Nenya
|
Zvezdica, tudi jaz upam, da boš izbrana. Vem kako je, če se vsak dan voziš v LJ in nazaj. Marelica, to z neplačanim dopustom tudi jaz ne razumem, ko bi dali vsaj eno simbolično vsoto, da človek lahko preživi. Tudi ne razumem, zakaj so ta dopust skrajšali, mislim da iz 7 let na 3 leta (nisem čist 100%). Namreč, ne vem kater norc bo izkoristil neplačan dopust, razen seveda, če ne bo res nujno. Tale naša država je res čudna, govorijo kolk naredijo za povečanja rodnosti. Katarina je pa zelo podobna naši Mini, hi hi. Zdaj sicer dela malo manj škode če sem na računalniku, še do nedavnega je pa bila tak škodljivec, da ni za povedat. Vse mi je zmetala na tla, še posebej je imela rada tiste stvari, kjer je lahko naredila največ škode. Pa nobena beseda ni zalegla, ne prijazna in ne neprijazna. Danes sva šla v shoping. Ker je nisem dal spat ob 12h, je takoj zaspala takoj po odhodu od doma in spala eno uro, dokler nismo prispeli na parkirišče trgovine. Sva končno kupila peskovnik. Upam da se bo že jutri igrala v njem. Takoj ko ga je zagledala, je zlezla vanj, kot da bi vedela da bo to njena igrača. Sva nakupila tudi par knjigic z živalmi in otroško kosilnico. Jo je vlačila gor in dol po trgovini, tako da sem takoj videl, da bo to prava igrača zanjo. Šele potem sem ugotovil, da če v rezervar natočiš vodo zna pol tud špricat....ne vem, če bomo to prav pogosto prakticiral. Seveda sva jo pokazala tudi mamici. Moram rečt, da je bla to kar pametna poteza, saj ponavadi Mina dela kažin po sobi in jo je treba stalno nadzorovat. Danes je blo pa tako, da je vlačila to kosilnico gor in dol po sobi non-stop 2 uri. Tko da zgleda, da bo zdaj pri nas Mina kosila, očku ne bo treba skrbet za to . Jutri grem na kongres v Portorož, tako da se ne bomo slišali kak teden. Ne verjamem, da bom imel dostop do interneta, če pa se pa slišmo. Pride en nobelov nagrajenec in sami velepomembni strici in tete, tko da bo to kar velka zadeva. Men se pa v resnici ne ljubi it. Mi je kar hudo, da bom moral pustit Mino doma....ko bi bila vsaj mamica doma, bi bilo lažje. Smo sicer premišljevali, da bi šli dol družinsko in bi potem lahko videl Mino vsak dan. Sam potem sem videl urnik...začnemo že zelo zgodaj, skrbim namreč tudi za organizacijo, stalno so predavanja, zvečer so zmer ene trapaste slavnostne večerje, tko da bi jo blo brez veze s sabo jemat. Ne bi imel nič od tega, ona pa ne od mene. Ok, grem naprej gledat mojo najljubšo risanko.