|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bodoči prvošolčki, nabava
14.5.2007 0:12:54   
tipajaz
Živjo,
ali ste že imele uvodni sestanek za prvošolčke?
Kaj so vam povedali, kje boste nabavile del. zvezke, torbe in podobno?

Nam so prvo srečanje obljubljali v maju, a zaenkrat je še vse tiho.

Zanima me še nekaj; na morje gremo pred in po sezoni, kaj bi naredile ve, bi šle na morje prvi ali drugi teden v septembru ali sploh ne bi šle,
skrbi me glede uvajanja, da ne bo moje sramežljive deklice še bolj sram?

Hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bodoči prvošolčki, nabava
14.5.2007 1:07:09   
korajža
oj, vprašaj svetovalno,
pri nas bo sestanek junija, učbenike boste dobili v skladu, delovne zvezke v DZ, akcije so julija,
morje - nima veze, saj greste za en teden, saj nekaj bodočih sošolcev že pozna, ne,
ma, ni panike, starši imamo večjo tremo kot prvošolci,  user posted image


_____________________________

WTF

(odgovor članu tipajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: bodoči prvošolčki, nabava
14.5.2007 7:49:44   
Marogica
Mi še nismo nič dobili, kdaj bo kakšen sestanek, tako, da še nič ne vemo.

Jaz prvo leto ravno ne bi šla kar na začetku šolskega leta na morje. Otroka prikrajšaš za "uvod" na šoli...

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu korajža)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: bodoči prvošolčki, nabava
14.5.2007 9:29:22   
dulcinea
Kot učiteljica odsvetujem morje prvi teden v septembru. Otroci se takrat spoznavajo. Bolje bi bilo, če bi šli potem naslednji teden. Ali pa letos mogoče še najbolje, če bi šli pred počitnicami.

LP, D

_____________________________

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: bodoči prvošolčki, nabava
14.5.2007 14:32:34   
tipajaz
Hvala, torej je res treba premisliti, ali se splača zamuditi "uvod", čeprav hči hodi v vrtec in zato pozna bodoče sošolce. 

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: bodoči prvošolčki, nabava
14.5.2007 22:33:28   
Gina
Zdaj si pa ti zamisli, da zamenjaš službo, potem greš pa takoj drugi teden na dopust? Jaz ne bi tega svojemu otroku naredila. A je tolk nujno iti sept. na dopust, mislim a je to taka strašno huda želja?

Kje nabaviš, je popolnoma vseeno. Sestanek boste sigurno še imeli, če ga še niste, oz. boste na nek način obveščeni o vsem, kar je potrebno.

(odgovor članu tipajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: bodoči prvošolčki, nabava
15.5.2007 22:55:28   
tipajaz
Gina,
glede dopusta, hja, taka huda želja obstaja  s strani otrok in moža,
ki dela vso sezono, tako nam morje predstavlja edino varianto, kjer izginemo za nekaj časa in smo čisto in popolnoma sami ter utrjeni pričakamo jesen in zimo.

Asociacija z novo službo je dobra.

Upala sem, da mi bo kdo napisal kje kupuje kvalitene torbe in ostale potrebščine, a bo to naloga, ki jo bomo morali rešiti sami,
ali pa bom na sestanku izvedela vse in še več.

user posted image


(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: bodoči prvošolčki, nabava
17.5.2007 7:35:07   
Taja Nagaja
Pokliči na šolo in vprašaj kako je  s seznamom potrebščin. Glede torbice - vprašaj, če bodo stvari noslili domov, puščali v šoli.. Kar pa se tiče dopusta: veliko je odvisno od otroka. Mogoče je res škoda, da zamudi svoj prvi šolski dan, po drugi strani se je pa že zgodilo, da je kdo zbolel, tako da...user posted image Veliko sreče pri odločitvi user posted image , ki ni lahka. 

(odgovor članu tipajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: bodoči prvošolčki, nabava
17.5.2007 21:51:47   
Gina
Lahko ti povem za zvezke...meni se zdijo zelo kvalitetni zvezki od Mapeta - "Tako lahko" se imenujejo, vse prodajalke vedo zanje, vendar je res, da zelo držijo ceno, so pa malce večji format v širino pri malih zvezkih, zato je treba primerne ovitke kupiti poleg. Je pa res, da prav te konkretne zvezke že velikokrat učiteljice naročijo, opz. napišejo na seznam. Voščenke se meni zdijo daleč najboljše od "duga" firme. Zdaj se drugače imenujejo, pa se ne spomnim več, ampak če rečeš duga, bodo vedeli. So ravno prav mehke in se odlično piše z njimi ali barva, packajo pa ne. za barvice ali flumastra ne bi delala reklame, ker še nisem odkrila resnično najboljših. Sama kupujem pri Waldorfski šoli njihove ta debele barvice. So boljše od vseh jolly barvic, vendar se ne dobijo vedno, včasih jim jih zmanjka. Tam lahko tudi njihove voščenke vzameš iz čebeljega voska, tiste so resnično odlične, še boljše od, zdaj sem se spomnila- duga je zdaj leonhardi ali nekaj takega podobnega. Ko kupuješ barvni papir, kolaž, poglej, če ni notri kakih zamolklih in neuglednih barv, tudi take prodajajo. Pri temperah je najboljše osnovne barve kupit v vsakem primeru. Se pravi, če ima notri karmin rdečo namesto kake spekedrane rdeče, ki se je mešat ne da, si kupila ok, pri vseh osnovnih barvah je fajn, če je notri osnovna različica barve - amapk to se v prvem razredu tolk človek s tem ne ukvarja - vendar je to razlika med temperami, kakšno različico barve ti prodajo, pa se potem lahko otrok še tolk trudi, pa ne bo dobil prave barve ven, če še tako meša in meša...
Čopiči so poglavje zase. Tisti, ki so ponavadi zraven vodenk že v paketu, so večinoma za v smetnjak, ker so neuporabni, razen za kak lak nanašat preden vržeš čopič proč. Čopič mora sam zavzeti pravilno obliko, ko ga pomočiš v vodo, ne pa da ne dobiš špice ali da po možnosti kocine ven letijo. Širok čopič je namenjen barvanju celega lista, zato naj bo širok, ne pa čisto ozek.Tako da če kupite otroku zanič čopič, se bo revež matral in matral, pa še vse bo šarasto in nenatančno, ker nihče ne more s takim kolom risat, pa še ščetine mu po možnosti letijo na list v vodi namočene. Lepilo je veliko vprašanje. Če kupiš v stiku, bo čez 14 dni suh, neuporaben. Če kupiš tekoče lepilo, bo malo bolj neroden otrok v enem šusu zalepil cel zvezek....jaz vseeno kupujem ta malim otrokom stik, malo večjim tekoče. Škarje naj bodo takšne, ki režejo. Radirka mehka in ne sme strgat zvezka ali puščat barvnih sledi. Plastelin naj bo tak navaden, kot smo ga imeli pred 30. leti, ker če je premehek, se potem rad posuši. Ravnil, šablon lahko kupiš več, ker stanejo pol evra, zlomijo se pa zelo zelo hitro. Če te še kaj zanima, pa vprašaj....lp

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Mesec rojstva lahko vpliva na poklic tvoje...
Si vedela, da mesec rojstva, v katerem je rojen tvoj otrok, lahko vpliva na njegov poklic?
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?