ČebelicaMaja
|
Koliko dobrih novičk! Najprej čestitke Liviji za , pa Barbi, Eyi in Mojčiki za službe Majchika sem se prav nasmejala, ko si opisovala Tio , ker si kar živo predstavljam, kakšna bi bila naša čmrla, ki je tudi tak dobrovoljček... Sicer pa bolnice niso nikoli prijetne, a kaj čmo... je pa dobro vplivalo na Tio tud to, da mamica vidi v vsem tem tudi kakšno smešno ali pozitivno stvar, se mi zdi, da otroci tako dobro čutijo, da je kaj... Pri nas je bila zaradi prodaje stanovanje en teden kar elektrika v zraku in je bila tudi Hana tako sitkana, da smo zvečer samo še dol padli, ko je zaspala... ...en dan ji je uspelo odpret omaro, kjer imamo olje (olivno), se je fino polila z njim, mal razmazala po tleh, za piko na i, se je pa še usedla noter...kaj je še boljše kot to- da je imela nove, "ta boljše" hlače in, da jo je čuval oči- lahko si predstavljate, kako sem bila besna, ko sem prišla domov... sploh mi pa mož ni povedal, ampak sem zvedla tako, ko sem skoraj poletela čez ploščice ... Drugače se pa pridružujem klubu zaspanih staršev, ker tudi mi stokamo, pljuvamo dudo in jokamo ponoči, smo pa naredili tudi že nekaj samostojnih korakov... da ne govorim, kako se pri nas ne moremo držat tistega posta o hoji, ker te tamala kar pograbi za roke in začne hodit, tako, da te dobesedno naprej vleče...in če nočem...joooook.... Aja, pa bili smo na roditeljskem sestanku za vrtec (naša varuška se še vedno ni odločila, al bo pazila nove otroke, ali tega fantka, ki ga ima zdaj - me počasi kar mineva tale privat varstvo...), in smo bli ful prijetno presenečeni_ skupina je homogena- 5 mes. razlike med najmlajšim in najstarejšim, vsi prvorojenci, le eden je četrtorojenec , vzgojiteljica je super, pomočnica tudi... tko da...kaj pa vem...je bil pa zraven en oči, ki imajo fantka že v drugem vrtcu, a ga bodo jeseni prepisali v tega in je rekel- da je bil fantek od feb. samo 15.dni v vrtcu- da je ves čas bolan ( 1 teden v vrtcu, 1 mes.doma) ... tega se pa tud jaz ful, ful bojim, čeprav vem, da moramo dat skozi vse te viroze in bolezni, pa vseeno... ...zdej moram pa še mal delat lep sončni pozdravček...