mojčika
|
Hojla tudi od mene, zdaj pa štartam vse za včeraj, upam, da kaj ne pozabim... Najprej *zvezdica*- ritualov imamo mi precej manj kot prej, saj je moja služba vsak dan po drugačnem urniku in varstvo je iz tedna v teden drugače... načeloma pa zjutraj previjanje, zajtrk, kaka risanka... čez dan res kakor pač pride, tudi spanje, ko je utrujena, načeloma pa od 13-ih do 15-ih, je pa odvisno od varstva, če je pri tašči, gre spat šele ob 14-ih, ko jo ati pobere, zaspi v avtu, spi do 17-ih, to pomeni, da gremo zvečer spat bolj pozno... zvečer pa seveda kopanje, večerja, risanka, umivanje zobkov ob risanki, še malo sem in tja, spanje... Mi pa zadnje čase lahko neumorno gledamo risanke, tudi eno uro bi sedela, če bi ji dovolila Spimo bolj slabo, sploh od cepljenja naprej, menda je to dokaj običajno, seveda potem pride k meni v posteljo... Danes se je zelo žejna zbudila ob 5-ih in hvalabogu zaspala nazaj do 8.00, jaz se ne dam, če se preseda po postelji tudi pol ure, se obrnem stran in prej ali slej zaspi, po 8. uri pa mi tako ali tako takoj pobegne s postelje dol... Imamo nov način izražanja: mam mam je za jesti, mem mem pa za piti Eya mi še vedno jokamo, pa je doma, včeraj in danes so bile krokodilje solze, ko sem odhajala, še vedno moram to narediti na skrivaj... Pri tašči je zelo rada, če pa sem jaz zraven, pa se je ne sme niti dotaknit.... Barba še enkrat čestitke, no ČG boš pa tudi preživela, boš videla... Marelica jok in tolčenje po vratih je pri nas samo za mamo, sem pa razmišljala, mogoče si je vaša deklica izbrala atija, ker čuti, da mama ni sama in da se posveča še enemu bitjecu, pri atiju je pa ona sama in največ Rok v četrtek zvečer grem, ti sporočim... Midve bova čez vikend sami, a bi se kaj dobili v ŠL v soboto, jaz bi se sicer dopoldan na eni kavici okrog 10-ih, a mislim, da to pa vam ne bo kaj pasalo... No mogoče pa... nazaj iz LJ pa se ne bom ustavljala, verjetno bo peklensko vroče, pa še MM bo imela to edino spanje, pa bi rada, da do doma spi...
< Sporočilo je popravil mojčika -- 19.6.2007 15:17:07 >