bom šla kar poštarja počakat, da katere ne zgrešim.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   ZA NAS 112. nadaljevanje)
30.9.2004 14:22:55   
tia
Hojla,

Anitka a nisi dobila mojega sms-ja?

Tia

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   ZA NAS 112. nadaljevanje)
30.9.2004 16:44:29   
Bety
Tiaaaaaaaaa ČESTITKEEEE :bravo: :bravo: :bravo:

Kar eno upanje se porodi, da morda sem pa jaz naslednja...ufffffff, kdaj bo to????....

No, v soboto začnemo zopet Klomifen papcat pa do srede, potem tri dni pavza in tri dni veselo na delo
:sloncek: :sloncek: :sloncek:
Z mojim sva se zmenla, da bova hopa cupa vsak drug dan, pa globoko, pa prvo jaz končam potem on, ker baje, krčenje maternice iztisne paglavce ven, pa še za konec eno uro vzglavnik pod rit...pa če to ne uspe, se je pol za zamislit:zmeden:...uffff...to bo kar težko zdržat, pa vsaj do konca O, pol pa po starem...nekako sva navajena kar vsak večer si vzeti čas za nežnosti...

Nekaj me zanima, punce, če vam ni težko mi svetovati...namreč, zakaj naj bi klomifen škodil ženski, razen tega, da je možnost večplodne nosečnosti povečana???? Nekje sem prebrala, da ko poči en folikel, drugi propadejo (verjetno samo tisti, ki so dozoreli)...Kako je s hormonom prolaktinom?!?! in kako veš, da ga imaš preveč??? Ali Klomifen popolnoma ustavi izločanje tvojih hormonov?!?! Zakaj potem nekateri trdijo, da Klomifen deluje še nekaj mesecev po prenehanju uživanja le-tega?!?! :zmeden:
No, hvala za vaše odgovore.

Pa v nove boje...

:rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   ZA NAS 112. nadaljevanje)
30.9.2004 18:20:09   
Darja*
Hallo!

Že prej sem v enem sporočilcu napisala, da

sreča nas nikoli ne zapust,
le občasno odide kam drugam.
in verjemite, da enkrat bomo prišle tudi me na vrsto.
Joj sama sebe mirim in tolažim, da bi bila čim manj živčna za jutri, ampak me živčki zmeraj bolj dajejo.Noč bo verjetno naporna:zmeden::zmeden::zmeden:
In komaj čakam, da je jutri.Danes sem morala v ambulanto še po inekcijo, ki mi jo je dala v ramo in me je neznosno pekla. Ko sem prišla nazaj v službo, se mi je pa kar motlo.
In jutri veliki dan zame?!:bravo::bravo::bravo:
Ob 8h moj dragi da seme, potem gre vse skupaj v laboratorij in ob 13h sem jaz na vrsti.:bravo:
Potem pa čakanje 14 dni, da vidimo, če se je prijelo.
Če se ne bo ta mesec, se bo pa drug al pa potem naslednji. Vem da se enkrat bo. Bom pač pri 50-ih imela dvojčke.:)-:)-:)-:)-
To bo veselje

Srečanje,.......jaz sem za! V Mariboru, samo sporočite kje in kdaj pa se vidimo!

Lep večer vsem RR-jovkam, jutri pa vam javim kako poteka ta inseminacija.

Darja*

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   ZA NAS 112. nadaljevanje)
30.9.2004 18:55:47   
Anitka
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:Hojla!:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

He he, pasem že dost boljše volje in to iz dveh razlogov: - prvi je zaradi naše predrage TIE :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
- drugi pa zato, ker le niste pozabile na naša nadaljevanja "za nas":zajcek::zajcek::zajcek::zajcek::zajcek::zajcek::zajcek::zajcek::zajcek::zajcek:

A ni svet veliko lepši, ko prebiramo lepe novičke? Se mi kar poje. Pa danes sem peljala sestro k eni moji prijateljici, ki je posodila en veeeeeeeeelik kup oblačilc za njenega otročka, ki bo privekal na svet v oktobru. Jupi!!!!!!!!!:sloncek::racka::zajcek::sloncek::racka::zajcek::sloncek::racka::zajcek:

Hej PIA 73 kar naprej s pozitivnimi mislimi. Uspelo nam bo in to kmalu. Mislim, da nam nekdo po Tii pošilja signale, da smo končno tudi me fosilke na vrsti. Jupije.

LENA 76 žal mi je zaradi te rdeče packe, a me se ne damo!Bo pokapirala, da je tečna in se bo raje malo umaknila (za kakih 9 mesecev) in držim pesti :miska: da bo to prav kmalu.

Eh NEŽA 76 sedaj je res skoraj ves svet prehlajen. "Mojim" malčkom palčkom v vrctu skoeraj vsem curlja iz noskov. Bo bolje. In držim pesti, da boš med prvimi oktoberskimi srečkami nosečkami 9nebesa9nebesa

SIMONAS veliko sreče na izpitu v ponedeljek.:miska::miska::miska::miska::miska::miska:

BIBA 77 veš sem premišljevala, da se je morda O malce ustrašila UZ in se je malce skrila pred G;) Tudi zate pestke:miska::miska::miska: Ja srečanje pa se organizira Mariboru in sicer najverjetneje spet kar v Europarku.

In KOALA na tvojo pomoč itak računam. Pa še naprej pridno telovadita :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Tudi midva bova. ;):sloncek:;):sloncek:

ŠPELIN@ pestke tudi zate :miska::miska::miska::miska::miska: pa čim manj obremenjevanja. Pojdi ven na zrak, sprosti se in le pozitivne misli.

TIA tvojega SMS-a žal nisem dobila. Sem te pa malo prej klicala, pa se nisi oglasila. Morda bomo šli na srečanje res že štirje, če bo v sredimi meseca ;) Če ne pa gremo najmanj štirje drug mesec.

BAMBI veliko pestk :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: za jutrišnji izpit. In ja drugo leto bomo že vse po vrsti rojevale in držale v naročjih naše :duda::duda::duda::duda:

MAJANA jaz pa tokrat čisto zares M ne čakam 18.10. Naj si ne drzne :grrr::grrr::grrr::grrr: hoditi okrog mene, ker jo bom čez kolena.

BETY ti pa pridno papcaj Klomifen, potem pa veselo na delo :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Gelede Klomifena pa ti ne znam nič pametnega napisati, ker nimam še nobenih izkušenj z njim.

DARJA* tudi tebi veliko sreče jutri in potem čez dva tedna :modri::duda::roza: In res enkrat bo že, če ne prej pa pri 50-ih - saj se hecam, bo že veliiko prej. Pri petdesetih bomo že skoraj babice.

KLARISA drži se :angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica:



Ja še malce besed o srečanju. Predlagala bom nekaj datumov, ve pa malce napišite kateri bi vam kaj ustrezal.
- petek, 8.10.
- sobota, 9.10.
- četrtek, 14.10.
- petek, 15.10.
- sobota, 16.10.

Malce premislite, jaz bom zapisala pa bom skušala najti najboljšo varianto. Lahko tudi kateri drug dan, razen ob torkih ne, ker ne morem.

Čav bav,

Anitka:metulj:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   ZA NAS 112. nadaljevanje)
30.9.2004 21:16:03   
meeryana
Pozdravljene punce....Anitka ti pa posebej, ker tako lepo skrbiš za nadaljevanja :)
Jaz sem ta teden bolj v gužvi, danse se mi pa zdi, da sem zbolela. Nahodna sem, glava me boli, grlo, kašljam....upam, da ne bo kaj hujšega.
Avto je super, res sva zadovoljna. :bravo:

A veste, da sploh ne vem, kdaj ne pričakujem M:hudicek:??? Moram točno pogledat...čisto sem pozabila na to....pa ker imam tako natrpane dneve sva tudi bolj malo :sloncek::sloncek::sloncek:.....tako, da ta mesec ni ravno nekih šans.

Bo pa naslednjič, ne? Nič, grem sedaj pogledat kdaj gremo v novi boj :)

Lepo vas vse pozdravljam in želim vse naj novim srečkam, nam bodočim pa čimprej 9nebesa nebesa!!!
:zajcek::zajcek::zajcek:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   ZA NAS 112. nadaljevanje)
1.10.2004 11:15:01   
Pia73
Držim pesti!!!:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: Držim pesti!!!

LP Pia73

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?