Anonimen
|
Tisti dan je od mene, samo sem nekaj pritisnila in je zadeva šla v objavo anonimna hudo mi je zate, ampak držim pesti, da bo čez tri mesece spet in da bo po tem vse še naslednjih 8 mesecev super in ok katrin sa pikico in srček, lepo pazi nanjo TONČI upam, da boš kmalu na boljšem glasu in se boš počutila bolje karatina upam, da bo tvoj dragi lahko šel s tabo na NS, ker je to res lep in nepozaben trenutek Lunca upam, da te slabosti hitro minejo , naše luna na srečo nič ne moti, tako da smo danes prav super spali, upam, da bo tako tudi danes, ker ajz sem kronično utrujena Blacky za oddan projekt. Meni je tudi slabo cel dan, najbolj okrog 12- 14 in po tem spet okrog 19., pa sem po svoje kar vesela, ker si nekako predstavljam, da je s pikico v trebuhu vse OK. mala pikica upam, da se tvoj prehlad že umirja in je počutje boljše tinci babinci bom držala v ponedeljek in še kakšen dan po tem, da bo šlo pri operaciji vse lepo in dobro Nič grem do konca pomalicat in naprej delat. Prijeten in miren dan vsem Nosečka
|