Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Poleg tega so sedaj seveda prazniki in nobeden ne dela in mi čakamo im čakamo, sem namreč na bolniški in moram strogo biti doma, res je težko. Potem pa preberem na forumu dr. Pušenjaka, da če poleg cist ni ostalih nepravilnosti pojav cist ne pomeni nič. Če pa bi se pojavila še kakšna nepravilnost pa greš na AC. 
so našli dve, vsako v svoji polovici možganov, kar naj bi bilo še slabše. Meni so rekli, da lahko ciste same od sebe izginejo in nič ne bo narobe, lahko pa ciste nakazujejo trisomijo 18. Mene je kap! No, na koncu se je izkazalo, da sploh nobenih cist ni več v možganih, ko sem imela čez 14 dni kontrolo pri dr. Cerarju (ravno tako sem morala dolgo čakat, ker so bile počitnice vmes in s tem dopusti) v porodnišnici. On je trdil, da je moja G to z nečim zamenjala, samo tudi jaz kot laik sem opazila veliko razliko na UZ glavice prvič in drugič, tako da so očitno izginile. Moja nuhalna je bila odlična, pa tudi nobenih drugih anomalij ni bilo najti pri
. Mi je rekel, da je izginila ali pa so gledali napačno.
.