Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. vprašanje pa je kje jo ustanoviti. s "high need children" kot temu pravi dr. Sears,je težko hoditi po Sloveniji. Sem pa prepričana, da smo mame (in očki) po celi Sloveniji s podobnimi izkušnjami. Tako da je forum (za enkrat) kar pripraven. Veliko pozitivnega vsem...
Kar pa mi je najbolj padlo v oči pri zgornjem opisu je: "Ko jim ponudite kaj novega, tega ne sprejmejo takoj, potrebno je veliko poskusov." Medtem ko vsi ostali so navdušeni nad novimi igračami, se Ema kar spusti v jok. Koliko poskusov je bilo potrebnih da je šla na travo, v pesek, itd. Ko pa se navduši nad tem pa je ne spraviš več stran. Da ne govorimo o hrani... Res pa je polna čustev in zelo dobre volje če je po njeno.... Jaz bi se tudi pridružila takemu klubu, pa sem malo daleč... Si bom pogledala če obstaja kaj takega tukaj za naš "spirited child".
)
!!