|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko tekočine
23.10.2004 22:26:12   
NinaŠ
Zanima me koliko spijejo vaši drobižki? Anže je star 7 mesecev in pol (skoraj) in se mi zdi da bi moral piti več. Čez dan uspe poleg 1x dojenja (5 minut) spiti le slab deciliter čaja. Res da se ponoči nažlampa mojega mlekija 3x do 5x na noč se mora mojat, vendar me vseeno skrbi da dobi premalo tekočine.
LP :kava:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   koliko tekočine
23.10.2004 22:47:44   
M&P
Pošlataj ga na vrhu glavice, tam je ena točka, nekej na f se ji reče, sem že pozabla. Če ima tam fejst vdrto, pomeni, da je žejen. Če ne je pa ok.
Moja je stara 4 mesece in spije približno od 200-300ml čaja na dan. Odvisno od dneva. Samo jaz je ne dojim, ampak sva na umetnem mleku. Dojeni otroci pa naj bi že z materin mlekom dobili dosti tekočine.
lp, :rozica:

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?