Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Z mojim ciklusom se nekaj čudnega dogaja.
sem imela z nekajdnevno zamudo, 26. maja. Začela sem opazovati sluz in zdelo se mi je, da je bila plodna prejšno nedeljo, kar se je nekako pokrivalo s teorijo kdaj lahko po datumih pričakujem O, pa še potem se mi je kakšen dan zdelo, da je taka vlečljiva, ni pa je bilo veliko. Je sploh lahko takšna več dni, sem mislila, da bi morala biti samo en dan? Sva bila pridna, no, potem pa se je začelo
. V sredo se je v prsi počasi pritihotapil boleči občutek, ki se je potem stopnjeval in sedaj je že tri dni zelo hudo - zelo me bolijo in so občutljive, predvsem na dotik (to se mi sicer včasih dogaja tik pred 
.
.... tako da je verjetno res ugnezditvena sluz...
, da ta mesec zagledaš
.
. A da imajo toliko domišljije, da mi vsaki mesec kaj novega naštimajo, to je pa že višek
. Me pa ti vmesni izcedki in zmešani ciklusi malo skrbijo, upam, da je vse v redu.