|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Branje po porodu
11.6.2007 6:47:39   
puncica
Pa kakšne neumnosti? user posted image user posted image Sej je punca vprašala kakšne so naše izkušnje, sama pa verjetno zase najbolje ve kaj bo naredila.

_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Branje po porodu
11.6.2007 7:04:53   
moci
jaz pa kar nekaj časa nisem mogla normalno brat in dolgo biti za računalnikom, ker so me zelo pekle oči. mislim, da ti telo samo poveuser posted image

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Branje po porodu
11.6.2007 7:56:40   
Nyah*
Punce, tocno tako, vsaka zase najbolje ve, kako in kaj je zanjo dobro. To niso vraze, nekaj je na tem (ce izzvzamem umivanje las sevedauser posted image ). Oci med porodom dokazano trpijo in poznam vsaj 2 mamici, ki imata sele od poroda naprej dipotrijo, prej sta videli super. Tako da, to v nekaterih primerih drzi.

Seveda poskusi brat, pa gledat TV, pa ce vidis, da ti skodi, pac tega ne pocnes ane. Jaz sem lahko brala takoj, me ni bolela glava, pa imam kar visoko dipotrijo.

Odvisno od vsake posebej torej.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Branje po porodu
11.6.2007 15:47:40   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: Slončica

Spet neke vraže..in zakaj ne bi smela obremenjevat oči?A si rodila z njimi al kej ne vemo?


Še nisi slišala, da se je ženskam, ki so slabše vidle, s porodom še povečala dioptrija? No ja, tudi z očmi rojevaš, ja. S celim telesom. In zakaj babca reče, da imej zaprte oči, ko potiskaš ven?
Tudi sama mislim, da je 6t pretiravanje, nikakor pa to ni nobeno smiljenje samemu sebi, kot je ena napisala.

Se v celoti strinjam z zgornjim postom user posted image Vsaka ve zase, nogica je pač vprašal za izkušnje, ne pa koliko se nas s tem strinja in koliko ne.

< Sporočilo je popravil Naja3 -- 11.6.2007 15:48:38 >

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Branje po porodu
11.6.2007 20:10:24   
Slončica
Ne bit tko našpičene dame,moj način izražanja je pač oster in sem oseba ki pove direktno in včasih na mal oster način..hotla sem povedat da je to čisto pretiravanje in kokr ste vidle mam tud sama dost visoko dioptrijo in tega ne obešam na veliki zvon,pač slabo vidim,nosim leče in se ne izpostavljam..in ja večina "navodil" za mlade mamice so ene brezvezne vraže in od tega ne odstopam.In ja priznam da oči trpijo pri porodu,sam 6 tednov po porodu pa so v normalnem stanju.A na prvem G pregledu po porodu tud vprašajo če že kej berete al pa tv gledate?Tebi nogica pa svetujem da sama pr sebi vidiš,če vidiš in če vidiš pol vidiš al boš brala al ne boš brala..

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Branje po porodu
19.6.2007 17:32:43   
Anonimen
No sem se šele danes znašla tle gor, pa vidim, da ste me na veliko zasule z odgovori. Hvala vsem za dobronamerne odgovore. Nisem pa hotela tle gor odpret ene teme, kjer se bi spet našel nekdo, ki bi povzročil prepir. Tega se mi zdi, da je na RR preveč.

Ne nisem ena občutljivka in do danes tudi nisem imela problemov z očmi. Sem pa ugotovila, da po porodu zelo težko dolgo berem, ker me prične bolet glava, megli se mi, kar dvojno vidim... No vse to sem povezala s porodom. Sem pa res že v nosečnosti nekje prebrala, da naj bi se pazili z očmi. Vem, da vsi govorijo da naj se pazimo prvih 6 tednov. No jaz sem kar aktivna, ker ne morem počivat, pa tudi dela s tamalo imam veliko - ni mi dolgčas in bi tako visela za računalnikom ali knjigo. Imam pač še obveznosti na faksu, en izpit je šel mimo, ker enostavno je bilo zame po porodu to vse prehitro. Navdušenje nad  user posted image je bilo enostavno preveliko.

Torej hvala vsem za odgovore. Sem pa naredila po svojem počutju in tako kot ste napisale nekatere, da naj ravnam tako kot se pač počutim. Ampak zakaj pa imamo ta forum, če ne ravno tudi za takšna vprašanja, a ne? user posted image

(odgovor članu Slončica)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Branje po porodu
6.7.2007 9:35:57   
lunca2
Meni je v porodnišnici babca rekla da naj ne berem le štiri dni po porodu. Videla je da imam na omarici križanke in revijo zato me je opozorila.

_____________________________

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?