Anonimen
|
Ojla! Čebelica2, čestitke in lepo nosečnost želim . Pa vsem otročkom za njihove uspehe. Čebelica Maja, ti si pa upravičeno huda . Mah, meni gredo vsi ti obrtniki, storitve, ... totalno na živce. Posredniki so itak poglavje zase . Rečejo, da bo tako, potem pa je narejeno na pol, polovico stvari sploh ne povejo, zamujajo, ma ni da ni. In se moraš za vsako malenkost skregat do onemoglosti, da sploh kaj dosežeš. Res ne razumem, je tako težko že od začetka imeti fer odnos? Vsi bi šli po liniji najmanjšega odpora. Drgač pa je načeloma tako, da več kot imajo ljudje denarja, bolj so škrti, zaverovani sami vase in nesrečni. Čebelica, dobro uredite in čim manj pobranih živčkov vam želim. Maychika, kako je Tia? Flecker1, ne morem verjet, kako so nekateri delodajalci ali vodstveni kadri nesramni. Eni se obnašajo, kot da morajo biti delavci še veseli, da sploh dobijo plačo. Ne vem, kdaj bodo zadovoljni, ko bodo delavci njim plačevali za delo, ali kako? Grozno mi je, ko slišim, da koga v službi zadane kap zaradi stresa ali pa da si ne upa na bolniško.... Ma, ne vem, kam prihajamo. Počasi bomo spet v sužnjelastništvu. Zvezdica, moj mož je dobil inekcijo v podplat, ko je bil majhen, mu je to najbolj travmatična zadeva v življenju, tako da uf, dobra si, da si dala to skozi. Hitro se pozdravi. Pa dobro opravi jutri. Barba, bravo, ker si nadrla mentorja, si je več kot zaslužil. Za zagovor sploh ne dvomim, da boš odbriljantirala. Mojčika, povabilo na vaš vikend pa rada sprejmem, mogoče zadnji teden junija? Moram še mamo vprašat, kako bo ona na času, ker gre nazaj delat. Ma, ona bi ful rada spoznala tvojo MM, je videla njene slikice, itak da so se sami vzdihljaji, oooh in ahhh, slišali . Nenya, od tebe pa nobenih novih novic, a ne? Smo zmenjeni . Zdaj pa grem pisat prošnjo za zaposlitev, mogoče se te dobre vibracije s foruma prenesejo name .
|