Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Zato, ker zna delat in zna uživat. Zato, ker je v življenju veliko dosegla in ker me je naučila, da obstaja pot tudi takrat, ko si že čisto obupal. Zato, ker me je naučila, da se moraš imeti rad.
. Marsikaj sem se naučila, velikokrat v kakšni situaciji v mislih poiščem odgovor kakšne uporabnice-uporabnika
. Pri delu Jane Goodal, v odnosih pa - kaj pa vem, od vsakega malo. V potrpežljivosti do bedakov moj fant, v idejah in tem, da se mu še kar vedno vse da, moj oče, v zanesljivosti oba, v disciplini bi lahko bila moja mami, vendar si ne želim bit tako kot ona - disciplinirana, vendar če ji urnik porušiš, je pa konec vsega - sem bolj po očiju glede tega;) V pameti Einstein. V pogumu Vinetou. V samosvojosti Ronja, razbojniška hči... V razmišljanju Sidarta. V moči Pika Nogavička. Sploh so v gl. moji vzorniki nerealne osebe, ugotavljam, mogoče me zato majo za čudno včasih
...