|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  272 273 [274] 275 276   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke2006
27.6.2007 10:37:19   
renan
pozdravljene!

jaz sem vas tudi mislila povprasati glede mama/faze, pa ste me prehitele. vladimir je ravno tako prej klical samo tatatata, zdaj je pa ze dva tedna samo mama mama. preden zaspi, ga moram nekajkrat iti pobozat, ker drugace je ojoj. cez dan me vedno vlece za roko, da grem za njim in me vcasih ze prav zivcira. se pa tudi jaz vsa razstopim od srece, ko se privije k meni in mi da ljubcka.

no je ze spet mamamama...

adijo,
renan



(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 6826
   RE: januarke2006
27.6.2007 12:44:58   
Rahelca
Hojla,
izgleda da imajo vsi naši sončki sindrom mama. Meni Sara reče mamika in kar stopim se. Po eni strani sem vesela, da je tako navezana name. Hkrati se pa bojim, da se ne bova preveč navezali. Če samo pomislim na to, da bi se nama kaj zgodilo, že imam solze v očeh. Joj sem včasih jokica.
Edina stvar, ki je pa ne prakticiram pa je, da bi kar izginila, ne da bi ji povedala, da grem. Res, da potem joka ampak se mi zdi bolje tako, da ji povem da grem in da se vrnem.
Ko zaspi, se je navadila, da me boža po rokici. Težko je edinole, ko se peljeva z avtom in želi, da me boža. Malo težko je.
Včeraj sva zvečer šla (vsi trije) na vrat na nos v Brežice pogledat en avto, ki je bil na internetu pod zelo ugodno. Dobro da se moj spozna na avtomobile. Avto ni bil vreden svojega denarja.
LP

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 6827
   RE: januarke2006
27.6.2007 13:42:09   
tinkamiška
Hojla

Iza spi...

Rahelca, včeraj si spraševala glede zajtrka. Iza je kruh, puter in marmelado ali med, pašteto, sirčke, redkokdaj je sadje za zajtrk, ali razne grise in podobno. Rada žveči za zajtrk, tako, da ti ne morem svetovati glede tegauser posted image Kaj pa ji ti daješ, da je redko? Hmm, mogoče pa je to zaradi izraščanja zobkov? Ali pa bi rada nadomestila tekočino? Verjetno je samo faza in bo kmalu pojedla tudi kaj konkretnejšega in bolj gostegauser posted image
Glede avtomobila...ti ne veš koliko sva jih midva pregledala, da sva potem končno kupila tega, ki ga imava zdej. Sva gledala na avtonetu in podobnih straneh, pa nisva šla gledat, če ni zraven pisalo dobro ohranjen, ker bi preveč zdevala za bencin in nič kupila.

A potem je zdej pri januarčkih "in" mama sindrom?user posted image

No šibam zdej še kej za sebe nardit...

Tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 6828
   RE: januarke2006
27.6.2007 14:53:33   
alenkica
Naš jure pa ima bolj anti-mama sindrom.

Sploh ga ne zanimam, sploh ko je teta doma. Je mlajša kot jaz in jo naravnost obožuje. Ko je čas za spat, jo prime za roko in jo pelje proti sobi in meni pošilja ljubčka, češ te ne rabim.

Sem vesela, da ima tudi druge ljudi rad, zvečer pa prime mene in greva spat.

Na žalost pa mi zaspi samo na rokah in se zelo kesam, da sem ga na to navadila, sam kaj ko je bilo tako lepo. Ko je bil še majhen, se je stisnil k meni in zaspal. Zdaj pa moram pestvat 14 kg in to je čisto nekaj drugega. user posted image user posted image

Sem pa danes šla malo obiskat sosedovega fantka, ki ima 2 meseca. Tako je srček. Samo spi in je'. Zelo priden je, spi tudi 6 ur hkrati. Pa ful me je gledal in poslušal, ko sem mu nekja govorila. Oh, kako bi kar takoj imela še enega user posted image , ampak kar brez nosečnosti. user posted image user posted image .

Oh, sem se razpisala! Uzivajte!

Tašonka: pa ja nisi šla še rodit? ali pač? user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 6829
   RE: januarke2006
27.6.2007 21:29:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lonja


Taši, mi je blo kr hudo, ko si napisala, da ti je dolgčas. Mi smo bli na morju, pa sem kar malo pogrešala kakšno družbo. Ajda je kar pridno spala, T je itak skoz spal, jaz pa sem mal pilotirala sem in tja. Zgleda, da ti je vreme pisano na kožo in da ti ne bo prevroče. Zdrži še teh nekaj dni, te kaj pokličem, če ti je prav.


Ah, sej ne bi šla na morje ti družbe delat.user posted image Si ne upam več tako daleč hodit zdaj. Pokliči pa kar! In čestitke T. za magisterij od vseh nas!user posted image user posted image user posted image

Tinka, pri nas je glih obratno - Špela na T.-ju takole "visi". Za zjutraj se je že nekak sprijaznila, da pač gre v službo, ostalo je pa taka sirena, če gre samo na wc ali pa smeti odnest, v klet, kamorkoli, samo da ji zgine iz vidnega polja, jo je nemogoče pomirit, pa tudi uspava jo lahko samo on in ponoči mora on vstajat, ker jaz nisem dovolj dobra.

Rija, kako je Til?

Alenkica, ne ne, še strašim tu okoli.user posted image

(odgovor članu lonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6830
   RE: januarke2006
27.6.2007 22:23:39   
tinkamiška
Hoj

Iza spi, možek je na vaji, jst mam pa malo časauser posted image

Lonja, sem spregledala tvoj post, sva zadnjič zgleda istočasno pisali in si me za trenutek prehitela, pa sploh nisem potem še pogledala, če je katera kej napisalauser posted image Ne, ne znava salse plesat, sva kr tako migala. Je bla ena nora zabava. Pri zanincih doma(majo noro bajto in parcelo) so imeli salsa zabavo, so povabili enega učitelja salse(brazilca) Pa so meli zunaj take šotore postavljene in tepihe in blazine po tleh, pa na mizah je bilo sadje in razni čaji, pa namazi, taka zdrava hrana, pa bakle in kres so zakurili, pa ta brazilec je igral na bobne in pel in nas učil osnovnih korakov in smo tacali okoli njega in peli kolikor smo znaliuser posted image Res fina zabava in Iza je uživala 100/uro. Je bla druga najmlajša in seveda atrakcija, ker je taka migica in je plesala zravenuser posted image Dokler ni bila toliko utrujena, da sem jo dala v pouch in je plesala z manouser posted image Čestitke tudi od mene za magisterijuser posted image user posted image user posted image

Taši, a že kej veš za jutri? Če ne bo šlo nič hudega. Mogoče mi pa rata drug teden kej do tebe prit, če boš še domauser posted image
Za Špelo pa vem, ja, da ima oči sindromuser posted image

Alenkica, a Jure pa kr teta sindrom al kajuser posted image

Mah ti naši mulčkiuser posted image ...

Tako, zdej pa pod tuš in malo pred TV, moža še vsaj do 1ih ne bouser posted image

Lahko noč

Tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6831
   RE: januarke2006
27.6.2007 22:25:50   
KatjaD
Uf, tele mama sindrome vam pa malo zavidam, ampak res malo. Pri nas pa zdejle zgleda približno takole:
Ko ga vprašaš kako pokliče atija reče "ati", ko vprašaš kako pokliče mami reče "ati" user posted image , ko vprašaš kako dedija reče "dedi", babi pa pokliče - ugibajte: "dedi" user posted image . Tako, da pri nas je sigurno v hiši neki "moški" sindrom... Pa ne, da ne bi znal rečt mami in babi, ampak zdejle sta pač onadva aktualna. Bomo vidli kaj bo, ko pride z morja. Jaz sem se malo potolažila, ker res uživa 700 na uro. Danes mi je vriskal v telefon user posted image in čebljal. Srček mali...

Taši - še par dni, pa bo. Zdej se je ravno prijetno shladilo... Hitro v akcijo user posted image ...

Rahelca - Matic zajtrkuje samo skutke, jogurte ali kaj podobnega mlečnega s sadjem ali brez. Grist sploh noče za zajtrk. Kos kruha poje ponavadi kakšne 2 uri po zajtrku za malico pred dopoldanskim spanjem, pa še to ponavadi noče imet nič gor na kruhu.
Šmarnica - sem spregledala... ČESTITKE ZA KORAKE!!!!!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6832
   RE: januarke2006
27.6.2007 22:52:38   
renan
dober vecer!

tasonka: me sploh ne cudi, da ima spela ati sindrom, ker on zgleda res rojen za atija. se spomnim, da so na srecanju bili vsi malcki navduseni nad njim..

rahelca: pri nas je standard zajtrk: banana, ovseni kosmici in jogurt, pozneje pa se kaksno sveze pecivo na placu.

tinkamiska: take zabave bi se tudi jaz z veseljem udelezila. mi kar malo manjka takega rajanja, a kaj ko nimava varstva za vladimirja, on pa pade ze ob 19.30 v posteljo. razmisljava, da bi poiskala kaksno varusko ob vecerih..edino ne vem, kateri bi jaz zaupala..

lahko noc...
renan

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 6833
   RE: januarke2006
28.6.2007 1:15:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška

Taši, a že kej veš za jutri? Če ne bo šlo nič hudega. Mogoče mi pa rata drug teden kej do tebe prit, če boš še domauser posted image


Mah, sploh ne vem.user posted image Mi tud T ne zna nič povedat, pa sem ga ziher vsaj 4x zagnjavila danes, naj mi že pove, kdaj bomo skipali njegova dva domov. Prideta šele okrog 14.30 - 15h in nimam pojma, kako dolgo bosta. Kdaj bi pa ti lahko prišla? Kdaj najbolj zgodaj in kdaj najkasneje? No, saj bolj relevantno je to drugo. Ker če nama jutri ne znese se zmenit, moraš obvezno v ponedeljek prit, če ne bom šla že čez vikend rodit, ko je polna luna.

Rahelca, sem spregledala, da sprašuješ za zajtrk. Špela noče niti pod razno jest karkoli drugega kot kruh z margarino in marmelado. To je sicer treba grizt, samo recimo, da to tukaj nima veze, ampak to, da je ne prepričaš v nič drugega. No, saj že dolgo nisem probala, samo mi je že večkrat spodletelo.

IZVIRNO SPOROČILO: KatjaD
Ko ga vprašaš kako pokliče atija reče "ati", ko vprašaš kako pokliče mami reče "ati"

Zanimivo, pri nas je pa kljub "oči sindromu" tako, da sva obadva mami.user posted image Ampak to bo verjetno posledica tega, da oči sploh še ne zna rečt.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: renan
tasonka: me sploh ne cudi, da ima spela ati sindrom, ker on zgleda res rojen za atija. se spomnim, da so na srecanju bili vsi malcki navduseni nad njim..

Ja, to pa res. Vsi otročki so čist mahnjeni na njega.user posted image Res se zna na njihov nivo spustit, se postavit v njihovo kožo. En tak velik magnet je.user posted image

Sem se pa zdaj še spomnila, kako je Špela ljubosumna, če se midva kaj stiskava. Čim vidi, da se kaj objameva in lupčkava, takoj priteče in hoče, da jo oči dvigne in mene začne prav grobo stran odrivat.user posted image Ali pa da zraven pridem, ko je ona pri njemu v naročju, samo začne tulit "ne, ne" in me stran odriva. Ljubosumnica mala...

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 6834
   RE: januarke2006
28.6.2007 7:24:50   
lonja
Matr, Taši si nas včeraj vse skupaj pustila, da smo mal ugibale, a si že rodila, da se tudi poklicat nisem upala. No, obljubim, da te pokličem danes, bolj zgodaj, da še ne dobiš obiskov. Lupčka za Špelo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6835
   RE: januarke2006
28.6.2007 9:00:47   
nemsis
Dan

Vidim, da govorite o mama-sindromu. No, pri nas je tako. Skoraj ves čas sem s tamalo jaz, tako da je že itak navezana name. To se vidi, če jo slučajno pustim pri babici in za trenutek skočim kam. Takoj malce pojoka, vendar je potem v redu. Če pa grem samo na WC, pa itak prileti za mano. Vendar pa, ko vidi atija, je pa potem samo še on. Non-stop bi bila pri njemu in pri tem je zelo vztrajna.

Sem pa vam včeraj pozabila povedati, da smo na morju oz. malce pred njem dobili dva nova zobka. In sicer spodnja kočnika. Tako da imamo sedaj 4 zobke spodaj in 6 zgoraj. Še vedno pa čakamo spodnje dvojkice. Teh ni od nikjer oz. sploh nočejo pogledati na plano.

Drugače pa mi za zajtrk še vedno pijemo mleko. Drugega sploh noče. Potem kasneje, ko je pa na sprehodu pa poje še kakšen kifeljc ali šturčko. Pa tudi pred spanjem je še obvezno malce mleka oz. kakava.

No, toliko za danes. Je treba medtem ko je tamala zunaj z babico eno goro perila zlikat. Gremo veselo na delo.

papa

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 6836
   RE: januarke2006
28.6.2007 11:19:01   
renan
Tasonka: ko se pri nas midva stiskava,  vladimir takoj zraven pride in se vsi  bozamo. sicer pri njem to traja le nekaj sekund, ampak vseeno mi je prekrasen obcutek, ko se tako vsi trije stisnemo. tebi bo se prav prisla spelina navezanost na atija zdaj, ko pride jure. bo verjetno manj ljubosumna nanj.

lep dan vsem,
renan

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 6837
   RE: januarke2006
28.6.2007 11:40:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lonja

Matr, Taši si nas včeraj vse skupaj pustila, da smo mal ugibale, a si že rodila, da se tudi poklicat nisem upala.

user posted image Jaz kar pozno uletim sem gor. Včeraj sem se pravila rihtat omare in zlagat oprane  in posušene tetra plenice, ki jih je treba dans zlikat (po skoraj letu in pol se bo pri nas spet likalo user posted image ), pa dajala novo žehto sušit in prat... Vse to pa čaka do takrat, ko Špela zaspi, ona je pa ponočnjak in potem jaz sredi noči bluzim okrog.

IZVIRNO SPOROČILO: renan
tebi bo se prav prisla spelina navezanost na atija zdaj, ko pride jure.

To pa verjetno res, ker se ji ne bo čisto zmešalo, ko bom morala veliko pozornosti posvetit njemu. Edino če ne bo zdaj ravno zaradi Jureta fasala mama sindrom.user posted image Bomo videli, kako bom shajala dopoldne sama z obema.

Sem pa včeraj pozabla povedat, da mi prav pride tale oči sindrom tudi ponoči, da mi ni treba vstajat.user posted image No, zdaj sploh, ker je v tako visoki nosečnosti pa res nisem več sposobna skoraj nič nosit. Samo se mi možek kar smili, ker je na momente prav bogi. Zdaj tamalo spet polna luna meče in ne spi ponoči. Zdaj je že dve noči zapored od 2h do 6h zjutraj imela veselice, še dve noči prej je bilo manj hudo, ampak vseeno ni lepo spala, jaz itak nisem dobra (sinoči je bil mož glih v kopalnici, ko se je zbudila in je tako histerijo zagnala, da je nisem mogla pomirit, dokler je nisem odnesla v kopalnico, da ga je videla), mož pa potem skoraj nič ne spi in hodi totalka skozlan v službo. Samo on to vse pokončno prenaša in se sploh ne pritožuje. Jaz bi najbrž samo jamrala.

Nič, tamala zdaj spi, ker ponoči ni in se grem še jaz malo uležt, dokler lahko. Si moram živčke spočit, ker danes dobimo "visoke obiske".user posted image

(odgovor članu lonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6838
   RE: januarke2006
28.6.2007 12:06:21   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Sem se pa zdaj še spomnila, kako je Špela ljubosumna, če se midva kaj stiskava. Čim vidi, da se kaj objameva in lupčkava, takoj priteče in hoče, da jo oči dvigne in mene začne prav grobo stran odrivat.user posted image Ali pa da zraven pridem, ko je ona pri njemu v naročju, samo začne tulit "ne, ne" in me stran odriva. Ljubosumnica mala...



Pri nas je pa pri kakšnem lubčkanju in stiskanju tako,  da Zoja vsa navdušena zraven priteče, potem se pa reži kot pečen mačekuser posted image . Ji je blazno smešno, če naju vidi, da se lupčkava. Jo pa ponavadi potem zraven stisneva in se vsi skupaj mal pocartamouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6839
   RE: januarke2006
28.6.2007 14:17:21   
tinkamiška
Hoj

Taši, potem pa daes veretno ne bo šlo, ker moram bit ob 19.30 že v Celju na vajah. Upam, da čez vikend še ne boš rodilauser posted image Kaj torek bi tudi šlo, ker ponedeljek bo bolj težkauser posted image Glej, da javiš, če se bo začelo kej dogajatuser posted image

Joj lubčkanjeuser posted image Iza ni ljubosumna, se tudi reži in včasih začne sama cmokat, zadnjič nama je pa še glavi skup tiščala in se režala zraven. Pa čez dan ona kr gre z dugimi ljudmi, sploh ni problem, smao ženske bolj obrajta kot moške, ampak za spat in takrat ko se ona odloči, pa mora bit mami in nihče druguser posted image

Eros Iza ima tudi čudni vrstni red izraščanja zobkov, poleg tega, da jih je dobila tako pozno.

Renan, tudi midva ne hodiva sama okoli, ker nimava Ize kam dat, pa tudi sama se ne morem odločit, da bi jo dala kam v varstvo. K babici že gre, samo ne čez noč...

Katja sem se nasmejalauser posted image user posted image user posted image

Fino se mejte!

Tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 6840
   RE: januarke2006
28.6.2007 21:11:23   
Anonimen
Tinka, danes res tudi z moje strani ne bi šlo. Sta bila do 19h tukaj. Če zdržim do torka (pa mislim, da bom), sva za torek zmenjeni.user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 6841
   RE: januarke2006
28.6.2007 21:59:20   
tinkamiška
Pol pa zmenjeno Tašiuser posted image

_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6842
   RE: januarke2006
28.6.2007 23:11:44   
ajdaN
Čer! Se samo štemplam. Mi smo že doma - se mi ni dalo bit več tam, ker imam doma vse na "dosegu roke", tam pa cela znanost otroke skopat, pa previt, pa cunje iskat... V glavnem smo zjutraj spakirali in šli domov.

Tako da Rija kofe pade kdaj drugič. Prva dva dni je bilo itak za crknit vroče in se mi ni dalo v avto, potem smo se en dan potepali in kopali, pa en dan imeli ene "majstre", in je zmanjkalo časa.

Taši vidim da si počakala z rojevanjem - fajnuser posted image . Zdej pa lahko počasi grešuser posted image .

Tako zdaj pa šibam v posteljo. LP!

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 6843
   RE: januarke2006
29.6.2007 0:41:55   
rija
AjdaN: tole je bil pa res kratek "dopust" user posted image user posted image  boš pa kdaj drugič zdržala dlje.....

Cartanje: naš mali se nama veselo pridruži in se carta z obema...user posted image

pa saj se mi danes sploh ne da ničesar pisat user posted image  grem raje spat, zjutraj pa delat user posted image

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 6844
   RE: januarke2006
29.6.2007 11:43:05   
srečica
Alo punce

po dolgem času se na hitro malo javljam. Kako ste?

Mi smo ok.
Anže je dobil 3 nove zobke. Je imel 1 dan vročino. Zdaj ima 11 zobkov.

Trenutno ne vem kaj komentirati za nazaj, bom malo pogledala kaj vse ste napisale in potem pokomentirala.

Glede cartanja; naš Anže se tudi takoj carta in lubčka z nama, ko leživa skupaj, takoj prileti in se že smeji in pravi cart, carta...

Pogrešam kake vaše nove slikice. Sem gledala malo vaše albume (od katerih sem dobila geslo) in moram vse sončke pohvalit. Pravi zakladi so naši otroci, a ne?

Rija sem mislila še tvoje slikice pogledat, pa tisto geslo, ki si mi ga poslala ne gre. Mi pošlješ geslo? Seveda, če dovoliš, da pogledam slikice.

Tašonka še malo pa bo. Dršim pesti , da bo čim lažje in čim hitreje.

Toliko zaenkrat od mene.

Lepo se imejte in maximalno uživajte.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 6845
   RE: januarke2006
29.6.2007 11:58:44   
Rahelca
Hojla,
sem že veliko napisala, pa me je ven vrglo user posted image .
Pošiljam pa Sarine slike iz vrtca, katere sem dobila.
Zaenkrat smo zdravi. Trkam. 

user posted image
Kako je uživala. Upam, da so bile barve "zdrave".
Lp

< Sporočilo je popravil katrin -- 29.6.2007 17:29:02 >

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 6846
   RE: januarke2006
29.6.2007 13:15:43   
renan
sara je vsaj vecino barve na papir nanesla, vladimir pa cecka vsepovsod, samo po papirju ne. ko dobi voscenke in papir, slika na mizo, ko pa dobi krede za po tleh, postane grafitar. se sreca, da imamo staro fasado..

zdaj lepo spi po oblini porciji makaronov in bolonjske, popoldne pa greva v maksimir na otrosko igrisce.  res je super tam, okrog je park in veliko igral je za najmanjse. sva bila ze vceraj. bom danes vzela v fotoaparat s sabo in zvecer kaj prilepila, ce bom le utegnila fotografirati..

novo je se to, da je nas mali vceraj postal se hrvaski drzavljan. sva se z mozem zezala, da zdaj lahko sverca, on je pa veselo prikimaval. mogoce bo pa posrednik za slovensko-hrvaske odnose..user posted image user posted image user posted image

lep dan vsem,
renan

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 6847
   RE: januarke2006
29.6.2007 16:11:38   
Rahelca
Ja, renan, mogoče bo pa vladimir rešil hrvaško-slovenske odnose. a ima vladimir dvojno državljanstvo? moj oče ga ima, sedaj pa mislim, da ni več mogoče.

sara kar zadane površino lista, čeprav doma poriše vse počez. samo v vrtcu je pridna. doma itak ne. ampak jo pustim, da se razvija. ne težim preveč in pustim ji kar veliko svobode. sicer v mejah normale.....

počasi odhajam domov. čez vikend bomo najbrž šli na zaplano. uživajte tudi ve.

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 6848
   RE: januarke2006
29.6.2007 21:59:21   
renan
rahelca: hrvasko drzavljanstvo je dobil avtomaticno, ko sva ga prijavila tu. mislim, da se mora, ko dopolni 18 let odlociti za eno.

lp, renan

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 6849
   RE: januarke2006
30.6.2007 22:24:16   
bobika
Pozdravljene!
Naš dopust se je končal in smo že od popoldneva doma.
Imeli smo se fajn in meni je bilo kar naporno.
Manco sem spoznala v popolnoma drugi luči. V hotelu je očarala skoraj vsakega, ki je šel mimo nje. Od prvega dne je imela pik na starejši nemški par, mlajši avstrijski par in animatorje. Se mi je zdelo, da so vsi ti prav čakali, da jo vidijo. Z vsemi se je zabavala in k vsakemu je šla. Tudi na plaži si je izbrala gospo in bila po uri pri njej pri miru in se z njo pogovarjala in brala revijo user posted image .
Ker je tako k vsakemu šla in ni imela nobenih zadržkov, da me ni zraven mi je bilo kar malo nerodno, kako reagirati, ko gre otrok kar k eni neznani osebi in potem se z njo okvarjajo. Jo odvleči vstran ali jo pustiti tam?
Animatorjem hotela je bila tako zanimiva saj je poplesaval kot nora po plesišču, da so jo celo slikali in snemali. Poleg vsega tega je bila pa tudi zelo nagajiva. Hitro jim je potrgala črke ali balone iz plakatov user posted image
Midva sva vse večere skakala kot opice okoli nje saj je bila sama sebi nevarna.

V morju je tudi uživala 100/h. Je kar sama hotela iti plavati user posted image . Temperatura morja je pa bila tudi super.

Prvi in drugi dan je bil problem spanje. Saj je MAnca navajena na temo. Tam je pa ni bilo. Sva ji potem na hodnikecu naredila "sobico", da je imela temo. Potem pa smo spali. Zvečer je tudi manca hodila malo pozneje spati (okoli 10 -11 ure). Zjutraj ji pa ni bilo za malo potegniti smo se zbujali že ob 8. Je pa po kosilu šla v sobo spati in spala 3 ure midva pa z njo user posted image . V vozičku ali na plaži ni šans, da bi zaspala user posted image .

Smo pa imeli tudi malo slabših izkušenj. Najprej se je od kolegice tamala po treh dneh dopusta zbudila z vodenimi kozami in so morali domov. Tako sedaj čakamo koze pri Manci in mojih krščencih, s katerimi smo bili skupaj na morju.

Z Manco smo tudi bili pri zdravniku saj je bila dva dni full spuščajasta. Ti flekeci so zginjali in nastajali. Najbolj zanimivo je bilo, da so bili ponavadi najbolj vidni po spanju. Drugi dan, ko smo se odpravljali na plažo je bila full marogasta od teh spuščajev. In sva kar k zdravniku šla. Je dobila flonidan sirup in kalcijeve šumeče tabletke. Ugotavljali smo na kaj bi bila alergična. Sonce in vodo smo izključili, saj je to alergijo dobila komaj 5 dan. Po razmišljanju sem se spomnila, da dobiva te izpuščaje po jagodni vodi, ki smo jo kupili tam. To vodo je že zelo velikokrat pila doma pa ji ni bilo nič. Ugotovili smo, da kdaj je pila takrat so nastali flekeci. In ker je na dan ko smo šli k zdravniku zeksala pol litra so bili fleki zelo močni. Drugi dan sem pogledala na plastenko in rok uporabe je potekel pred enim mesecem. Polnjena je bila pa leta 2004 user posted image .
Imela sem zelo slabo vest, da nisem prekontrolirala pijače. Na srečo ni bilo kaj hujšega.

Mamam sindrom je pri nas tudi zelo prisoten. Na morju se je nonstop basala po meni, sploh ko, sem jo mogla nositi v tretji štuk hotela. Ati je že včasih prav ožaljen, ker je ne more ponoči potolažiti ali pa ker noče biti pri njem.
K drugim (nepoznanim) pa gre z veseljem user posted image .
Sem jo spremljala (tako, da me ni videla) kako daleč bo šla v hotelu, da me ne bo pogrešala. Frajerka je šla čez cel hotel, čez vse hodnike (kot po labirintu) do izhoda in na igrala, pa se spolh ni obrnila, da bi videla če sem zadaj user posted image .

Liju: kako je s tabo?
Tašonka: pa s tabo? Si me le počakala, da bom tudi jaz na tekočem!

Tako sem  kar roman napisla.
Toliko od mene za danes!

lepo bodite

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 6850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  272 273 [274] 275 276   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  272 273 [274] 275 276   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Kaj storiti, ko je otrok frustriran?
Konflikti in frustracije so neizogiben del medčloveških odnosov, še posebej, ko nas več ljudi živi tako zelo blizu kot v...
BLOG: Zakaj so pomembni družinski običaji?
Nekatere družinske navade in običaji se oblikujejo same po sebi. Lahko pa se odločimo in zavestno v svoja življenja vpel...




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?