Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Še na tricikel ga komaj spravim, kaj šele kam drugam.
, še dans zjutri je jamral. Pa sploh ni tak hudo, ampak ker je bila malo kri je pa že groza al ne? Sploh ga nisem navajena na jokanje, še zadnjič ko je stopnice sprobal ni jokal. (se je skotalil čez 5 stopnic).
- ta je za vse vas. 
, pa me zanima kako ga je Ana sprejela. Oz. če je kaj ljubosumna med tem ko ga ti previjaš in hraniš. Mene je najbolj strah tega. Naš Aleks zna biti včasih malo grob in še posebej rad praska oz udari po obrazu, čeprav je vedno NE in tud pokazala sem mu kako to mamo in atija boli. Upam, da bo nežen z našo pikico, zdaj je dobil celo na izbiro med najinim spiskom da izbere ime (ja še vedno nismo zbrali 100% kandidata med imeni), samo da bo on najbolj pomemben.
, dobila sva Ospen, v torek se pa moreva prit pokazat. Upam, da bo potem lahko šel v vrtec, ker sem že full utrujena od njega. Sploh se mu vedno doma ritem podre in hodi spat ob takih urah, da se ti
(včeraj je šel spat ob 11.30 zvečer, crknila sem skor zraven njega, pa še full dobro potico mi je uspelo spečt.
, pa se ji je dalo dopovedat, da to samo Žiga lahko). Še ni rekla, da ga moram dat stran in vzeti njo. Jo pa moram ful pazit, ker nima občutka, koliko ga lahko prime. Ona bi ga skoz božala, lubčkala,.... ampak povsod - po glavici, očkah,... vlekla za roko ali nogo. Ne morem je nič izpustiti izpred oči. edino, kar sem negativnega opazila ob prihodu