|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali je res???
7.4.2007 23:21:06   
_Beky_
zivjo punce te dneve pa imam res tezave pisala sem vam ze da sem dobila prekmaluuser posted image in me je to zelo skrbelo saj se je res ulila kot iz skafa nato sem pisala gin.Pusenjaku in ta mi je odg.da je mozno da sem imela splav da nej naredim test je to mozno zadnjouser posted image sem imela 20.3 zdaj pa sem jo dobila 5.4. pa se ce ksna ve kako izgleda spontani splav bi bila zelo hvalezna za vase odgovore jutri zjutraj pa bom sla v dezurno da bom videla kaj mi bodo povedali ce prov bi zelela da semuser posted image nimam vec upanja bojim se da mi bodo rekli da je bil to splavuser posted image user posted image .hvala vam v naprej za vase odgovore lepe praznike pa velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vam zelim.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ali je res???
7.4.2007 23:34:17   
pikica13
Jaz sem imela splav  (v 11. tednu) tako, da me sploh ni nič bolelo, nisem se slabo počutila in nič skrb vzbujajočega. Začutila sem samo kot bi imela m, šla na wc in opazila kri (ki je tudi ni bilo veliko). Ko sem prišla do bolnišnice (cca 20 minut), o krvi ni bilo več ne duha ne sluha. Na uz pa žal več ni bilo videt utripa in so mi naredili abrazijo. Mi je rekla G da bi se tudi samo sčistilo, če mi tega ne bi naredili oni.

Dosti sreče ti želim, pa čim prej pojdi do G.
Lp

(odgovor članu _Beky_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ali je res???
7.4.2007 23:42:48   
_Beky_
zivjo pikica hvala ker si mi se zaupala res nevem kaj bi to lahko pomenilo naj ti povem da sem tudi jaz imela abrazijo v 8 tednu vendar meni je rekel gin.da ni videti utripa in ko sem ga vprasala kako to mi je rekel da pac mati narava poskrbi zato da se taka nosecnost nebi nadeljevala za spremembo od tebe mene ta user posted image ki jo imam sedaj zelo boli imam bolecine v krizu pa tudi trebuh me bolisamo cudno pa se mi zdi kako to da mi je rekel gin. pusenjak da naredim test ali se tudi ce splavis pokaze da si bila noseca oprosite mi ker imam taka vprasanja vendar se ne spoznam in bila bi vam hvalezna ce bi mi odgovorile hvala v naprej rada vas imam!!!

(odgovor članu pikica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ali je res???
8.4.2007 0:22:31   
kobacaj

Tudi jaz sem imela SS v 6. tednu nosečnosti, sem imela pa tako kot ti, močne bolečine kot pri hudi menstruaciji in kri je tekla kot iz škafa močneje kot pri menstruaciji. Sem pa takrat ravno naredila test, ki je bil pozitiven, nato pa čez dva dni kar na lepem ko sem šla na WC najprej majhen krvav flek nato pa vse močnejša krvavitev. Test na nosečnost pa pokaže še nekaj dni po SS, ker je beta HCG še prisoten, vendar začne postopoma padati. Tudi jat sem šla na urgenco in niso nič videli na UZ, samo beta HCG v krvi je bil pa še prisoten.  Čez dva dni pa sem mogla ponovno na kontrolo krvi in je HCG že začel padati (bil je sum na izvenmaternično nosečnost, zato je bil to dober znak).

(odgovor članu _Beky_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ali je res???
8.4.2007 0:26:49   
_Beky_
zivjo kobacaj se eno vprasanje mam ali moras u bolnici ostat ce imas spontani splav ali te posljejo domov ker jest sem se odlocila da grem jutri k gin.na pregled pa upam da bom kmaluser posted image user posted image user posted image user posted image kakor tudi tebi zelim da zagledas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala v naprej za odgovore rada vas mam 

(odgovor članu kobacaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ali je res???
8.4.2007 0:32:33   
kobacaj

Ja mene so poslali domov, ker ni bila potrebna abrazija, ker sem tako močno krvavela, da se je samo ščistilo, dali so mi samo Ergotyl kapljice za krčenje maternice in me poslali domov. Veliko sem počivala, ker sem bila zelo izčrpana tako fizično kot psihično. K sreči sem čez tri mesece ponovno zagledala user posted image in zdaj imam rok čez 6 tednov (upam, da bo do takrat vse v redu). Tudi tebi želim vse najlepše in najboljše.

(odgovor članu _Beky_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: ali je res???
8.4.2007 0:38:54   
_Beky_
o kobacaj nisem vedela cestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa da bos imela lahek porod to ti zelim iz dna srca mene samo skrbi to da ce je to ze drugi splav enega so mi scistili z abrazijo ta pa je zdaj spontani res nevem ali bom gdaj tako srecna kakor ti res zelim ti vse naj naj 

(odgovor članu kobacaj)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: ali je res???
8.4.2007 0:42:11   
_Beky_
aha kobacaj pa se to ali poznas kasno bolj metodo za zanositev vse prov pride karkoli bi mi povedala npr.koliko casa si rabila da si postalauser posted image user posted image si kaj jemala  itd ce ni prevec osebno vprasanje bi bila zelo vesela tvojega odgovora hvala ti v naprej

(odgovor članu _Beky_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: ali je res???
8.4.2007 0:46:15   
kobacaj

Najlepša hvala za lepe želje. Tudi jaz sem tako mislila kot ti pa se mi je nasmehnila sreča, tudi tebi se bo boš videla, čimprej ti želim user posted image in čimprejšnjo user posted image , samo pozitivno misli, pa bo!

(odgovor članu _Beky_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: ali je res???
8.4.2007 0:55:25   
kobacaj

Prvič nisem zanosila več kot eno leto (ker delam na sevanju sem pač to imela v glavi, da ne bom mogla), drugič pa že tretji mesec, je pa res da sem zanosila na dopustu. Nisem jemala nič posebnega, ker pa sem imela precej zmešane menstruacije tudi nisem vedela čisto natančno kdaj imam ovulacijo, zato je bila druga user posted image nepričakovano pozitivno presenečenje.

(odgovor članu kobacaj)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: ali je res???
8.4.2007 12:08:29   
Blejka26
no jaz vsekakor upam da to ni splav,ampak...ne vem no.sploh pa če si bejbiko res želiš...sporoči nam kako se je izšlo

_____________________________

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu kobacaj)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: ali je res???
8.4.2007 22:25:12   
Jutra
SS sem imela v 6 tednu. Je ZELO drugače od M. Veliko sluzi, krviuser posted image
Zgodilo pa se je v bolnici, ni bilo potrebno delati dodatnega čiščenja, ker je že moje telo opravilo svoje.

Naj pa ti povem, da je SS velika sprememba za telo. Jaz sem imela po njem mesece in mesece takšne bolečine v križu, da mi je bilo za umretuser posted image   Sem šla na vse mogoče preglede, terapije... Ob takih bolečinah sem se tudi bala spet zanosit. Nazadnje pa me je mojih muk rešil osteopat.user posted image

_____________________________

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu _Beky_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: ali je res???
9.4.2007 11:46:49   
_Beky_
zivjo punce!Naj vam povem da sem bila vceraj pri gin.Vse je  v redo gin. mi je rekel naj to vzamem kr tako da je bila to ena prezgodnjauser posted image user posted image ter da je vse uredu in da ni SS zelo sem bila vesela ker ni SS kar odleglo mi je to lahko uzamem kakor ena najbolj mocna in najbolj boleca user posted image res se nikoli nisem imela takeuser posted image punce moje vse je enkrat prvic a ne hvala vam vsen za posporo ter odgovore zdaj pa naprej veselo na delo delatuser posted image user posted image user posted image zelim vam velikuser posted image user posted image user posted image .

lep pozdrav!!

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?