|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tezave po CR :(
2.11.2004 12:49:17   
dory
Zdej pa res ne vem al je to normalno al ne...sej bom sla na pregled, prej pa me zanima,ce je mela kera podoben problem....namrec ze dva meseca mam menstruacijo na 14 dni in to tkooo mocno in tkooo boleco,da bi najrajs dva dni samo prelezala,tko me vse boli...

Poleg tega sem ugotovila,da ne smem jesti banane...takrat me tko zvije, in predel kjer sem bla sivana postane cist trd :zmeden:...no ko prespim je boljse,pa vseeno tisti dan,ko pogledam banano kar neprijetno :(

papa,teja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Tezave po CR :(
2.11.2004 13:29:41   
nejcko
Jaz ne po prvem ne po drugem CR nisem imela nikakršnih težav. Prvič sem kljub dojenju dobila menstruacijo po 7-ih mesecih. Vse je bilo ok, le zelooo dolga je bila, do 10 dni. Zdaj po 4-ih mesecih pa je še nimam, edino spodnji del trebuha, okoli brazgotine imam še vedno ohromljen, ne čutim. Upam pa, da bo tudi to minilo. Sem pa tudi jaz zelo panična vsakič, ko me kaj špikne v trebuhu.
Svetujem ti, da greš h ginekologinji ali pa splošnemu zdravniku, ker po moje imaš bolj verjetno kaj s črevesjem narobe. Srečno.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Tezave po CR :(
2.11.2004 14:43:34   
Anonimen
Ja, menda je pojav, ko se črevesje priraste na rano, kar pogost pojav po CR. Samo ne vem pa, če ima to kakšno zvezo z menstruacijo. Jaz sem imla po carskem rezu normalne mentruacije. Pred nosečnostjo sem imela zelo boleče, sedaj pa brez vsakršne bolečine. Menstruacije. Boležine v trebuhu, tam nekje, kjer naj bi bila znotraj šivana, pa imam po dveh letih in pol še vedno. Kadar nepričakovano kihnem, se dvignem po daljšem ležanju na hrbtu in podobno.
Res raje povej ginekologu.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Tezave po CR :(
2.11.2004 15:03:53   
kimi
teja raje hitro pojdi in sporoči če je vse ok

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Tezave po CR :(
3.11.2004 12:18:22   
dory
Pisala Pusenjaku k sosedom...ja bo treba res na pregled, pa da vidimo kaj je na stvari...upam srcno,da bo slo vse gladko skozi :)


(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Tezave po CR :(
3.11.2004 13:35:01   
Anonimen
Teja, držim pesti, da bo vse O.K., oz. da bodo čimpej zrihtali, če je kaj narobe.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Tezave po CR :(
3.11.2004 13:58:10   
dory
Hvala Splisni, bom porocala kako bo :)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Tezave po CR :(
12.11.2004 23:36:35   
niki5
teja, jaz sicer nisem imela CR, ampak kar se tiče menstruacije se mi je po prvem porodu spremenila. Ciklus je bil daljši, bile so boleče in močnejše krvavitve. Trajalo je kar nekaj časa, ne vem natančno koliko.. mogoče kakšno leto. Kar je pa zanimivo, da od takrat naprej vedno čutim ovulacijo.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Izbira imena: 5 stvari, ki jih je dobro ve...
Ena mama je delila zapis o izbiri otroškega imena oziroma o stvareh, ki bi jih rada vedela, preden se je odločila za otr...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?