|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
19.6.2007 15:26:18   
ČebelicaMaja
Ojla!
Najprej bom malo pokomentirala za nazaj- barba- nisem jaz srečna nosečka ampač Čebelica2user posted image  me je pa kar malo pogrelo pri srčku, ko sem videla čestitkeuser posted image

Mareilca prav razmišljaš glede čeveljčkov... jaz sem ji kupila pri nas ene Fliper usnjene, ki jih tudi pediatrinja priporoča, stanejo pa samo 10 eur- to je bilo kak mesec in pol nazaj, pa so ji bile takrat ful prevelike- sedaj, ko pa začenja hodit, ji bodo pa praktično čez kake 14 dni premajhne. Tako, da ji bom šele sedaj kupila take, res dobre, od Chiccota za 40 eur, ker bo očitno  šele s temi res shodila....

Eya, lani so bile razprodaje 5.7., tako, da se ti 14 dni definitivno splača počakat, v Avstriji pa nekje začnejo že konec junija... tudi jaz moram po kakšno cunjico za v službouser posted image

Sicer pa sva z možem glede stanovanja tako zatežila, da so nam večino stvari prinesli nazaj... sicer ji bo treba nazaj montirat, imamo jih pa le... sedaj je samo še od naju odvisno, selimo se pa 1.7.!!! juhejuser posted image

Je pa mož ta vikend podiral vikend pri Puli ( ja, mi smo tudi eni od teh nesrečnežev, ki jih kažejo po TV in sadež naše zunanje politike, brrrruser posted image ) in so ga ful popikal škorpijoni, tako, da je moral po dve injekciji in že 24 ur spi... sem morala včeraj prav dopust vzet, danes ga pa tašča pazi... če ne bo boljše, mora zvečer na dermatološko, že imamo napotnico...
grozno, pa vsi pravijo, da škorpijoni niso nevarni...ima pa 8 pikov- ko so streho podiral, so bili v lesu.... grozno...in potem so ga vrli dedci prepričeval, da to itak ni ničuser posted image  potem se mu je poslabšal vid, roka mu je začela drevenet, dihanje je bilo pospešeno, smo šli pa kar k zdravniku... upam,d a bo vse OK...
lp

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
19.6.2007 17:45:59   
miaxxx
Dan!

A, Žiga je pa jokal? Saj se bo navadil... ko bo videl, da prideš vsak dan po njega, se bo po mojem ta jok nehal. Je pa itak šele začel hodit v varstvo in na začetku je jok menda za pričakovat. No pri nas ga ni, ampak to zato, ker mu je dan isti, kot pa če sem jaz doma... saj ga čuva tašča v isti hiši, malček spi v isti postelji, igra se z istimi igračami... bomo pa videli kaj bo septembra, ko gre v vrtec. Me prav zanima. Sem pa slišala, da je dobro se od otroka ne poslavljaš, samo pač neopazno odideš - če se seveda da. Recimo, da se pač malo zamoti in, ko ni pozoren, samo greš. Je dostikrat to za otroka manj stresno. V vrtcu so nam pa na uvodni uri rekli, da naj kar pričakujeo jok in pa razne bolezni - da to pač vse "paše" zraven in se tega ne smemo preveč ustrašiti.

Verjamem pa, da je hudo, ko slišiš svojega otroka na moč jokati.

A ve vse kuhate kosilo zdaj ko ste v službi? Imate s svojimi dragimi skupaj kosilo? Ker mi to nič ne prakticiramo. On gre v službi na kosilo, jaz isto, mali je pa itak pri tašči na kosilu. Tako, da nič ne kuhamo. Mogoče kdaj kakšno večerjo. No pa za vikend, takrat pa skupaj jemo.

Barba čestitam za dobre službene novice user posted image .

Marelica - ja mi damo vsak dan fluorovo tabletko. Vedno pred spanjem. Nismo dajali do pregleda pri zobozdravnici, potem pa me je skregala, da so koristne za otroka oz. za zobe... no pa smo mu enkrat dali in je bil tako vesel, da mu že zaradi tega njegovega veselja dajemo user posted image . Prej je dobival pred spanjem AD3, no zdaj dobiva pa tabletke. Točno ve kje ima pospravljene in si jih včasih gre kar sam iskat, no na srečo jih ne zna odpreti, ker drugače bi po mojem vse pojedel user posted image  

Pa še to me zanima - zdaj je zunaj res toplo, a pri nas velikokrat močno piha, res močno... kaj v takem primeru, a naj dam kapo na glavo al ne. Načeloma ima vedno, če je sonce tako šilt kapo, a ni za čez ušesa. Ko pa močno piha, pa kar ne vem... po eni strani se mi ne zdi potrebno, po drugi pa... glede na to, da rinejo zobki ven in je ponavadi v tem obdobju bolj občutljiv... kaj vem. Da pa se pod kapo poti in je cela bučka mokra to se mi pa tudi ne zdi glih. Imamo pa te kapce iz takih lahkih materialov - kot klobučki.

Nč, šibam naprej delat.

Lp

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
19.6.2007 18:30:56   
ČebelicaMaja
Miaxxx pri nas tudi ves čas piha in jaz ji na glavo zavežem klobuček, ki ji tudi malo ušeska zaščiti, se mi zdi, da kar pomaga.
Tud nam so tako povedali na roditeljskem (glede joka in bolezni)...me je pa danes klicala varuška, da bo našo vzela v varstvo, pa še dva otroka... zdaj sem pa res zmedena... kaj bi ve naredile... sem že mislila, da ne bo nič z varstvom in sem se nekako navadila, da bo šla v vrtec, danes me pa pokliče in pravi da jo vzame- da je tisti fantek dobil vrtec, ki ga je čuvala do zdaj... user posted image  sej po eni strani sem vesela, po drugi pa zmedena...

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
19.6.2007 18:52:27   
miaxxx
Čebelica Maja - ojej, to pa je dilema. Jaz sem bolj pristaš vrtca, čeprav pa je varstvo majhne skupine otrok menda super. Ne vem... vzami list papirja in si napiši pluse za eno in drugo in minuse, potem pa daj na tehtnico... Pri odločitvi naj ti pomaga mož - da ne boš cele odgovornosti sama nosila. Res je težka odločitev, priznam...

Upam, da ti še druge punce pomagajo s svojim mnenjem...

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 4679
19.6.2007 19:07:28   
mojčika
Miaxxx, no nam je pa pediater napisal fluorove, zobozdravnica pa je rekla, da ne...user posted image

kaj fluorove mu kar cele daš. kajti treba jih je zdrobiti, namočiti v malo vode in namazati na zobke, če jih poje, nimajo nobenega učinka, sploh če je pol ure prej jedel mlečni obrok... Vprašaj, tako so meni razložili....

Danes pa je peklensko vroče, pri nas nič ne piha, zato klobučki in kapice odpadejo, no nasploh nisva zunaj, ko je hudo sonce, imamo pa srečo, da je temne polti in se nam za kratke sprehode zjutraj in zvečer ni treba mazati...

Tudi jaz se potuhnem iz stanovanja, ko grem v službo, se ne poslavljam, če se, je sigurno jok...

In tudi mi nimamo skupnega kosila, oba jeva v službi, za MM pa skuham zelenjavo, če je na jedilniku meso, pa že zvečer kaj skupaj spravim in dokončam zjutraj, tudi skrinjo polno golaža in goveje juhce imam...

Kaj ve dajate kake Kinder Milch Snitte, ker mi to obožujemo, pa Frutabele tudi, tiste mehke s čokoladnim prelivom brez sladkorja in polnjene s suhim sadjem, kaj takega vzamem za popoldan ven...

< Sporočilo je popravil mojčika -- 19.6.2007 19:10:37 >

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
19.6.2007 19:23:52   
eya
ČebelicaMaja, tudi jaz ne vem,kaj bi naredila na tvojem mestu. Zdaj, ko je Žiga ravno v fazi uvajanja in je vse skupaj precej strsno, si mislim, da tudi če dobimo vrtec, bi ga kar tu pustila, da ne bo treba še enkrat spreminjat okolja. Pa manj bolezni bo, če bo v manjši skupini. Po drugi strani ga pa itak nameravam dat v vrtec najkasneje naslednjo jesen in se bo tako mogle privajat. Pa v vrtcu imajo boljši program kot te domače varuške. mene tudi verjteno še čaka ta dilema...

Miaxxx, kaj pa če daš malemu samo trak čez ušeska, kadar močno piha? Mi pa ponavadi damo kar klobuček na glavo, tak malo večji, mu malo zaščiti tudi ušeska-aja, no, saj to je ta klobuček, ki ga ima Žiga na avatarju. Miaxxx, kako že daš te tabletke-jo poliže ali jo zdrobiš? Jaz sploh ne vem, ali naj mu dajem, ali neuser posted image

Pri nas je pa izraz za jesti am-am, za piti pa puuser posted image

Maychika, a veš, da je moj z mule snel že zadnji del prve sezone PBja in prve tri dele 2. sezone? Se mu ful mudi pogledatuser posted image  Samo ni našel slovenskih podnapisov, tako da sva zdaj gledala angleško verzijo s kitajskimi podnapisiuser posted image  A sploh obstajajo verzije s slov podnapisi?

A res, Mojčika, MM pa joka, tudi ko te vidi odhajat, čeprav je pri tašči? Pri nas drugače skoraj nikoli ne joka za mano, sploh, kadar je pri kateremu od starih staršev ne. No, ga pa itak pri starih starših nikoli ne pustim za dalj časa...

Razprodaje-ima pa že ful trgovin kar zdaj neke razprodaje, npr. Mass ima nekatere stvari pol ceneje, pa Orsay ima vse pol ceneje. Pa se mi zdi, da že zdaj ni bilo kake izbire, le kaj bodo te trgovine čez 14 dni prodajaleuser posted image

Madonca, ČebelicaMaja, a tvoj mož pa sploh ni resno vzel pike škorpijonov? Saj če bi bil samo eden majhen, potem že verjetno ne bi bilo hudo, ampak 8 pikov? Upam, da bo čimprej okreval, tale strup in potem protistrup morata biti kar huda za telo. Poročaj, kako bo okreval.

Mi bomo tudi več ali manj verjetno kuhali kosila, ko bom v službi. Vsaj kaj na hitro. Sicer moj tudi hodi na kuhane malice, meni pa te malice, ki jih pripravljajo v naši menzi na faksu, prav nič ne dišijo. Že odkar sem začela hodit v prvi letnik, kuhajo stalno eno in isto hrano, vse omake imajo zelo podoben okus, pa še omake se naslednji dan spremenijo v juhe-en dan je špinača v omaki, naslednji dan je špinačna juhauser posted image

Mojčika, tele rezine pa še nisem dala ta malemu. Sem mu enkrat dala Kinder Pingui, pa jo je bolj razpackal po mizi... Večji del sem pa sama pojedlauser posted image

Hvala za nasvete, kako odit od varuške, ja, se mi zdi, da je tako res najbolje, vsaj dokler se ne bo navadil, da se ima pri varuški fajn in da se vedno vrnem ponj.

Joj, kako sem se razpisala, se vidi, da se spravljam likat, pa se mi ne dauser posted image

< Sporočilo je popravil eya -- 19.6.2007 19:26:20 >

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
19.6.2007 20:53:24   
barba
Ojla,
naša Meta ima novo frizuro, smo jo čist na fanta postrigli. Faca mala je čist pri miru sedela in se gledala. Pa na faks je šla dons z mano. So me gledali kot da bi iz drugega planeta priletela.user posted image  Meta sploh ni hotla domov tok ji je blo všeč. user posted image  Sva oddali diplomo in predvideni datum zagovora je 9.7.. Popoldne smo vsi skupaj konkretno šopingirali.

Eya – ne vprašaj, dali sta ji 2 malini in spat. Kaj sta mislili nimam pojma.user posted image user posted image user posted image  
Mojčika – jst sem za kavico v soboto, user posted image ker moram itak en dan do Maychike. Če bo še ona imela čas, bi blo idealno.user posted image
Mi obožujemo sladoled, raznih čokoladic in same čokolade pa ne maramo.user posted image

Čebelica Maja – sorry, sem na hitro preletela in napisala. user posted image  Naj pa čestitke za naprej veljajo.user posted image  Na moža pa kar pazi. Bogi revež, ostali ste brez vikenda pa še škorpijoni so napadli.

Se še jutri oglasim ...

< Sporočilo je popravil barba -- 19.6.2007 20:54:21 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
19.6.2007 22:01:46   
miaxxx
Bom samo pokomentirala v zvezi s fluorovimi tabletkami.

Mojčika nam zobozdravnica ni dala takšnih navodil. Ampak, da mu tabletko lahko zdrobim in mu dam zdrobljeno, še bolje pa, da mu dam kar celo in, da jo večina otrok (če je seveda ne zavrnejo - izpljunejo) začne zelo hitro lizati. No naš jo naprej pregrizne, potem jo liže. Kaj je bolj prav pa ne bi vedla. Sem pa veliko prebrala na to temo in mnenja se na žalost nas staršev krešejo. Itak - saj smo že navajeniuser posted image .

Prav naj bi bilo, da bi otrok dobival te tabletke po podrobnem pregledu in oceni zobozdravnika, ali so zobki tega fluora sploh potrebni ali ne. Nimajo namreč vsi iste kvalitete zob. Ne pa, da predpisujejo tabletke pediatri.

Na MON-u sem zasledila tudi tole: (kopiram)
če deklica jemlje fluorove tabletke že nekaj časa, potem bi gotovo opazili, če bi bile škodljive (otrok bi zbolel). Če se tabletke jemlje v predpisanih količinah, potem ni nobenega strahu in so učinki fluorja le pozitivni. Je pa pri nas žal tako, da vsi opazimo samo članke, ki imajo negativen prizvok, nihče pa ne bere pozitivnih člankov.
V ZDA imajo npr. fluorirano pitno vodo, v Švici mleko, ponekod dodajajo fluor v sol (tako kot pri nas jod), skratka, fluor je bil spoznan za koristnega pri preprečevanju kariesa in se v ta namen tudi uporablja.
Paziti morate le, da delica naenkrat nezaužije velikega števila tabletk, uporabljati pa morate otroško zobno pasto.

Jaz menim, da mu škodim ne... velik razlog zakaj jih tako redno dobiva pa je predvsem njegov nasmešek, ki mi ga podari, ko mu dam tabletko v usta user posted image .

Kje je zdaj Pokora - a ni njena mama iz tega področja, bi lahko kakšno strokovno mnenje podala.

Ok, to je to... na koncu se odločamo starši - ki valda hočemo samo najboljše za svoje pobaline!!!

Lepo noč!

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
19.6.2007 22:07:31   
mojčika
Maixxx se strinjam s tabo, jaz sem se sicer odločila samo za umivanje, bom pa sproti videla, ....

Če ližete, je ok, sem mislila, da jo samo poje...

Tudi jaz pogrešam Pokorouser posted image

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
19.6.2007 22:52:55   
maychika
mojčika...če ne drugega se lahko pa sami dobiva na kavici, če druge ne bi bile za, sem pa prepričana da se bo še katera javila. čene pa pride še moj mož zraven, da nas bo več... tudi deseta ura je čisto v redu...itak lahko petnajst minut prej pokličeš pa se dobimo tam (pri homanu)...aha no barba super...lahko se zmenimo tud v soboto...

ojej čebelica maja...upam, da je z možem vse v redu in se je pocajtal. selitev pa pride kmalu ane...super. pa prav je da ste dobili vsaj kaj pobranih zadev nazaj. samo res...kdo vzame mehanizem za garažna vrata...halooouser posted image

miaxx...mi damo klobuček ali rutko...že zaradi močnega sonca, da ji lasišča ne opeče prehitro...saj je lepo vohati žar...samo ne če je z otrokove glave user posted image

naša fluorovo dobi celo pa jo zgrize ali zliže...seveda kadar se mami spomni dati...

eya za PB pa nimam pojma kar se podnapisov tiče. mi jih nikoli ne rabimo, tko da se nisem nikoli poglabljala v to. podnapisi se verjetno kje dobijo. internet je velik plac.

nič...lahko noč...eya...jutri ti pošljem PB

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
20.6.2007 5:42:38   
mojčika
Dobro jutro kar iz službe, danes bo bolj polno, grem po jutranjem varstvu takoj v bazen, sem dobila zamenjavo, da bom v petek zjutraj prosta, ker nimam varstva, možek bo že na poti od Idrije do Triglava...

No fajn, če smo že tri za soboto, samo naj že v naprej povem, da naša ni nič na miru, da bo lezla sem in tja, zato me zanima, a se bomo lahko kam v kak kotiček dale pri Homanu... No sicer ne bova dolgo, ker bova šle še v LJ, a ena kavica bi prileglauser posted image

Bodite lepo do popoldan

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
20.6.2007 9:19:09   
Anonimen
Jutro!

Eya, podnapise za PB dobiš tu: http://www.podnapisi.net/index.php/ppodnapisi/search?tbsl=1&sK=prison+break&sJ=1&sY=&submit=I%C5%A1%C4%8Di. Nižje doli na strani so podnapisi za celo sezono. Samo ne vem, če delujejo na media playerju, jaz uporabljam BS player.

(odgovor članu mojčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4687
20.6.2007 9:21:45   
mojčika
No še enkrat, sem prišla domov, stanovanje v razsulu, MM sitna ko user posted image , ata na kavču pol spe,user posted image user posted image user posted image user posted image

Zbudila se je ob 5.45 in menda pobegnila s postelje, da me poišče, moj pa ni bil toliko, da bi pač naredil eno flašo in jo dal nazaj v posteljo, kajti vedno, ko je tako zgodnja, če vztrajam, zaspi nazaj... no mogoče mu delam krivico, res je, da je to naše spanje zdaj postalo slabše, zobje in cepljenje so nam dala vetra, celo noč za dudo, premetavanje se je vrnilo, skratka hvalabogu za počitnice, se bom dala na to, da malo uredimo to spanje, čeprav, če so res zobki, se mi zdi, da bo trud zamanj...

Zdaj sem dala MM spat, jaz eno kavico in na delo nazaj...

< Sporočilo je popravil mojčika -- 20.6.2007 9:27:06 >

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
20.6.2007 10:19:55   
eya
Jutro!

Ankica, hvala. Se moram pa verjetno registrirat, a ne... Problem je v tem, ker so kao že vsi username-i zasedeni, pa tudi če dam res čudne kombinacijeuser posted image user posted image user posted image  Bom še poskušala, samo ne vem, v čem je forauser posted image

Joj, kako mi je čudno, ko je stanovanje prazno...skoz vse potiho delam, ker mislim, da Žiga spiuser posted image  Danes je jokal že, ko sva se pripeljala na dvorišče in je zagledal varuhinjouser posted image user posted image user posted image  No, malo sem bila tam, da se je zamotil in potem neopazno odšla. Danes bo tam tudi prespal opoldanski spanec, če bo šlo.

Uživajte v soboto na kavici, naju ne bo, ker je mali naročen pri frizerju ob 12ih.

Neposredna povezava do sporočila: 4689
20.6.2007 11:48:49   
Marelica
Da se malo javim iz naše obupno vroče podstrešne sobice, ob skledi prijetno hladnih češenj iz hladilnika....

...no, že pri prvem stavku se mi je spodaj oglasila Katarina, ki naj bi še sladko spala. Danes je nekam sitna, jokcava. Glede na njen nenadni jok sklepam, da jo spet mučijo zobki.user posted image  Na srečo sem jo še uspela pomirit in zdaj spi dalje. Zunaj pa zdaj res ni za bit, še v senci je prava sopara. Komaj čakam na večer...

Tako se je pa danes zjutraj trudila sama jesti čokolino. Priznam, da je to eden redkih poskusov, ko je rokica nesla žlico v usta, pa še za to je bilo treba ogromno prepričevanja. Katarina sicer zmore, ampak NOČE! Je dosti bolj zabavno packat in gledat, kam bo iz žlice padlo.user posted image

user posted image

In kmalu zatem se zajtrk konča. Želodček je seveda še vedno bolj ali manj prazen, glavno, da se je slinček dovolj nasitil.user posted image
Punci je sicer smešno, mami pa ne ravno najbolj...

user posted image

Miaxxx, a da so vam te tabletke takooo dobre?? Jaz sem jih pa po nasvetu pediatrinje kar cele vmešala v hrano. Baje je glavno, da fluor pride v telo, v zobe se pa tako sam vgradi.user posted image  Aja, dobili smo jih pa samo zaradi tega, ker imamo svojo vodo, drugače jih ne predpisuje. Bom danes za hec probala, če ji bo dobra za lizat...

Glede pokrivala se pa strinjam z Maychiko: že zaradi sonca naj ima celo glavico pokrito. Da ne bo kje kakšne sončarice fasal.

Barba, a ste res šli kodrčke postričt???user posted image  No,ja, vroče ji pa v novi frizurci res ne bo. Daj pripopat kako slikico!

ČebelicaMaja, kako je zdaj z bogim možem? Škorpijoni, brrrr...

Zdaj bi šla pa najraje malo pod hladen tuš... Lepo se imejte!

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
20.6.2007 13:26:08   
maychika
marelica..lepo da se strinjaš z mano...to je tko lepoooo slišat. katarina pa obvlada....sej vaja dela mojstra. naša že nekaj časa tkole papa, ampak je še vedno usrana od kolen do čela kadar je...hi hi

jaz sem s pregleda (ohoho....mali/mala pošilja brcike vsem na RR) in smo si danes zadevico v trebuhu končno ogledali. vse je v redu, velika/o ravno prav itd. in seveda žleht kot je bila tia in svoj zakladek skrbno skriva. zaenkrat še ne vemo kaj bo.

tudi mi se bomo šli naslednji teden malo postriči....preden gremo na morje. ima že kar dolge laske. pol bo pa spet kot kak fantek. že tko jo imajo vsi za fantka...hi hi....ji bomo en štunf dali v pleničko, da bo bolj avtentično.

mojčika....kotičkov je dovolj pri homanu, imajo tudi mini igrišče z otroškimi stolčki, par igračami in toboganom....se bomo že kam dale...kaj ura potem ostane kar deseta?

grem malo pospravit...ja...cunje so za pobrat in obesit in posoda za pospravit (hvala bogu za pomivalni stroj)...

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
20.6.2007 13:26:46   
maychika
ampak kaj je luštna tale katarinca...ufff....

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
20.6.2007 13:27:17   
maychika
še malo pa dobim zvezdico ane...a je pri 500?

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
20.6.2007 13:55:22   
*zvezdica*
Hej hej, se samo tolk javim, da vam povem da SEM DOBILA SLUŽBO!!!!!!! Začnem v torek po praznikih! Huraaaaaaa!!!

p.s. Katarinca ti si pa resnično angelskauser posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
20.6.2007 14:18:25   
eya
Zvezdica, čestitkeuser posted image user posted image user posted image  Juhuhu!!! Pa so res zgleda neke dobre vibracije tule na aprilkahuser posted image  Škoda, ker se nismo že takrat pogovarjale, ko sem bila še na faksu, bi vse izpite z 10 naredilauser posted image user posted image user posted image

Maychika, še 7 odgovorov, pa boš na 3 zvezdicahuser posted image  Hi, hi, a si preverila, kaj ti piše v tickerju trenutno?user posted image

Žiga po moje še celo večnost ne bo sam jedel, ker itak nima nekega blaznega interesa za hrano. Razen včeraj in predvčerajšnjim-za večerjo je pojedel včeraj skoraj 300 ml hraneuser posted image  To je njegova vsaj dvojna običajna porcija. In predvčerajšnjim je bilo podobno, samo nismo merili.

Marelica, a si dobila mejl s slikami? Ti že res večkrat skušam poslat, pa mi noče, no danes mi e prve 4 slike poslal, ostalo pa spet ni šlouser posted image

Ankica, sem ugotovila, da se ni treba registrirat za podnapise.

Ste me pa prepričale, da vseeno vsake toliko dam kako fluorovo tabletko Žigu.

Kje pa sta Pokora in Krista, pa Alička... Javite se kaj...

Neposredna povezava do sporočila: 4695
20.6.2007 14:42:09   
mojčika
IZVIRNO SPOROČILO: *zvezdica*

Hej hej, se samo tolk javim, da vam povem da SEM DOBILA SLUŽBO!!!!!!! Začnem v torek po praznikih! Huraaaaaaa!!!

Bravo aprilke, bravo še zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
20.6.2007 14:54:15   
maychika
IZVIRNO SPOROČILO: *zvezdica*

p.s. Katarinca ti si pa resnično angelskauser posted image

SUUUPEEEER!!!! joj čestitam zvezdica. res fajn. samo res punce in par fantov....kako lepo je poslušati same fine novice....

barba...jaz sem povsod iskala slike od nakita in jih NE NAJDEM....nikjer. sploh mi ni jasno kje bi bile. se mi zdi neumno, da bi jih zbrisala brez da jih kam posnamem, samo nimam nikjer. bom v soboto prinesla par super knjigic s sabo, pa boš tam pokukala če ti bo kaj všeč...

eya...hi hi ja tale ticker mi je ful všeč, ker se vsak teden spremeni in je vedno kaj smešnega napisanega. bi, bi kako margerito...no al pa kaj drugega...ma se komot zadržim...

lp

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
20.6.2007 15:29:19   
Marelica
Tako, sem prišla samo za trenutek pofirbcat, ker ta soba je pa živa groza od vročine...

ZVEZDICA, čestitke za službo !!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image  Naj ti bo prijazna!

Katarina se zahvaljuje za komplimenteuser posted image .  Ja valjda, da je luštna, ko pa je aprilčica!user posted image

Maychika, še malo začvekaj, pa bo zvezdica tu.

Eya, ne na žalost od tebe nisem dobila slik. Mogoče imaš pa napačen mail. Ti na ZS sporočim ponovno. Pa hvala, da se tako trudiš.user posted image

Maychika, a vi boste Tio tudi kar pod škarje poslali? Ja, saj razumem, vročina te kar postavi pred dilemo. Jaz tudi včasih gledam, kako se Katarinca poti v svojih kodrih, ampak ki jih je tako žal porezat. Sicer pa imamo MM za model, ona mora tudi za svojo lepoto malo potrpet. A ne, mojčika? user posted image

Maychika, hvala za brcike!!! Samo, da kaže vse vredu, za spol pa se bo že razkrilo... Naš mulček pošilja brcike nazaj... je tudi žlehtkane sorte.user posted image  Hehe, ja saj smo spet po istem katalogu naročali, sem se zdaj spomnila.user posted image

Joj, moram ven zdaj s te savne. LP!

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
20.6.2007 15:58:35   
Anonimen
Hihi, jaz pa tuhtam, kaj me nekaj ruka, Maychika, Marelica, močno brca vaš podmladek user posted image . Ticker je pa  - hm, nekaj posebega user posted image user posted image user posted image .

Zvezdica, bravo user posted image user posted image user posted image .

Midve sva bili dopoldne v Tivolijo, so naju zalovili eni vrtavčki, Kristina je bila navdušena nad toliko pozornosti, so jo lupčkali, se lovili,... meni pa so razložili vse, kako je komu ime, kako je ime staršem, koliko bratcev in sestric imajo, kaj že vse znajo, kateri čevlji so najboljši user posted image user posted image user posted image ... Seveda so govorili eden čez drugega. Luštni user posted image .

Marelica, približno tako kot Katarina izgleda naša Kristina vsak dan, za zajtrk, kosilo, malico user posted image user posted image user posted image . Cunje so tako zasvinjane, povsod so flekci, noben prašek ne pomaga, Vanish je itak blažev žegen user posted image user posted image user posted image .
Kako ve spravljate flekce iz cunjic? Jaz obupavam. Ene pleničke sem oprala že trikrat, pa se še vedno vidi flekce od čokolade.

čau

(odgovor članu Marelica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4699
20.6.2007 16:07:41   
mojčika
Tudi midve se kuhava, zunaj je pa še huje, jaz sem takooo utrujena, da bi zaspala, če se vležem, MM pa je dokaj naporna, ko smo tako cele dneve not, kaj pa čem, pred peto sploh ne morem ven...

Tudi MM je čist kuhana, ravno zdaj ugotavljam, da ji laski smrdijo, zaradi potu jih morava sedaj še bolj pogosto umivat, a po mojem strigla ne bom, se mi zdi, da bi vseeno bila takšna... Doma je samo  bodyju brez rokavov, pa kar teče od nje...

Maychika velja, v soboto ob 10-ih pri Homanu na kavi, se že veselimuser posted image

Flekci, nehala sem se sekirati, to pomagauser posted image

No hvala za brcike, jaz pa jih od svojega prihajajočega nečaka naprej pošiljamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj otrokom ne bi smeli postavljati vpra...
Najprej je pomembno razumeti, da otrok ne odgovori ne zato, ker noče – ampak ker ne zmore.
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Dieta
Michonne RR

Ali ste trenutno na kakšni dieti?

Da (41%)

Ne (59%)

Število vseh glasov: 17

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!