katjandraž
|
Čer! Danes sta oba mrknila že dokaj zgodaj, tako da sem že vse po vrhu pospravila in sebe zrihtala, zdaj pa hitro na RR, preden me možek pokliče. Naša norička je tudi fasala hujšo obliko kot njen brat, ima norice tudi v ušesku, pa v luliki . Zaenkrat je zgleda ne srbi kaj dosti, dobi pa zvečer, preden gre spat, Claritine. Danes se je sicer parkrat zbudila ponoči, vendar ni bilo hujšega. Če po pravici povem, ne vem, a je spala kaj pri meni ali ne . Ima pa tisto prvo norico, ki jo je dobila 2 dni in pol pred izbruhom ostalih, tako grdo krasto, prav luknjo ima notr. Sem 100%, da bo ostala brazgotina. Popoldne, k se je zbudila, je imela tudi čisto solzen uček, sem se ustrašila, da jo ima v učku, samo zgleda zaenkrat ok, drugače moramo k zdravnici. Bom pa na račun noric dobila bolniško in sem rešena službe za zihr za to šolsko leto ! Peli: v Maredi je bilo zdaj par let ful fajn za otroke (pa tudi za starše, seveda), ker je bil na plaži v naselju, kjer smo mi, lokal Macumba, tako da si šel lahko na pijačo, pa kaj za prigriznit je bilo, najboljše je bil pa peskovnik. Zdaj so baje vse podrli, lahko pa da bo do poletja spet kaj. Kdaj pa ti greš dol? Jst še nič ne vem, bi te pa ful rada spoznala, tako da ti bom poslala GSM na ZS, pa se javi, če si tudi ti za to, da se srečamo. Mateja82, za . Pa bosta lahko sprobala, kako je imeti fantka in punčko. Pri nas je ful smešno, k je Ana večji ravbar kot Andraž, čeprav je punčka, mali pa ful nežen in občutljiv. Se mi zdi, da me bo zanj bolj skrbelo, kako se bo znašel v življenju kot za Ano, pa čeprav je fant. Tananejka, no, samo, da ste boljše! Kje ste pa ostale čvekice? Se vidi, da še nisem v službi in da sem brez moža, k skoz tuki gor visim . Samo še 6 dni, pa bomo za 3 tedne spet popolna družina!!!
|