eya
|
ČebelicaMaja, tudi jaz ne vem,kaj bi naredila na tvojem mestu. Zdaj, ko je Žiga ravno v fazi uvajanja in je vse skupaj precej strsno, si mislim, da tudi če dobimo vrtec, bi ga kar tu pustila, da ne bo treba še enkrat spreminjat okolja. Pa manj bolezni bo, če bo v manjši skupini. Po drugi strani ga pa itak nameravam dat v vrtec najkasneje naslednjo jesen in se bo tako mogle privajat. Pa v vrtcu imajo boljši program kot te domače varuške. mene tudi verjteno še čaka ta dilema... Miaxxx, kaj pa če daš malemu samo trak čez ušeska, kadar močno piha? Mi pa ponavadi damo kar klobuček na glavo, tak malo večji, mu malo zaščiti tudi ušeska-aja, no, saj to je ta klobuček, ki ga ima Žiga na avatarju. Miaxxx, kako že daš te tabletke-jo poliže ali jo zdrobiš? Jaz sploh ne vem, ali naj mu dajem, ali ne Pri nas je pa izraz za jesti am-am, za piti pa pu Maychika, a veš, da je moj z mule snel že zadnji del prve sezone PBja in prve tri dele 2. sezone? Se mu ful mudi pogledat Samo ni našel slovenskih podnapisov, tako da sva zdaj gledala angleško verzijo s kitajskimi podnapisi A sploh obstajajo verzije s slov podnapisi? A res, Mojčika, MM pa joka, tudi ko te vidi odhajat, čeprav je pri tašči? Pri nas drugače skoraj nikoli ne joka za mano, sploh, kadar je pri kateremu od starih staršev ne. No, ga pa itak pri starih starših nikoli ne pustim za dalj časa... Razprodaje-ima pa že ful trgovin kar zdaj neke razprodaje, npr. Mass ima nekatere stvari pol ceneje, pa Orsay ima vse pol ceneje. Pa se mi zdi, da že zdaj ni bilo kake izbire, le kaj bodo te trgovine čez 14 dni prodajale Madonca, ČebelicaMaja, a tvoj mož pa sploh ni resno vzel pike škorpijonov? Saj če bi bil samo eden majhen, potem že verjetno ne bi bilo hudo, ampak 8 pikov? Upam, da bo čimprej okreval, tale strup in potem protistrup morata biti kar huda za telo. Poročaj, kako bo okreval. Mi bomo tudi več ali manj verjetno kuhali kosila, ko bom v službi. Vsaj kaj na hitro. Sicer moj tudi hodi na kuhane malice, meni pa te malice, ki jih pripravljajo v naši menzi na faksu, prav nič ne dišijo. Že odkar sem začela hodit v prvi letnik, kuhajo stalno eno in isto hrano, vse omake imajo zelo podoben okus, pa še omake se naslednji dan spremenijo v juhe-en dan je špinača v omaki, naslednji dan je špinačna juha Mojčika, tele rezine pa še nisem dala ta malemu. Sem mu enkrat dala Kinder Pingui, pa jo je bolj razpackal po mizi... Večji del sem pa sama pojedla Hvala za nasvete, kako odit od varuške, ja, se mi zdi, da je tako res najbolje, vsaj dokler se ne bo navadil, da se ima pri varuški fajn in da se vedno vrnem ponj. Joj, kako sem se razpisala, se vidi, da se spravljam likat, pa se mi ne da
< Sporočilo je popravil eya -- 19.6.2007 19:26:20 >