Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, da se ne bi jokal,ker je skoz gledal mene, kako se mučim in kako mi je hudo. Pred porodom so mi naredili ultrazvok in oba sončka sta mahala z rokicama, kot da se poslavljata od naju. To bolečino lahko razumejo samo tiste, ki ste do doživele.
, vsaj dokler se duševno in psihično ne pozdravim, zanima pa me vseeno. Kako naprej? Jaz imam še 6 zamrznjenčkov. Kdaj bi najhitreje lahko šla na IVF? Kako dolgo čakaš na zamrznjenčke? Je res, da IVF z zamrznjenčki ni tako uspešen? Vem, da se je o tem že pisalo, vendar sem v takem stanju, da se mi res ne da iskat. Za vsako informacijo bi vam bila hvaležna. 
žal mi je, za vse, kaj preživljata. Prišel bo čas, da vajina angela dobita tudi bratca ali sestrico. O postopkih pa nimam pojma. Sem te hotela le pozdravit.
. Kak je s postopki ne vem, ti bo katera druga povedala, ti pa želim, da ko boš pripravljena podariš svojima
Moje sožalje!