|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   neumno vprašanje?
30.9.2004 17:26:46   
svetlana1
Sem tudi nova na RR. Zadnja 2 dni redno visim na tem portalu tema: zanositev, ovulacija, tako da mi je postalo zelo zanimivo brati vaše debate.
Zelo rada bi se vključila v vaše pogovore (branje).
Pred tem pa imam eno neumno vprašanje: namreč, z možem tudi delava na tem da bi zanosila, vendar nama ne rata, moje vprašanje pa je: Ali mora tudi ženska doživeti istočasno ali prej ali kasneje orgazem, da bi prišlo do oploditve jajčeca?

lep pozdrav
Svetlana
Neposredna povezava do sporočila: 1
   neumno vprašanje?
30.9.2004 17:44:43   
Teni_
Pozdravljena. Orgazem ni pomemben za oploditev.

Upam, da vama in vsem ostalim čimprej uspe in zagledate :modri:.

LP,
Mojca:rozica:

(odgovor članu svetlana1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   neumno vprašanje?
2.10.2004 17:01:13   
svetlana1
Vsem najlepša hvala za odgovor, sem ga že vedela vendar sam hotela da mi to še nekdo potrdi.:)-:)-:)-

Z možem se trudiva na zanositvi že od februarja tega leta, nisem še bila pri ginekologu zaradi tega, grem pa zdej naslednji teden. Upam, da mi bo kaj svetoval ali pa prepisal kakšne tablete.
Prvič sem slišala za ''klomifen'' tukaj na RR. Zato sploh ne vem čemu služi. Prebrala sem pa, da je dostim pomagal do zanositve, upam, da bo tudi meni.:sloncek::sloncek:
Vsi mi govorijo, največ pa moj mož, da ne smem razmišljati o tem, ampak kako ne razmišljati o tem, ko mi je pa to največja želja. Dosti punc poznam svojih let, ki imajo že otroka in ko jih gledam sem po eni strani ljubosumna, ampak ne v takšnem smislu, da jim ne bi tega privoščila ampak v takem, da zakaj še jaz ne morem uživati take sreče.......
Dosti je za zdej.........
Punce se beremo,......

(odgovor članu svetlana1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   neumno vprašanje?
3.10.2004 11:48:20   
čaki
Jaz sem dvakrat zanosila s klomifenom, pa je zmer ratal:duda::duda:. Dobiš ga pa samo za 3 mesec:zmeden:e, nič več tako mi je rekla moja g. Ona pravi, da je to čudežno zdravilo- ženske ga samo v torbici nosijo pa je že noseča. :love: :sloncek: Vprašaj malo tvojo g. naj ti to stvar razloži. Veliko sreče!!! :metulj:

(odgovor članu svetlana1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Najbolj ujemajoči astrološki pari so ...
V članku preveri, kateri so najboljši kozmični ljubezenski pari.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?